Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

KI ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. :)

Σημαντικό για εμένα έτσι; Εσάς μπορεί να σας φανεί αδιάφορο αλλά για μένα είναι κάτι παραπάνω απο σημαντικό. Είναι μια μικρή αρχή για κάτι "μεγάλο" που χρόνια έχω ονειρευτεί και θέλω να υλοποιήσω.

Νομίζω πως όσοι με παρακολουθείτε εδώ και χρόνια στο μπλοκ και όσοι με ξέρετε σαν άνθρωπο θα έχετε ήδη καταλάβει τί είναι αυτό που θέλω να μοιραστώ μαζί σας, όσοι πάλι με αναλύψατε πρόσφατα και δεν έχετε προλάβει να μάθετε πολλά για μένα θα σας πάρει λίγα μόνο λεπτά για να ανακαλύψετε την πιο βαθιά μου επιθυμία και ανάγκη.

Αλλά δε θα σας το κάνω τόσο εύκολο... θα σας το παρουσιάσω αργά και σταθερά σαν τα βήματα που θέλω να κάνω. :)

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Κάπου εκεί στα τέλη του 2011, κράτησα στα χέρια μου ένα βιβλίο με την εξής αφιέρωση - ευχή που την έγραψε ο ίδιος ο συγγραφέας που ναι τυγχάνει να είναι συγγενής μου αλλά θεωρώ πως ήταν πλήρως αντικειμενικός και ακμαίος.



Το βιβλίο του με τίτλο 2034 κυκλοφόρησε απο τις εκδόσεις Δωδώνη και εγώ συμμερίστηκα τη χαρά του όσο περισσότερο μπορούσα γιατί το ίδιο όνειρο είχα, έχω και πάντα θα έχω και εγώ, γιατί θεωρώ πως τα όνειρα όταν υλοποιούνται δεν εξαφανίζονται. Δεν είναι ατμός να εξαφανιστούν, είναι ζωγραφιές της ψυχής και ανανεώνονται, θέλουνε κι άλλο χρώμα, κι άλλα σχέδια, κι αλλη φαντασία και κυρίως κι άλλη χαρά και μεράκι για τη "ζωγραφιά" που την εκάστοτε φορά θα θέλεις να κάνεις. :)

Ο Δημήτρης Στεφανάκης Κοσμητής,  μαζί με το βιβλίο που μου δώρισε που έκανε την καλύτερη αφιέρωση - ευχή που θα μπορούσε να μου κάνει κάποιος. Γνωρίζοντας τί θέλω και πόσο το θέλω, ένοιωσα σα να μου παραδίδει μια "σκυτάλη" που δε μπορεί, αργά ή γρήγορα θα ήξερα πώς και πότε να τη χρησιμοποιήσω.

Θυμάμαι έντονα πως στο προσωπικό μου λογαριασμό που διαθέτω στο facebook, πριν αποφασίσω να κάνω το βήμα που απο τη μία και ήθελα και απο την άλλη με φόβιζε, είχα βάλει ως φωτογραφία εξωφύλλου ένα γνωμικό του κου Χρήστου Λάσκαρη που έλεγε:

"Επιμένω σ’ έναν άλλο κόσμο.
Τον έχω τόσο ονειρευτεί.
Τόσο πολύ έχω σεργιανίσει μέσα του που πια είναι αδύνατο να μην υπάρχει."

Ε εγώ που λέτε σε έναν τέτοιο κόσμο είχα σεργιανίσει πολλές φορές με το μυαλό μου αλλά δεν είχα καταφέρει να τον αγγίξω στη πραγματικότητα. Δεν είναι οτι δεν ήθελα, είναι που οι "προσωπικοί" μας αν θέλετε "δαίμονες" ορισμένες φορές κάνουν πολύ καλά τη "δουλειά" τους και μας κρατάνε δέσμιους του εαυτού μας αλλά αν θες κάτι πολύ δεν γίνεται παρά να παλέψεις, να τολμήσεις και να ρισκάρεις γι' αυτό και ότι γίνει. Το μόνο σίγουρο είναι πως κανείς δε θα μάθει μέχρι που μπορεί να φτάσει εαν δε κάνει έστω ένα βήμα.

