Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...


            Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!
            Τι Παρασκευοσαββατοκύριακο και αυτό φίλοι μου! Μέσα σε τόσες λίγες μέρες έχασαν τη ζωή τους ένα σωρό άτομα. Από πού να ξεκινήσω και που να τελειώσω δε ξέρω…
            Τι να πρωτοαναφέρω…
            Να πω για τον αιφνίδιο χαμό της ταλαντούχας ομολογουμένως, Αmy Winehouse; Όχι πως δε το περιμένανε οι δικοί τους τουλάχιστον που πολλές φορές είχαν αναφερθεί σε συνεντεύξεις στον εθισμό της κόρης τους και στις επιπτώσεις που έχει στην υγεία της αλλά να.. όπως και να το κάνουμε είναι αλλιώς να υποπτεύεσαι ότι κάποτε μπορεί να απέλθει ο θάνατος και αλλιώς να έρχεται.
            Φαινόταν πως η κοπέλα ηταν εξαντλημένη αλλά κανένας δε περίμενε το αναπόφευκτο… ίσως όλοι πίστευαν πως θα κατάφερνε κάποια στιγμή να απεξαρτηθεί.
            Δε μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που «πιάνει» κάτι τέτοια άτομα, άτομα που τα έχουν όλα στη ζωή τους ή νομίζουμε ότι τα έχουν όλα στη ζωή τους αλλά όπως και να χει έχουν πολλά περισσότερα από αρκετούς συνανθρώπους τους και αντί να την εκτιμούν τη «ποδοπατούν» και την αφήνουν να φύγει μέσα από τα χέρια τους.
            Σίγουρα υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορούν να οδηγήσουν ένα άτομο στον εθισμό και φυσικά ο εθισμός δεν αφορά μόνο ναρκωτικά και αλκοόλ αλλά τουλάχιστον ο συνδυασμός των παραπάνω ξέρεις πως αργά η γρήγορα θα σε στείλουν στο τάφο.
            Κι ηταν τόσο μικρή ρε γαμώτο και είχε τόσα πολλά να κάνει ακόμη στη ζωή της.. Κρίμα πολύ κρίμα…
            Βασικά είναι κρίμα όχι μόνο γι αυτή και όχι μόνο για το ταλέντο της, είναι κρίμα για όλους τους νέους ανθρώπους που φεύγουν καθημερινά με οποιοδήποτε τρόπο από τον κόσμο μας!
            Και συνεχίζω…
            Αμ το άλλο το είδατε; 35 νεκροί στη Κίνα από εκτροχιασμό τρένου – σφαίρα που έπεσε κάτω από τη γέφυρα. Άλλες τόσες αδικοχαμένες ψυχές χαθήκαν εκεί…
            Κι από την άλλη έγινε και αυτό που έγινε στο Όσλο και στο νησάκι του. Από τη μια η έκρηξη και από την άλλη ο φόνος τόσων αθώων ψυχών. Αν είναι δυνατόν! Πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος με σάρκα και οστά σαν όλους εμάς να μπορεί να σκοτώνει ανθρώπους τόσο κυνικά σα να πυροβολούσε καραμέλες…? Αν είναι δυνατόν….!
            Όχι τίποτα άλλο αλλά πήραν φόρα κι άλλοι μετα από αυτόν! Εχθές άκουσα πάλι στις ειδήσεις ότι σε μια πόλη που αν δε κάνω λάθος ανήκει και αυτή στη Νορβηγία ένας άλλος άνθρωπος άνοιξε πυρ σε ένα παρτι γενεθλίων και σκότωσε πέντε άτομα. Το λόγο ακριβώς δε τον ήξεραν, κάτι είπαν για οικογενειακό τσακωμό.. Τι να πω… Πάμε κατά διαόλου φίλοι μου….
            Κι άντε μετα από όλα τα παραπάνω να ευχηθώ εγώ καλή εβδομάδα! Οπότε καλά έκανα και σας την ευχήθηκα στην αρχή, πριν σας στεναχωρήσω με όλες αυτές τις ειδήσεις που όλοι σας ξέρετε φυσικά αλλά είναι λογικό κάθε φορά που τα διαβάζουμε ή τις ακούμε να μας στεναχωρούν και να μας προβληματίζουν το ίδιο.
            Και τώρα σκέφτομαι μια καλή είδηση για να κλείσω όμορφα αυτή την ανάρτηση αλλά δεν έρχεται καμιά καλή στο μυαλό μου! Ίσως ότι καλό και να άκουσα ή διάβασα αυτές τις μέρες να μην είναι ¨ικανό¨ να επισκιάσει όλα τα άσχημα γεγονότα που συνέβησαν μέσα σε λίγα μόνο εικοσιτετράωρα…
            Ας κλείσω λοιπόν με μια ευχή για περισσότερες ευχάριστες ειδήσεις!!!! Πού ξέρετε μπορεί και να πιάσει…
           

Σχόλια

  1. καλημερα κοριτσακι μου!.. εγω το σαββατο εχασα μια φιλη μου,τοσο ξαφνικα και αδικα.... ακομα δεν το εχω πιστεψει.. αυτη ειναι η ζωη,οσα τραγικα και αν συμβαινουν πρεπει να ευχομαστε οτι καλυτερο για το αυριο .. καλο ταξιδι σε ολους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...irida...

