Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΙ Η ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΕΛΟΥΣΕ! ΚΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΧΑΡΑ! :)

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα!
Τί κάνετε; Εύχομαι να είστε όλοι καλά! 

Εγώ είμαι αρκετά καλά, χαρούμενη, αισιόδοξη και επειδή εγω τη χαρά δε μπορώ να τη κρατάω μόνο για μένα, θέλω να τη μοιραστώ μαζί σας.

Καλά μη περιμένετε να ακούσετε κατι πολυ ευφάνταστο να σας πω, κάτι πολύ απλό είναι αλλά επειδη είναι προσωπική στιγμή έχει άλλη αξία πιστεύω.

Εχθές λοιπόν μετά απο πάρα πολύ καιρό που έχω να δω ταινία, αποφάσισα με κάποιους καλούς φίλους να πάω σινεμά. Για την ακρίβεια σινεμά έχω να πάω χρόνια αλλά αυτές τις μέρες ένοιωθα πως μου είχε λείψει πολύ και ήθελα έντονα να πάω.

Κωμωδία δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ σε τόσο μεγάλη οθόνη και ήταν κάτι που πράγματι ήθελα! Οπότε, όταν είδα οτι ο κινηματογράφος που βρίσκεται στην πόλη μου πρόβαλλε τους Γαμπρούς της Ευτυχίας είπα εγώ θα πάω και όποιος θέλει ας ακολουθήσει! ;)

Μαζευτήκαμε λοιπόν και πήγαμε εχθές! Είχε πάρα πολύ κόσμο και πέρασα καταπληκτικά.

Ας δούμε πρώτα μερικές πληροφορίες για την ταινία και θα σας πω παρακάτω κάποια άλλα πράγματα που θέλω να μοιραστώ μαζί σας.



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:


Σκηνοθεσία:
ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΡΚΙΔΗΣ
Σενάριο: ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΛΕΝΑ ΣΟΛΩΜΟΥ
Ηθοποιοί: ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ, ΤΑΣΟΣ ΠΑΛΑΤΖΙΔΗΣ, ΧΡΥΣΑ ΡΩΠΑ, ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΡΙΠΙΩΤΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΜΠΕΣΥ ΜΑΛΦΑ, ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΥ, ΟΡΦΕΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Διάρκεια: 98 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015
Χρονολογία παραγωγής: 2015
Είδος ταινίας: KΩΜΩΔΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΕΛΛΑΔΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ



ΠΕΡΙΛΗΨΗ:

Ο Βαγγέλης (Κώστας Αποστολάκης) είναι ένας παραδοσιακός Κρητικός οικογενειάρχης, παντρεμένος με τη Λίνα (Μπέσυ Μάλφα). Δυστυχώς, δεν μπορεί να χαρεί την γυναίκα του μέσα στο ίδιο του το σπίτι, αφού μαζί τους μένει η γεροντοκόρη κι εκκεντρική αδερφή του, Ευτυχία (Χρύσα Ρώπα). Ο μόνος τρόπος για να φύγει η Ευτυχία από το σπίτι και να την ξεφορτωθεί μια για πάντα είναι να την παντρέψει. Ποιος όμως θα είναι ο ήρωας που θα δεχθεί να παντρευτεί την Ευτυχία;

Αναζητώντας τον κατάλληλο γαμπρό, ο Βαγγέλης καταλήγει σε έναν συνεργάτη του, τον Μένη (Κώστας Ευρυπίωτης). Ο Μένης είναι ένας άνδρας στο χείλος της καταστροφής, χτυπημένος από την οικονομική κρίση και ίσως ο μόνος που θα μπορούσε να κάνει την θυσία.

Κι ενώ το… προξενιό δείχνει να έχει πάρει τον δρόμο του, εμφανίζεται ένας δεύτερος γαμπρός που διεκδικεί την Ευτυχία, ο Κούλης (Γιάννης Τσιμιτσέλης).

Η ταινία αποτελεί μια σύγχρονη και διαφορετική εκδοχή της κλασσικής ταινίας που όλοι αγαπήσαμε το 1962 με πρωταγωνιστές την αγαπημένη Γεωργία Βασιλειάδου και τον Βασίλη Αυλωνίτη. 



ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ:





Kαι αποκάτω σας βάζω ένα βίντεο με αποσπάσματα της παλιάς ταινίας με τους αξεπέραστους εκείνους ηθοποιούς! 