Εγώ βέβαια είχα προσπαθήσει και πιο παλιά να κάνω αυτό το βήμα αλλά η ίδια μου έκοβα την φόρα ίσως επειδή αυτό να έπρεπε να κάνω!

Σημασία πια δεν έχει το παρελθόν, έχει το μέλλον και για μένα το μέλλον έχει κάτι "λίγο" από αυτό το "πολύ" που έχω οραματιστεί πολλές φορές.

Ήρθε η ώρα λοιπόν και εγώ να σεργιανίσω σε αυτό τον κόσμο που επιθυμώ και η αλήθεια είναι πως νοιώθω περίεργα και με προβληματίζει λίγο αυτό. Και χαίρομαι και δε χαίρομαι. Και μου κάνει αίσθηση και δε μου κάνει. 

Εμένα με ξέρετε δε μπορώ να σας πω ψέματα, ότι νοιώθω το λέω. Είναι σα να χαίρομαι μα και σα να μου έχει φύγει ο ενθουσιασμός μαζί. Μάλλον είναι αυτή η αναμονή μέχρι να το δω να παίρνει ας πούμε σάρκα και οστά μπροστά μου.

Φυσικά μιλάω για το πρώτο μου βιβλίο, για όσους δεν το έχετε καταλάβει ακόμα, το οποίο πιστεύω μέσα στον επόμενο μήνα να έχει κυκλοφορήσει και να είναι πράγματι όπως το έχω φανταστεί.

Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω πολλούς ανθρωπους του χώρου που μίλησα μαζί τους και με βοήθησαν σε αρκετά πράγματα και σκέψεις - απορίες μου και να πω πως μετά απο πολύ σκέψη αποφάσισα να εμπιστευτώ την πρώτη μου δουλειά στις εκδόσεις mystory που θα κυκλοφορήσει σύντομα και πιστεύω οτι θα αγαπηθεί όπως της αξίζει. Θα είναι βέβαια μια μικρή αρχή αλλά νομίζω πως αυτό για μένα που εύκολα "παίρνω φόρα" είναι κάτι παραπάνω απο ιδανικό και πρέπον.

Το τίτλο του βιβλίου, το περιεχόμενο και το εξώφυλλο αν και το έχω ήδη επιλέξει δε θα σας τα παρουσιάσω τώρα (να σας κρατήσω και λίγο σε αγωνία) αλλά θέλω να κλείσω την ανάρτηση αυτή με κάτι σαν "συνέχεια" στην ευχή που μου είχε γράψει τότε ο ξάδερφός μου ο Δημήτρης.

Σκεφτόμουνα τις προάλλες οτι τέλη του 2011 κάποιος μου ευχήθηκε κάτι ιδιαίτερα ξεχωριστό και σχεδόν 3 χρόνια μετά, η ευχή αυτή αρχίζει κάπως να υλοποιείτε. Δε ξέρω αν μπορώ με τη γραφή μου και τη ψυχή μου να ανοιξω δρόμους στον κόσμο, πάντως ξέρω πως ο κόσμος σε όλους μας χρωστάει κι απο έναν δρόμο. Τώρα τί δρόμος θα 'ναι, τί θα κρύβει ή θα φανερώνει δε ξέρω, μα ξέρω σίγουρα πως τον κάθε δρόμο που θα συναντώ στη ζωή μου θα τον διανύω και θα τον διανύω με αυτή τη περίεργη χαρά που έχω, που φεύγει κι έρχεται μαζί, γιατί νομίζω πως ότι κάνεις με τον πραγματικό σου εαυτό δε μπορεί παρα να αγαπηθεί όπως του αξίζει. Ίσως και παραπάνω απο ότι του αξίζει.

Δε λέω μεγάλα λόγια, λέω απλώς λόγια που πιστεύω βαθιά. Για μένα να εκδώσω ένα βιβλίο είναι κάτι, το να καταφέρω με τα χρόνια να γίνω καλύτερη και να αφήσω στον κόσμο ότι μου επιτρέψει να του αφήσω είναι κάτι πολύ παραπάνω. Δεν υπάρχουν μονάδες μέτρησης αλλά υπάρχει σίγουρα μια χαρά για ότι κάνεις. Εγώ αυτή τη χαρά την έχω αλλά ανυπομονώ για εκείνη την ημέρα που θακρατήσω το βιβλίο στα χέρια μου. Είμαι σίγουρη πως δε θα συγκινηθώ αλλά η χαρά μου θα ναι απερίγραπτη. Εύχομαι αυτή τη χαρά να τη μοιραστώ μαζί σας. Μέσω των αναρτήσεών μου πάντως θα κάνω ότι μπορώ. :)

Αυτά απο μένα εκφαστικοί μου φίλοι! 
Να είστε καλά και να έχετε ενα όμορφο Σαββατοκύριακο.
Φιλιά πολλά σε όλους!

