Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015 - ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΣ! :)


Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα!
Εύχομαι να είστε όλοι καλά.

Εχθές πληροφορήθηκα για κάτι που σε γνώριζα και θέλω πρώτον να το μοιραστώ μαζί σας και δεύτερον να "αφήσω" και εδώ το Ευχαριστώ μου.

Για να καταλάβετε ακριβώς τι εννοώ, ορίστε:

" Κι επειδή υπάρχουν πολλοί άνθρωποι γύρω μας, που βοηθούν νέους ανθρώπους που κυνηγούν και παλεύουν για τα όνειρά τους, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το ηλεκτρονικό περιοδικό Ανθρώπων Έργα και τον κύριο Σάββα Τριανταφυλλίδη που με δική του πρωτοβουλία συμπεριέλαβε και τη δική μου ποιητική συλλογή "Τα Λάφυρα της Ψυχής μου" καθώς και δύο αποσπάσματα των ποιημάτων του βιβλίου μου, στο όμορφο, λογοτεχνικό περιοδικό τους, χωρίς να το ξέρω, χωρίς να το ζητήσω, χωρίς καν να αποζητήσει ένα ταπεινό ευχαριστώ απο μένα, διότι δε το ήξερα για να μπορέσω να του το δώσω.  Τώρα όμως που το έμαθα, το μοιράζομαι μαζί σας με πολλή χαρά και συγκίνηση και λέω ένα θερμό και ολόψυχο ευχαριστώ στον Σάββα Τριανταφυλλίδη και σε όλη την ομάδα του ηλεκτρονικού περιοδικού που μας ενημερώνει κάθε μήνα για βιβλία που όλοι αγαπάμε και μας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα κάποιους από τους δημιουργούς τους.
Ευχαριστώ και πάλι πολύ! Τιμή και χαρά μου που υπάρχω και εγώ εκει μέσα!

Ακολουθώντας το λινκ, μπορείτε να διαβάσετε το περιοδικό και να καμαρώσετε και τα δικά μου Λάφυρα κάπου ανάμεσα σε όλα τα άλλα. Θα μου επιτρέψετε να σας πω και τις σελίδες που μπορείτε να συναντήσετε τα Λάφυρα και γιατί όχι; να χαρείτε και να καμαρώσετε και εσείς μαζί μου. (Σελ. 114 - 115) συντροφιά με μία άλλη ποιητική συλλογή και (σελ. 124 - 125) με αποσπάσματα και κάτι απο εμένα..Ευχαριστώ και πάλι πολύ! Μη ξεχάσετε να ξεφυλλίσετε όλα τα Έργα των Άνθρώπων! 


Να είστε όλοι καλά φίλοι μου και να περνάτε όμορφα σας εύχομαι ολόψυχα!

Σχόλια

  1. Τί όμορφα!!!
    Μπράβο, Κική μου!!!
    Τα ωραία πάντα βρίσκουν το δρόμο τους!!!
    ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο σου Κική μου!
    Το αξίζεις πραγματικά!
    Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου πάντα τέτοια!
    Πολλά πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο σου και μπράβο τους! Καλή σου μέρα και καλό μήνα Κικάκι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο Κικάκι μου καλή επιτυχία με όλα μα με όλα και για όλα πάντα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ και ανταποδίδω για ότι καλύτερο αγαπημένε μου μουσικέ!

      Διαγραφή
  5. Μπραβο Κικη μου, παντα επιτυχιες! Μπραβο και στον κο Τριανταφυλλιδη για την αγαπη που βαζει σε αυτο που κανει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή σου μέρα.
    Είδα το βιβλίο σου και διάβασα και τις σελίδες που παρουσιάζει το περιοδικό ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ. Να σου πω ότι βρήκα πολύ ενδιαφέρροντα τα όσα γράφεις και πάρα πολυ ωραία δοσμένα.
    Να ευχηθώ καλή επιτυχία στο βιβλίο σου και να είναι καλοτάξιδο. Πιστεύω ότι πρέπει να αγαπηθεί.
    Νάσαι πάντα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Ντένη μου! Με συγκινείς βαθιά να ξέρεις! Να είσαι καλά και να χαμογελάς εύχομαι!

      Διαγραφή
  7. Μπράβο χαρά μου, το αξίζεις! Μπράβο και στο Σάββα και την ομάδα του για την προβολή του έργου σου.
    Πάντα τέτοια
    Να σαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικά υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που ταπεινά και χωρίς καμία ανταμοιβή προβάλλουν έργα αξιόλογων συγγραφέων!!! Τρέχω να το απολαύσω!!!
    Καλό μήνα και πολλά φιλιά Κική μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άνοιξες σιγά-σιγά τα φτερά σου Κική μου και πετάς σε όμορφους ουρανούς. Να είσαι καλά. Να συνεχίσεις και όλα θα έρθουν όμορφα και δημιουργικά.
    Πάντα τις ευχές μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και εις ανώτερα! Δεν το γνώριζα το περιοδικό. Πολύ ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπράβο κορίτσι μου!!! Σου εύχομαι κι άλλα, ωραία!!! Σε φιλώ γλυκά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. και μπραβο σου και αξια και συνεχισε ετσι
    μπραβο σου ειπα; οχι; μπραβο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπράβο, Κική μου!
    Το είχα δει, γιατί διαβάζω το περιοδικό. Ο Σάββας - και η ομάδα του - κάνουν απίστευτη δουλειά και στηρίζουν τους δημιουργούς. Κάπου στο ίδιο τεύχος είχε συμπεριλάβει και το e-book μας, αν θυμάμαι καλά, οπότε τον ευχαριστούμε και γι΄αυτό!
    Φιλιά πολλά και πάντα επιτυχίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι παντα διπλα μας Έλλη μου.
      Να εισαι παντα καλα αγαπημενη μου!
      Φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  14. Αυτά ειναι τα ωραία συγχαρητηρια
    παντα επιτυχιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολλά συγχαρητήρια Κική, πάντα η πορεία σου να είναι ανοδική!

    Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συγχαρητηρια εκφρασουλα μου!! Πολλη ομορφη κινηση!!
    Ευχαριστουμε για το link! Θα το ξεφυλλισω αυριο το περιοδικο!!
    Μακια και παντα τα καλυτερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να