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ:

Είδος: Κωμωδία
Σενάριο: Τσιφόρος Νίκος, Βασιλειάδης Πολύβιος
Πρωταγωνιστούν: Αυλωνίτης Βασίλης, Βασιλειάδου Γεωργία, Ρίζος Νίκος, Ρίζου Έλσα, Τσιτσόπουλος Γιώργος, Γιουλάκη Κατερίνα, Λάζου Πόπη, Μεντής Κώστας, Μελά Έφη, Αποστόλου Ζέτα, Σάκαινας Βαγγέλης.
Διάρκεια: 81


Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
Πρέπει να είναι η πρώτη Ελληνική κινηματογραφική ταινία την οποία είδα πρόσφατα και την ευχαριστήθηκα τόσο πολύ! Έχω αναφέρει στο παρελθόν οτι δε μου αρέσουν οι ταινίες που για να γελάσει ο κόσμος μιλάνε αισχρά, άσχημα και σε κάποιες σκηνές νοιώθω πως κατα κάποιο τρόπο ξεφτιλίζεται ο ρόλος του. Στη συγκεκριμένη λοιπόν ταινία γέλασα γιατί όντως ένοιωθα την ανάγκη να γελάσω, είτε απο τις εκφράσεις των ηθοποιών, είτε επειδή όντως αυτά που έλεγαν ήταν όντως αστεία! 

Δε θα μπω στη διαδικασία να συγκρίνω την παλιά με τη νέα ταινία, θα πω μόνο πως σκέφτηκα μέσα μου πως ότι βασίζεται στον παλιό, καλό, Ελληνικό κινηματογράφο σε κάνει να γελάσεις πραγματικά χωρίς να ακούς χυδαίες και άσχημες εκφράσεις και αυτό μου άρεσε πολύ.

Αυτό όμως που μου άρεσε και με έκανε  να αισθανθώ όμορφα πάνω απ' όλα είναι αυτό που ανέφερα ήδη στον τίτλο της ανάρτησης. Μια αίθουσα γεμάτη κόσμο γελούσε και γελούσε με την ψυχή της! Και εμένα μου άρεσε πολύ αυτό! Πάρα πολύ! Σε κάποια σημεία δεν ήξερα εαν γελούσα με τη ταινία ή με τα παράξενα γέλια άλλων αλλά γελούσα ασταμάτητα και μου άρεσε αυτό! Ειδικά όταν άκουσα κάποιους να γελανε και να χτυπάνε παλαμάκια (χαρακτηριστική νομίζω Ελληνική κίνηση αυτή) ξετρελάθηκα και χτύπησα και εγώ μια φορά παρασυρόμενη απο τους άλλους.

Ειλικρινά αν έβλεπα μόνη μου τη ταινία δε πιστεύω να διασκέδαζα τόσο, όμως αυτό το συναισθημα της ομαδικής χαράς πολύ μου άρεσε. Ένοιωθα τόσο άνετα, τόσο οικεία εκείνη τη στιγμή, σαν κάπου εκεί να ήταν το σπίτι μου, εκεί να άνηκα ένα πράγμα, δε ξέρω πως αλλιώς να το εξηγήσω. Αυτή η ομαδική χαρά ήταν δύναμη για μένα, πιο πολύ ευχαριστήθηκα αυτό παρά όλα τα άλλα.

Αυτό ήθελα να μοιραστώ μαζί σας φίλοι! Είναι απλό αλλα αληθινό και εύχομαι με τον δικό μου τρόπο να σας μεταδώσω έτσι λίγο απο τη χαρά και το γέλιο που εισέπραξα εχθές!

Δεν έχω να πω κάτι άλλο! Εύχομαι να είστε καλά και να διασκεδάζετε!

Πολλά χαμόγελα σε όλους! :)

Σχόλια

  1. Τί πιο απλό, αλλά και πιο όμορφο από το γέλιο!
    Από αυτό το γέλιο που βγαίνει αυθόρμητα και χρωματίζει την ψυχή σου και κάνει το πρόσωπό σου να λάμπει?
    Δεν έχω δει την ταινία, αλλά θα το κάνω!
    (Έχω γελάσει κι εγώ με γέλια άλλων σε κινηματογράφο! Επίσης έχω γελάσει με κραυγές άλλων σε ταινίες τρόμου!)
    ;-)
    ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, Κική μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ααααα χαχαχαχα
      θελω και εγω να γελασω με κραυγες τρομου!
      μ αρεσει αυτο! χαχαχα