Σχόλια

  1. Κικίτσα μου καλοτάξιδο να είναι!
    Μπράβο κορίτσι μου, ήξερα πόσο το ήθελες :))
    Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια!!! Θα σκίσει το βιβλίο σου!!!
    Φιλιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλοτάξιδο, Κική!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο που το τόλμησες τελικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια!
    Εύχομαι το βιβλίο σου να είναι ακριβώς όπως το είχες ονειρευτεί!!! :)
    Καλό Σ/Κ! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κικιτσα μου αγαπημενη!!!!!!! εχω μεινει αφωνη απο την χαρα μου!!!!! απο το πρωτο λεπτο που αρχισα να διαβαζω καταλαβα οτι προκειται για το βιβλιο που τοσο πολυ θελης.στο ειπα δεν στο ειπα οτι θα γινει συντομα απο την πρωτη φορα που μιλησαμε σου ειπα οτι θα τα καταφερης!!!!! τη μεγαλη χαρα μου εδωσες τι μεγαλη χαρα !!!!!! συχγαρητηρια κουκλιτσα μου ευχομαι ο θεος να στα φερει ολα βολικα!!!!!ολα τα θαυμαστικα που εβαλα και αλλα τοσα στα στελνω με ολη μου την αγαπηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!.και εις ανωτερα καρδια μου!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχομαι να σαρωσεις,αν και ειμαι σιγουρος για αυτο,περιμενω με ανυπομονησια τον τιτλο,για να το διαβασω.Καλη σου μερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο Κικίτσα!
    Τέτοια θέλω να μαθαίνω! Ευχάριστα!
    Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κική μου πήρα μεγάλη χαρά που κατάφερες να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα.
    Είμαι σίγουρη ότι θα είναι καταπληκτικό το βιβλίο σου.
    Εύχομαι να έχει πολύ μεγάλη επιτυχία και να πάρεις πολλά βραβεία.
    Οχι με τον Μπράντ δίπλα σου όμως γιατί θα πιαστούμε μαλλί με μαλλί!
    Χαχαχα!
    Περιμένουμε να μας πεις τίτλους και τα σχετικά γιατί καίγομαι να το πάρω και να το διαβάσω.
    Τώρα διαβάζω το βιβλίο του καλού μου Ντένη Κονταρίνη που είχε την καλοσύνη να μου το στείλει από την Νεα Υόρκη σαν δώρο και έχω ξετρελαθεί.
    Περιμένω και το δικό σου!
    Πάντα να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κική μου σου εύχομαι τα καλύτερα γιατί σίγουρα τα αξίζεις!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο σου Κικίτσα εύχομαι να είναι καλοτάξιδο το πρώτο σου βιβλιαράκι!Χάρηκα τόσο πολύ για σένα μόλις διάβασα την ανάρτησή σου γιατί ξέρω πόσο το ήθελες,αλλά και γιατί τελικά, τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα,αρκεί να τα πιστεύουμε πολύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλοταξιδο μικρη μου!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!
