Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ.

             Καλημέρα, καλημέρα, τι μου κάνετε;
            Σήμερα δεν ήξερα αν θα αναρτήσω κάτι στο μπλοκ μου αλλά μπαίνοντας στα στατιστικά της σελίδας μου είδα κάτι που με έκανε να θέλω να κάνω μια δημοσίευση για αυτό και να τη μοιραστώ μαζί σας.
            Φυσικά αυτό το οποίο θέλω να σας πω δεν είναι κάτι «σπουδαίο» ή κάτι που δε γνωρίζετε – γνωρίζουμε, όλοι μας, είναι κάτι που εμένα προσωπικά με έκανε να χαρώ μόλις το είδα και έχουμε πει σε άλλες αναρτήσεις το πόσο εύκολο είναι να χαμογελάς αρκεί να είσαι δεκτικός σε αυτό που σου φέρνει ευφορία (όταν έγραφα αυτή τη λέξη έκανα συνειρμό με την άλλη «εφορία» και λέω από μέσα μου πόσο τελικά μπορεί να απέχουν αλλά και να μοιάζουν δυο εκ διαμέτρου αντίθετες λέξεις που σου προκαλούν τα εντελώς αντίθετα συναισθήματα).
            Και συνεχιζω…
            Μπαίνοντας στα στατιστικά της σελίδας μου για να δω και εγώ που «βαδίζω και που βρίσκομαι» κάτω κάτω, εκεί που αναφέρονται κάποιες από τις λέξεις οι εκφράσεις που "πάτησαν" κάποιοι άνθρωποι στο Google και τους έβγαλε ανάμεσα στα αποτελέσματα αναζήτησης και το μπλοκ μας, υπήρχε μια φράση η οποία πολύ με χαροποίησε και αυτή η φράση ηταν η εξής: «Το χαμόγελο λένε πως είναι μια ζωγραφιά της ψυχής σου».
            Δεν είναι τόσο όμορφη έκφραση από μόνη της; Δεν αντηχεί μελωδικά στα αφτιά σας; Εμένα πάντως πολύ μου άρεσε και μόνο η ιδέα πως κάποιος πληκτρολόγησε κάτι τόσο όμορφο και βγήκε κάπου και το μπλοκ μου. Δεν έχει σημασία πια ανάρτηση εννοούσε, (υποθέτω το πόσο αξίζει ένα χαμόγελο, ένα διήγημα δηλαδή που είχα γράψει παλιά και το έχω σβήσει τώρα), ούτε σε πια σελίδα αναζήτησης αποτελεσμάτων εμφανίστηκε, ούτε πόσα μπλοκ έχουν γράψει κάτι ανάλογο με αυτή την έκφραση, σημασία έχει για μένα τουλάχιστον πως κάπου εκεί μέσα υπήρχε και κάτι δικό μου και αυτό είναι ωραίο συναίσθημα, δεν ξέρω πως ακριβώς του αρμόζει να ονομαστεί αλλά νομίζω πως το ωραίο του αρκεί!
            Θα μπορούσα κάλλιστα να γράψω ολόκληρο άρθρο η διήγημα για την παραπάνω έκφραση γιατί ήδη έχω σκεφτεί ένα σωρό ιστορίες αλλά δεν θα το κάνω γιατί κάποιες φορές δε χρειάζεται να γράψεις πολλά για να πεις λίγα και εγώ ήδη έγραψα πολλά για κάτι τόσο μικρό και μεγάλο συνάμα!
            Πάρτε και ένα μεγάλο χαμόγελο τώρα για το τέλος της δημοσίευσης: 







* Καλοκαιρινό αλλά ωραίο!

Σχόλια

  1. Υπέροχο... όσο σκέφτομαι πως στις δικές σου αναφορές του μπλογκ βγαίνει κάτι τέτοιο θλίβομαι ακόμη περισσότερο όταν βλέπω πολλές, πάρα πολλές αναζητήσεις για "η αγάπη πονάει".... που βλέπω συχνά εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ε οχι βρε μαρακι μου, δε θελω να θλιβεσαι, αν ειναι δυνατον. στεναχωρεθηκα τωρα.

    ενταξει η αγαπη ποναει πολλες φορες αλλα κατι τετοιες καταστασεις ειναι αυτες που ενδυμανωνουν και καλυτερευουν τους ανθρωπους και τις αποφασεις τους!

    ετσι δεν ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλη μου εκφράσου..σε νιωθω απολυτα!!!!!