      φιλακια μελανουρι μου! :)

      Διαγραφή
  2. Όσο προκατειλημμένη και να με πεις, αρνούμαι να δω οποιοδήποτε ριμέικ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, είτε στο σινεμά είτε στο θέατρο. Σημαντικό όμως παραμένει ότι πέρασες καλά :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tι πιο όμορφο από το να χαμογελάς Κική μου.
    Φάρμακο δια πάσαν νόσο!
    Χαίρομαι που πέρασες καλά θέλω και εγώ να την δω την ταινία.
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γλυκιά μου, καλημέρα!!!
    Σε καταλαβαίνω απολύτως... να φανταστείς δυο φορές την είδα την ταινία παρέα με την κόρη μου... και τις δύο φορές γελάσαμε το ίδιο πολύ... Οι ατάκες υπέροχες!!!
    "Είναι μεγάλη;;;"... "Ε δεν είναι και σαν την Πελοπόννησο" και τόσες άλλες...
    Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν έχω δει τη νέα έκδοση αλλά είμαι σίγουρη πως θα είναι πολύ καλή! Η παλιά πάντως είναι από τις αγαπημένες μου! Τι όμορφη εικόνα αυτή που περιέγραψες, χαμογελούσα την ώρα που τη διάβαζα.
    Και ως ευχαριστώ σου στέλνω βραβείο για τον blog σου από το δικό μου!!!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν την έχω δει κι ούτε πρόκειται... όπως και κάτι άλλες θεατρικές παραστάσεις βασισμένες σε παλιές ελληνικές ταινίες!Όταν έχω στο μυαλό ένα πρωτότυπο, τα αντίγραφα δεν μου τραβούσαν το ενδιαφέρον... νομίζω ότι θα μου καταστρέψει την εικόνα που έχω σχηματίσει για την ταινία... πρέπει να 'ναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, καλοδουλεμένο κι εντυπωσιακό που να καλύπτει βασικές ελλείψεις του πρωτότυπου, πράγμα σπανιότατο!Ο Τσιφόρος είναι δάσκαλος και μετρ σ' αυτό το είδος!Οι παλιές κωμικές ταινίες βασίζονταν στις ελεύθερες εκφράσεις των ηθοποιών και στις λεκτικές εμπνεύσεις των τεράστιων δημιουργών της εποχής!Κάνοντας μια αναδρομή(κι απ' όσο θυμάμαι) ο Στάθης Ψάλτης αργότερα έφερε τις βωμολοχίες στον κινηματογράφο που κι αυτές οι ταινίες τελικά αγαπήθηκαν απ' τις νεότερες γενιές!
    Χαίρομαι πολύ πάντως καλή μου φίλη που πέρασες χαρούμενα κι αυτό φυσικά είναι που μετράει!
    Να 'σαι πάντα καλά για να χαμογελάς!!!:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καταλαβαινω απολυτα αυτα που ειπες φιλε μου! σαν το παλιο κινηματογραφο τιποτα! φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  7. Αν καί η ταινία είναι ριμέικ,θά ήθελα πολύ νά τήν δώ Κική!!
    Ωραίο καί τό κάστ τών ηθοποιών!!Καλό απόγευμα!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν και είμαι με τα αυθεντικά
    χάρηκα που διασκέδασες!!!

    φιλί γλυκό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Την ταινία δεν την έχω δει, θυμάμαι όμως το ίδιο έργο με την Βασιλειάδου και τον Αυλωνίτη και ήταν από τις αγαπημένες μου!! Το γέλιο μας χρειάζεται στις δύσκολες εποχές που ζούμε!!!
    Σε ευχαριστώ πολύ για το δωράκι σου, μου άρεσε πάρα πολύ!!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προχθές που πήγα σινεμά ήμουν ανάμεσα σε αυτή την ταινία και το ¨Παιχνίδι της μίμησης¨. Τελικά είδα τη δεύτερη, πολύ καλή, αλλά θέλω να δω και την Ελληνική!!!
    Σίγουρα θα μου αρέσει!!!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το παιχνιδι της μιμησης;;; οοοο εντυπωσιακος τιτλος!
      φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  11. αχ βρε Κική μου μετέδωσες την αισιοδοξία και τη χαρά σου.
    πάντα έτσι να είσαι.
    όσο για την ταινία κάπου την είχε πάρει το μάτι μου κ την έχω στα προσεχώς!