    Τα ονειρα σου.πρεπει να τα πιστευεις...
    και να τα κυνηγας..
    μην ταεγκαταλειπεις ποτε!!
    παντα αξια!!
    ...irida...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εκφραστικό κορίτσι σου εύχομαι καλατάξιδο το βιβλίο σου!!!!!!! Πάντα να καταφέρνεις να πραγματοποιείς τα όνειρά σου!!!!! Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γλυκιά Κική, καλή επιτυχία! ΚΙ εγώ το μάντεψα, μόλις είδα τον τίτλο, αφού ξέρω το μεράκι σου. Να πω δε, ότι είναι ελπιδοφόρο επίσης και το γεγονός, ότι υπάρχουν εκδοτικοί οίκοι που είναι και οικονομικοί, μιας και οι καιροί είναι πάρα μα πάρα πολύ δύσκολοι. Καλοτάξιδο και περιμένουμε πρόσκληση για την παρουσίαση, μην ξεχνιόμαστε! Αχαχα! Μάκια :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα συγχαρητήρια μου! Εύχομαι να είναι καλοτάξιδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι όμορφα τα λόγια σου Κική μου!
    Καλοτάξιδο να είναι!
    Άντε να μας το παρουσιάσεις να πάμε να το πάρουμε να το διαβάσουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπράβο Κική μου. Είναι τόσο όμορφο να βλέπεις ανθρώπους να δημιουργούν! Αναμένουμε μελλοντικές ανακοινώσεις για τίτλο κλπ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μπράβο Κική μου, πολύ χάρηκα για εσένα.
    Καλοτάξιδο να ναι και να αγαπηθεί όπως του αξίζει όπως είπες και εσύ.
    Πολλές πολλές επιτυχίες εύχομαι.
    Φιλάκια πολλά και καλό σ-κ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπράβο, βρε Κικόνι μου. Πολύ χαίρομαι για σένα, καθώς ξέρω πόσο πολύ το ήθελες. Καλοτάξιδο να 'ναι... Εύχομαι και σ' επόμενα φτερουγίσματα - γιατί δεν μπορεί, σίγουρα θα υπάρξουν. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κική έχεις καταπληκτική πένα και το κατάλαβα από την αρχή οτι για αυτό θα μιλούσες! Συμμερίζομαι το ονειρό σου, όπως και τη χαρά σου σαν να ήταν δική μου!
    Σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου το όνειρό σου να συνεχίσει να εξελίσσεται και να μην σταματήσει ποτέ να ολοκληρώνεται παρά να σε μεταφέρει σε άλλους άγνωστους δρόμους που δεν ήξερες καν οτι θα μπορούσες να ονειρεύεσαι!
    Ανυπομονώ να το διαβάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κική μου καλησπέρα.
    Κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι η καλύτερη και πιο γόνιμη απόφαση που πήρες......! και φυσικά να κάνει πράξη και το μότο σου εδώ στο μπλογκ. "ΕΚΦΡΑΣΟΥ"......!