    επειδη διαβασα και πιο πανω την γλυκια αληθεια.. θα της πω απ εδω...
    πως σε μενα εκτος απ το σ αγαπω... βρισκω και τα παρακατω..τα αναφερω για να γελασουμε... τουλαχιστον στο η αγαπη ποναει ...ειναι η λεξεη αγαπη..
    παρτε μια γευση απ τα δικα μοου...

    "χασισι"..!!!!..χαχαχαχα
    "λιδακης θελω να κανω παιδι"..!!!..χαχαχαχαχα
    "ψαχνω ζευγαρια απ ροδο για γνωριμια"...!!!!..χαχαχαχαχαχα
    "σπανιολικα φορεματα"..!!!!..χαχαχαχαχαχα

    ουτε και ξερω τι ακριβως τους εφερε στην πορτα μου..χαχαχαχαχαχα

    εχω ανεβασει μια πρωτη αναρτηση σκοπευω να κανω και μια δευτερη... εκει θα ριξουμε πολυ γελιο!!!!..χαχαχαχαχαχα

    να ειστε καλα με φιλακια γελασταααααααααααα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σ αγαπω μου

    γλυκο μου κοριτσι με εκανες και γελασα. κι εμενα να μου βγαζει κατι ασχετα ανα διαστηματα και εχουν πολυ γελιο.

    θα περιμενω την αναρτηση! φιλιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι να πω κι εγώ που με βρήκε κάποιος που έψαχνε "φάε τον Πασόκο της γειτονιάς σου"!!!
    Σου στέλνω κι εγώ ένα χαμόγελο. Καθυστερημένο. Χαμόγελο της καλησπέρας αλλά τι να κάνω; Δεν μπορώ να βλογάρω νωρίτερα!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αθηνά...


    xaxaxa, ma se kalo sou me ekanes kai gelasa proiniatika! na sai kala! filakia polla kai kalhmeres polles sou stelno!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οντως ειναι υπεροχη η εκφραση,προταση (οτι και αν ειναι)!!!! γελασα με τα σχολια χαχαχαχααχ οντως βγαζει κατι περιεργα καποιες φορες! σου στελνω πολλαααα χαμογελακια :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπημένη μου μαμάκα γειααααα σου κι από μένα!! Είμαι πολλή γαϊδούρα το ξέρω που έχω τόσο καιρό να σε επισκεφτώ... Απλά δεν περνάω και την καλύτερη φάση της ζωής μου και απλά γράφω ορμητικά για να ξεχάσω και βγαίνω... καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα και όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά.... Να το ξέρεις ότι μου λείπεις πολύ αλλά δεν έχω το κουράγιο να ξανακάτσω να ασχοληθώ επισταμένα... πάντως κάθε φορά που μπαίνω σε σκέφτομαι... και σένα και κάποιες άλλες γλυκές παρουσίες...

    Σ' αγαπώ...:) πολλά φιλάκια από την αντιδραστική, επαναστάτρια, έφηβη κόρη σου....
    <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εμενα δε θες να μαθεις τι μου βγαζει στις στατιστικες!

    Αλλα μιας και το ανεφερες κατσε να σου κανω ενα copy paste!

    kill bill

    brwmikes paralies

    baby

    nayplio

    vyzia

    χαχαχα και πολλα αλλα σοκιν

    αχαχαχα

    φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. maria


    πολλα φιλια και σε σενα γλυκο μου κοριτσι! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Viviana

    καλως την μου! τι κανεις? χαθηκαμε βρε! βασικα και εγω ειχα καιρο να μπω ενεργα στο μπλοκινγκ. τωρα παω κατι να κανω...

    περασα κι εγω απο τη φαση που περιεγραψες! ολοι τη περναμε! ευχομαι να εισαι γρηγορα καλα!!!!!

    φιλακια πολλα πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Coula

    αν δεν εβγαζε σε σενα σοκιν σε πιον θα εβγαζε καλε??? χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εξαιρετική έκφραση που γάντι σου πάει!

    φιλιά καρδιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΛΥΧΝΟΣ ΚΑΙΟΜΕΝΟΣ

    κανεις και κοκκινιζω! ευχαριστω και ανταποδιδω γλυκια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ναι, είναι πολύ όμορφη και πολύ αληθινή φράση!
    Χαίρομαι για σένα!!!
    Πολλά φιλάκια και καλό Σαββατοκύριακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να