Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016

Παρουσίαση βιβλίων - Μουσικοποιητική βραδιά από τον Σύλλογο Ελληνικής Πολιτιστικής Παράδοσης Χαλκίδας «Τ’ Αλωνάκι».


Με ασυγκράτητη χαρά σας προσκαλώ στην παρουσίαση των βιβλίων μου "Τα Λάφυρα της Ψυχής μου" και "Οι Φεγγίτες της Ζωής μου" που θα γίνει το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου Ελληνικής Πολιτιστικής Παράδοσης Χαλκίδας «Τ’ Αλωνάκι» (Βορείου Ηπείρου 55Β΄ - 2ος όροφος).
Κατά τη διάρκεια της μουσικοποιητικής βραδιάς (την επιμέλεια & παρουσίαση της οποίας έχει αναλάβει ο κος Κώστας Μπαϊρακτάρης, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου "Οι φίλοι του Γιάννη Σκαρίμπα"), θα γίνει αναφορά στο περιεχόμενο των λογοτεχνικών μου συγγραμμάτων, θα προβληθούν δύο περί αυτών ολιγόλεπτα video clip του Νίκος Μουσαβερές θα αναγνωστούν αποσπάσματα ποιητικών και αφηγηματικών τους μερών από τους: Παχού Αλεξάνδρα, Ραψομανίκη Κατερίνα, Τσαλκιτζή Αναστασία, Τσουκαλά Ευάγγελο, θα υπάρξουν μουσικές γέφυρες με φλάουτο κι άλλα πνευστά από τον Δημήτρη Λιάσκο και ένα μελωδικό κλείσιμο με – περί ποιήσεως – επιλεγμένα ελληνικά τραγούδια.
 
  Ένα εγκάρδιο ευχαριστώ στους ανθρώπους που προανέφερα για την τιμή που μου κάνουν, καθώς επίσης και στον κύριο Δημήτρης Λιανοστάθης (Lianostathis Dimitris), Διευθυντή του "Αλωνακίου" και την Πρόεδρο του συλλόγου, κυρία Σκολίδη Φωτεινή για τον θερμό τρόπο που με αγκάλιασαν και δέχτηκαν να αναλάβουν την παρουσίαση των βιβλίων μου.


Θα είναι χαρά μου λοιπόν, να στηρίξετε όλοι εσείς αυτή την πραγματικά, άξια εκδήλωση.
Σας ευχαριστώ πολύ.

8 σχόλια:

 1. Πολύ χαίρομαι για σένα!!
  Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εύχομαι κάθε επιτυχία!!!

  φιλάκι γλυκό Κική μου ♥

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η επιτυχία του είναι βέβαιη !!!
  Καλή λογοτεχνική βραδιά εύχομαι !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Κικίτσα μου γλυκιά παντού ταξιδευτής σε ποιητικά μονοπάτια. πάντα επιτυχίες .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Τι ωραία! Καλή επιτυχία, Κική μου! Φιλιά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αργησα να ευχηθώ στην ώρα του Κική μου!! Καλή επιτυχία!! Εύχομαι να την χάρηκες την βραδιά κι εσύ κι οι παρευρισκόμενοι!! Φιλάκια πολλά και καλή σου βδομάδα!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