    Πάρε κορίτσι μου την πένα, και άσε τον εαυτό σου λεύτερο να πετάξει και να ταξιδέψει με τις σκέψεις σου.
    Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και φυσικά περιμένουμε ενημέρωση για το βιβλίο.

    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλησπέρα Κικίτσα μου
    Καλοτάξιδο κι επιτυχημένο να είναι!!!
    Πολύ χάρηκα!!!

    φιλάκι γλυκό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αγαπημένη μου Κική το ήξερα ότι θα έρθει αυτή η μέρα! Καλοτάξιδο και πρώτο σε μια σειρά επιτυχημένων βιβλίων που θα ακολουθήσουν το ταξίδι στην θάλασσα της λογοτεχνίας! Αναμένουμε τις λεπτομέρειες και το ... πάρτυ παρουσίασης! Φιλιά πολλά και γλυκά κοριτσάκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ωωωωωωωωωωω τι υπέροχα νεα ειναι αυτα;;;; Πόσο όμορφο να κανουμε πραγματικότητα τα όνειρά μας;;;; Αναμενουμε νεότερα Κικη μου!
    Καλό Σαββατοκύριακο!
    Φιλια πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Είμαι σίγουρη Κική μου ότι το βιβλίο σου θα είναι καλοτάξιδο σε ήρεμα λιμάνια! Καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τι νέα είναι αυτά!!! Μπράβο πάντα τέτοια ευχάριστα να έχεις να μας λες!!!! Καλοτάξιδο το πρώτο σου βιβλιο Κική μου!!!!
    Φιλάκια πολλάαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δίκιο έχεις... Αδιάφορο μου ήταν... Τσάμπα έφαγα το χρόνο μου διαβάζοντάς σε!!!
    ;-)
    Αγάπη μου γλυκιάαααααα!
    Δεν ξέρεις πόσο χάρηκα!!! (Είσαι η προσωπική μου βιογράφος, άλλωστε!!!)
    Μέσα από την καρδιά μου, εύχομαι όόόόόλα να πάνε όπως τα έχεις φανταστεί κι ακόμα καλύτερα!!!
    Αναμένουμε νέα σου!!!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μπραβο Κική μου. Χαιρομαι που το ονειρό σου γινεται πραγματικοτητα. Περιμένουμε τον τιτλο και το εξωφυλλο!!! Καλά ταξίδια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ωωωω! Πόσο χάρηκα Κικίτσα μου, είναι σημαντική η στιγμή που ένα όνειρο υλοποιείται, μπράβο σου και καλή επιτυχία σου εύχομαι! Καλοτάξιδο και πολυαγαπημένο :)
    Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τι όμορφο νέο!
    Χαίρομαι τόσο που πραγματοποιείς το όνειρό σου.
    Καλοτάξιδο το βιβλίο.
    Θα περιμένω με αγωνία να μας το παρουσιάσεις.
    Να έχεις υγεία και δύναμη σ' ότι κι αν κάνεις.
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ξέρω Κική μου οτι για καποιον που γραφει τις σκεψεις του στο τετραδιο η επιθυμία του ειναι αυτες τις σκεψεις καποτε να δεί τυπωμενες σε βιβλίο... ειναι η πιο ωραια στιγμή...σου ευχωμαι να την ζήσεις και να την χαρείς οσο γινεται..... καλοταξιδο να είναι το βιβλίο σου Κική μου... παντα τέτοια..!! θα περιμενουμε την παρουσίατη του... να έχεις ένα ομορφο Σαββατοκυριακο... φιλάκιααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Συγχαρητήρια Κικίτσα!! χρειάζεται σε όλους μας ένας νέος κόσμος να σεργιανίσουμε.... άνοιξέ μας δρόμους χαράς, αισιοδοξίας και ελπίδας. Καλοτάξιδο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κικίτσα μου τι όμορφα νέα είναι αυτά !!!!!το όνειρό σου γίνεται πραγματικότητα!!!χαίρομαι τόσο πολύ!!! καλοτάξιδο να είναι κοριτσάκι μου!!!!!!!Καλό Σαββατοκύριακο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αυτό το σπουδαίο νέο που μοιράζεσαι μαζί μας είναι καταπληκτικό Κική μου !!! Η γραφή σου άλλωστε είναι σπουδαία και σου εύχομαι από καρδιάς καλοτάξιδο !!!
    Υπέροχα νέα !!! Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μπράβο σου!!!!!!!!! Εύχομαι να είναι καλοτάξιδο το βιβλίο σου και σίγουρα είναι το πιο όμορφο που μπορεί να κάνει κάποιος το να περπατήσει το δικό του δρόμο. Σου αξίζει κορίτσι μου το καλύτερο. Περιμένω οπωσδήποτε νέα για το βιβλίο
    Φιλιά πολλά και καλή μεγάλη επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δεν ξέρεις πόσο συγκινήθηκα!!!
    Συγχαρητήρια Κική μου, με το καλό να εκδοθεί και να είναι καλοτάξιδο!!!
    Θα περιμένουμε νεότερα γιατί φυσικά θα σπεύσουμε να το αγοράσουμε!!
    Πόσο μ'αρέσει να βλέπω νέους ανθρώπους να υλοποιούν σχετικά νωρίς τα όνειρά τους και να μη σκορπίζονται ανώφελα δεξιά και αριστερά!! Μπράβο σου που το κυνήγησες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αυτά είναι καταπληκτικά νέα και θα περιμένω την παρουσία του βιβλίου
    ευχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μπράβο Κική μου, από τα πιό όμορφα νέα που διάβασα!
    Πόσο όμορφα νοιώθω όταν βλέπω νέα παιδιά να ανοίγουν στα φτερά τους και να πετούν με οδηγό τα όνειρά τους... Το πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά σε αυτό το πρώτο πέταγμά σου ...