    καλό βράδυ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαιρομαι να μεταδιδω τετοια συναισθηματα! αληθεια χαιρομαι πολυ!
      φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  12. Από σχόλια φίλων που άκουσα κι εγώ κι από όσα μας λες καταλαβαίνω ότι θα έχει γίνει πολύ καλή δουλειά!
    Σιγουρα η πρωτότυπη εκδοχή είναι εκπληκτικη, αλλά δεν πιστεύω σε καμιά περίπτωση οτι υστερούμε σήμερα σε ανθρώπους με ταλέντο, απλά πρέπει να τους ψαξουμε λίγο παραπάνω μέσα στην τόση πληθώρα.
    Καλό βραδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κική μου χάρηκα που η ταινία σου ανέβασε τη διάθεση και πέρασες τόσο όμορφα.
    Είμαι κι εγώ λίγο επιφυλακτική με παρόμοιες απόπειρες, γιατί οι πρωτότυπες ταινίες κουβαλούν μια ιστορική αξία και μοιραία γίνεται η σύγκριση του τότε με το τώρα. Τελευταία φορά που είδα τον Ηλία του 16ου με τον Φιλιππίδη, απογοητεύτηκα πολύ. Έκτοτε δεν το επιχειρώ...
    Φιλιά πολλά Κική μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμμεριζομαι την αποψη σου Μαρακι μου! και εγω επιφυλακτικη ημουνα αλλα ολα καλα!
      φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  14. Κατ' αρχήν απολαύσαμε την παρουσίασή σου και το βίντεο Κική μου.
    Κατά δεύτερο χαίρομαι ειλικρινά που μια καινούργια Ελληνική παραγωγή πάτησε πάνω σε μια τεράστια επιτυχία του κλασικού μας Κινηματογράφου, χωρίς να την αλλοιώσει στο παραμικρό όπως λες. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό.
    Να ξέρεις ότι μου άρεσε πολύ και χάρηκα το γέλιο σου και το ότι πέρασες πολύ όμορφα εκεί.
    Μακάρι ο σημερινός Ελληνικός Κινηματογράφος να συνεχίσει στις διαδρομές αυτές.
    Καλό βράδυ να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ ευχαριστω πολυ φιλε μου που χαρηκες μαζι μου!
      να εισαι καλα και να περνας ομορφα ευχομαι παντα! :)

      Διαγραφή
  15. Εγώ πάντως έλιωσα από το τρέιλερ!
    Και δεν το βλέπω σαν ριμέικ αφού απ΄ ό,τι είδα οι διάλογοι είναι διαφορετικοί :)
    Καλημέρα Κικίτσα μου !
    Σε ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κική μου, αγαπημένη ελληνική ταινία και μιλάω για την original. Το ριμέικ ναι ξέρω ότι έχει κυκλοφορήσει (αφού παρακολουθώ οτιδήποτε έχει να κάνει με τον Κινηματογράφο) αλλά δεν θα πάω να τη δω, γιατί καλώς ή κακώς αποφεύγω να βλέπω ελληνικές ταινίες στο cinema. Τις προτειμώ όταν βγούνε στο dvd και αν, ίσως όταν τις προβάλει κάποια στιγμή η tv ακόμη καλύτερα.

    Πάντως, χαίρομαι που μεταδίδει τόσο γέλιο. Χρειαζόμαστε το γέλιο στα πάντα και χάιρομαι που βλέπω πως γίνονται προσπάθειες με ελληνικές ταινίες που δεν περιέχει το 80% της ταινίας χυδαιότητες και κρύο γέλιο... αν και θα προτειμούσα να μην πειράζουν τις πρωτότυπες παραγωγές.

    Την ΚΑΛΗΜΕΡΑ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. πέρασες καλά;; ε αυτό μετράει ... θα το τιμήσω και εγώ τότε!! ποολλά φιλιά καλημέρα καλό π-σ-κ εύχομαι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτη την ταινια θελω να την δω γιατι παιζουν και καλοι ηθοοποιι και επειδη ειναι του Μαρκιδη και εχω δδει δουλεια του στο σινεμα με 2 αλλες ταινιες θελω οπωςσηποτε να πω....το θεμα ειναι ποιος θα μου κρατησει το μικρο μου για 3 ωρες! χιχιχιχιχιχι Τα φιλια μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μου αρέσει όπως περιγράφεις το όλο κλίμα.
    Θα πάω να την δω και θα σε θυμάμαι όταν θα γελάω.
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να