Καλημέρα, εκφραστικοί μου!
Ελπίζω να σας βρίσκω όλους καλά.
Έχω καιρό να έρθω στα blogs, να γράψω, να διαβάσω, να σας επισκεφτώ… και πιθανόν να αργήσω λίγο ακόμη. Όμως, είναι για καλό!
Σήμερα έκανα μια μικρή στάση εδώ, για να σας ενημερώσω από τη δική μου πλευρά για τη συμμετοχή του εκδοτικού μου οίκου και, κατά συνέπεια, του βιβλίου μου, σε έναν κόσμο γεμάτο φαντασία και ήρωες.
Εκεί δεν συναντά κανείς μόνο βιβλία. Συναντά τη φαντασία, έναν κόσμο που πολλές φορές δεν απέχει και τόσο από την πραγματικότητα.
Φέτος είχα την ευκαιρία να βρεθώ κι εγώ εκεί - κάτι που περίμενα πώς και πώς, αφού το ήθελα εδώ και χρόνια. Δυστυχώς, όμως, ο Θεός - ή η ζωή, αν προτιμάτε - είχε άλλα σχέδια για μένα.
Αν βρεθείτε εκεί, απολαύστε αυτό το μοναδικό event. Είμαι σίγουρη πως, με κάποιον τρόπο, η αύρα μου θα βρίσκεται κάπου εκεί…
Σας φιλώ και εύχομαι να περνάτε όμορφα!

Κική μου, καρδιά μου, καλησπέρα και καλό σου μήνα. Να ευχηθώ ο Οκτώβρης να σας έχει όλους καλά και να είναι γόνιμος και δημιουργικός για σένα. Εύχομαι η πρόσκαιρη απουσία σου, όπως λες, να είναι για καλό και όλα να πάνε κατ' ευχήν.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο βιβλίο σου δεν το έχω ξεχάσει φυσικά, είναι μέσα στα σχέδιά μου, να το ξέρεις. Εύχομαι κάθε επιτυχία και όμορφα τέτοια ταξίδια για τις δημιουργίες σου.
Σε φιλώ.
Κική μου, δεν ξέρω αν θα προλάβω να πάω. Είναι ένα φεστιβάλ που επισκέπτομαι και έχω πολλούς γνωστούς και φίλους που εκθέτουν τις δημιουργίες τους.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλοτάξιδο εύχομαι!
Να εισαι καλά, να έχεις έμπνευση και χαμόγελο.
ΑπάντησηΔιαγραφή