    Μια ζεστή αγκαλιά κι ένα τρυφερό φιλί για το κορίτσι μας που ξεκινά ελπιδοφόρα την συγγραφική του σταδιοδρομία :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Πολύ χάρηκα με τα νέα σου Κική μου, είναι πολύ σημαντικό να κυνηγάμε και να πραγματοποιούμε τα όνειρά μας!!!!!! Εύχομαι να είναι καλοτάξιδο, κάθε επιτυχία προσωπική αλλά και επαγγελματική!!!!
    Πολλά πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Κικίτσα μου καλή χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες!Ήμουν σίγουρος ότι θα τα κατάφερνες!Έγραφες και γράφεις καταπληκτικά κι αυτό δε μπορούσε να περάσει απαρατήρητο.Αυτό που χρειαζόσουν ήταν να βρεθεί ένας εκδοτικός οίκος που ν' αγκαλιάσει στοργικά αυτό που λάτρευες!Κι αν έχει φύγει ο ενθουσιασμός σου είναι προσωρινό, επειδή εκπληρώθηκε ένα όνειρό σου.Μη σε προβληματίζει όμως, γιατί υπάρχουν κι άλλα που περιμένουν στη σειρά!Οι άνθρωποι είμαστε γενικά ανήσυχα πλάσματα!Απλά, ήρθε η ώρα να χαλαρώσει λίγο η ένταση της αναμονής!
    Να 'σαι πάντα καλά και τώρα που έκανες την αρχή, είμαι σίγουρος ότι θα 'ναι και καλοτάξιδο!
    Θα περιμένω γλυκιά μου φίλη περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο σου!
    Αφήνω την καλημέρα με την αγάπη μου!!!:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Μπράβο! Πολύ χαίρομαι για σένα, ένα όνειρο μόλις ξεκίνησε.....! Περιμένουμε σύντομα κι άλλες πληροφορίες....!
    Καλημέρα :)
    Καλό σαββατοκυριακο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Κική μου χάρηκα πάρα πολύ με τα νέα σου. Μπράβο σου!
    Καλοτάξιδο να είναι το βιβλίο σου!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ευτυχώς έκανες το βήμα.... τέλεια περιμένω πως και πως .... καλή επιτυχία !!!! και μπράβο σου πάντα άξια !!!!!!!! μπράβο κική μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Κοριτσάκι μου γλυκό πόσο φανταστικά νέα!!! Μπράβο σου που έκανες το όνειρό σου πραγματικότητα. Ένα όνειρο τόσο εκφραστικό και δημιουργικό.
    Με το καλό να κυκλοφορήσει και να είναι καλοτάξιδο και πολυδιαβασμένο.
    Σε αναμονή της πολυπόθητης κυκλοφορία του λοιπόν Κικίτσα μας:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Υπέροχα τα νέα σου Κική μου!
    Με το καλό!!!
    Φιλιά πολλά και καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Συγχαρητήρια Κική μου!!Ευχομαι καλοτάξιδο νάναι τό πρώτο σου βιβλίο!!
    Η επιτυχία είναι σίγουρη!!!Πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Το περίμενα Κίκη μου, πως θα ερχόταν η μέρα που θα έκανες τ' όνειρο σου πραγματικότητα!
    Περιμένω, τίτλο και εξώφυλλο... και τα δυο έχουν τεράστια σημασία, γιατί είναι η βιτρίνα του βιβλίου, γι αυτό δείξε και την κατάλληλη προσοχή!
    Καλοτάξιδο θα είναι σίγουρα!

    ΑΦιλάκια και καλό δημιουργικό Σ/Κ να έχεις! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Καλησπέρα. Καλώς σε βρίσκω. Ελπίζω να είσαι καλά. Καλή χρονιά , με υγεία , αγάπη, ευτυχία, ωραίες και όμορφες στιγμές και ότι επιθυμείς και επιθυμούμε. Μου λείψατε πολύ πολύ . Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι και πάλι εδώ ,μετά από τόσους μήνες. Φιλούθκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ Κικίτσα μου!!!Ευχομαι να φέρει μια λαμπερή συνέχεια
    Εδώ θάμαστε να περιμένουμε να θαυμάσουμε αυτό το πρώτο σου βήμα,που δικαίως τόλμησες
    ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!!!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Καλοτάξιδο να είναι Κική μου, να έχει μια καλή πορεία και να σου ανοίξει δρόμους πολλούς στον ορίζοντα... Τα συναισθήματα που περιγράφεις είναι μοναδικό γνώρισμα για αυτόν που πάει να πραγματοποιήσει κάτι μεγάλο, κάτι σπουδαίο για τον ίδιο...
    Εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα
    Καλό μήνα εκφραστικότατη φίλη μου και καλή μεγάλη επιτυχία
    Φιλάκια :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Κική μου χάρηκα πολύ με τα τόσο ευχάριστα νέα σου!!!
    Εύχομαι να είναι η αρχή για ένα νέο ξεκίνημα και να ακολουθήσουν πολλά ακόμη βιβλία το καθένα με πολλές πολλές επιτυχίες!!!
    Καλό μήνα
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι να πραγματοποιείς όλα σου τα όνειρα και τις επιθυμίες!!
    Το βιβλίο σου να΄ναι καλοτάξιδο !!! Περιμένω λεπτομέρειες !!!!
    Φιλάκια πολλά και καλό μήνα, Κική μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Αυτά είναι τα ωραία!!!
    Μπράβο ρε Κική, πολύ τα χάρηκα τα νέα σου!
    Καλό ξεκίνημα να έχει και καλή συνέχεια στις συγγραφικές περιπλανήσεις σου!
    Περιμένουμε λεπτομέρειες για την παρουσίαση κ.λ.π.
    Φιλιά ολόγλυκα και καλό μήνα να έχεις Κική μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Καλή επιτυχία στην πρώτη σου συγγραφική απόπειρα. Είδα στο mystory τις τιμές για τα βιβλία και ομολογώ ότι δεν τις βρήκα πολύ φθηνές.
    Αναμένουμε σύντομα εκτενή δείγματα αυτής της δουλειάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Συγχαρητήρια!!! Πολύ ωραίο να πραγματοποιούνται τα όνειρα μας!!! Καλοτάξιδο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Μπράβο κορίτσι μου!Πολλά συγχαρητήρια!Καλοτάξιδο το παιδάκι σου!Να μας ενημερώνεις συνέχεια για την πορεία του!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Κική μου, πριν πατήσω στον σύνδεσμο για να διαβάσω αυτό το σημαντικό για σένα, κατάλαβα πως θα μας μιλήσεις για το βιβλίο που κέρω, ξέρουμε που ήθελες να εκδόσεις. Διάβασα όσα έγραψες και πραγματικά συγκινήθηκα και νιώθω και την χαρά σου και τον "φόβο" σου και την αγωνία σου.
    Είμαι τόσο σίγουρη ότι το βιβλίο σου θα το αγαπήσουμε και θα αγαπηθεί γιατί είναι η κατάθεση της ψυχής σου.
    Αναμένω να βιώσω μαζί σου την χαρά σου. Σε νιώθω, γιατί η έκδοση βιβλίου είναι και το δικό μου μεγαλύτερο όνειρο.
    Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Κική μου, συγχαρητήρια! Έκανες πολύ καλά που δεν άφησες το όνειρό σου και το κυνήγησες.
    Εύχομαι το βιβλίο σου να είναι καλοτάξιδο και όλα να πάνε όπως τα θέλεις - κι ακόμη καλύτερα!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Επί τέλους, ήρθε η ώρα, αυτό το υπέροχο ταλέντο, γραφής, έκφρασης κι αντίληψης,
    με την πένα του να κατακτήσει τον κόσμο!
    "...ο συγγραφέας πάει από τη σκέψη προς τις λέξεις, ενώ ο αναγνώστης πάει από τις λέξεις προς τη σκέψη" Ν. Σαμφόρ
    Είμαι σίγουρη Κικούλα μου, πως θα "πασπαλίσεις" με τρυφερότητα και συγκίνηση την ψυχή μας και με αστερίσιο φως, λέξεις, σκέψεις και συναισθήματα με το έργο σου!
    Χαίρομαι που το όνειρο σου εκπληρώνεται κι εύχομαι καλή επιτυχία, να είναι καλοτάξιδο και να σου δώσει περίσσια χαρά! Δέομαι τα καλύτερα και Best Seller!
    Είμαι πολύ υπερήφανη για σένα! Περιμένω με αγωνία, τίτλο, παρουσίαση, έκδοση!
    Καλή δύναμη κι όλα να πάνε κατ' ευχήν! Φιλιά πολλά με ζεστή αγκαλιά!:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Καλη επιτυχια Κικη μου !!! Μπραβο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Μέσα απο την καρδιά μου ευχαριστώ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να