    γλυκιά μου ιριδούλα νομίζω οτι οι τελλίτσες σου τα λένε όλα! κάποιες φορές αυτές οι τελλίτσες που κι εγω χρησιμοποιώ σε πολλές αναρτήσεις μου μπορούν να εκφράσουν όλα όσα νιώθω δίχως να χρειάζεται να γράψω τίποτα!

    φιλακια πολλα καλη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ωχ μαράκι μου πόσο λυπάμαι....

    ζωή σε σας...

    θέλει χρόνο να πιστεψεις και να συνειδητοποιήσεις οτι έχασες καποιος φίλο/φίλη απο τη ζωη...

    κουραγιο φιλη μου. κουραγιο.

    πραγματικα λυπαμαι!

    ευχομαι να το ξεπερασεις γρηγορα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kαι πόσα αλλα καθημερινά που δεν πιανουν οι ειδήσεις..τριγυρω μας..αλλα υπάρχουν και τα όμορφα αυτα που μοιραζομαστε εστω κι αν ειναι οι προβληματισμοί μας.

    Καλημέρα και όμορφη νέα εβδομάδα με ΧΑΜΟΓΕΛΟ κοντρα στα ακατανοητα στα δυσκολα και στα παραλογα του καιρού. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. AERIKO μου εχεις απολυτο δικιο! Πολλες δυσαρεστες ειδησεις μαστιγωνουν καθημερινα τη κοινωνια μας κ ας μη τις μαθουμε εμεις ποτε...

    ας φυσηξει λοιπον ενα αισιοδοξο αερικο σαν εσενα να μας παρασυρει στα χαμογελα που πρεπει να υπαρχουν καθημερινα στη ζωη ολων μας! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλη μου Εκφράσου..

    το μυαλό μας..

    δεν το τρέφουμε σωστά..

    η τροφή γεμάτη δηλητηριο...

    που εισχωρεί μέσα μας

    καλη εβδομαδα παρ ολα αυτα και καλο μεσημερι καλη μου με φιλια προβληματισμου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολλά άσχημα γεγονότα.. Το θέμα με το Όσλο μας φόβισε ιδιαίτερα όλους εδώ στην Σουηδία.. Τρομακτικό!!
    Εύχομαι να έχουμε μόνο καλές ειδήσεις από δω και πέρα!
    Καλή εβδομάδα καλή μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μακάρι να βγαίνουν αληθινές οι ευχές σου για καλύτερες ειδήσεις. Γιατί ακόμα κι εμείς στην εφημερίδα όταν λέμε καμιά φορά "Τι να γράψουμε, δεν υπάρχουν ειδήσεις", σίγουρα δεν εννοούμε ότι ψάχνουμε για τόσο δυσάρεστα πράγματα ή αποτρόπαιες πράξεις, βλέπε Όσλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. στο τέξας των ηνωμένων πολιτειών ηταν ο μουρλός που άνοιξε πυρ στο πάρτυ των γενεθλίων. όχι στη νορβηγία. εκεί 93 άτομα ήταν ο συνολικός απολογισμός των νεκρών...


    καλή εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δυστυχώς κυκλοφορούν πολλοί ανώμαλοι στον κόσμο μας (μιλώ για το περιστατικό στη Νορβηγία)!!!!!!!
    Ελπίζω να μην είμαστε τόσο άτυχοι και εμείς αλλά και τα παιδιά μας και δούμε και άλλες τέτοιες παραφροσύνες. Καλή σου μέρα γλυκειά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. σ αγαπω

    έτσι όπως τα ειπες ειναι γλυκιά μου! μονοι μας δηλητηριαζουμε το μυαλο μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μοντέρνα Σταχτοπούτα

    φοβηθηκατε ε? λογικο... ποτε δε ξερεις απο που θα σου ρθει. πιος το περιμενε στη ησυχη σχετικα Νορβηγια να συμβει κατι τετοιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αθηνά...

    κι εγω το ιδιο ευχομαι γλυκια μου, γι αυτο αλλωστε εκλεισα ετσι τη συγκεκριμενη αναρτηση.

    σε εφημεριδα δουλευεις; ωραια δουλεια κανεις! πραγματικα μου αρεσει! αρθρογραφεις ή κανεις ρεπορταζ;

    *εννοειτε πως κανενας δημοσιογραφος ο οπιος ειναι νορμαλ δε θελει τετοιες ειδησεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Natasa

    καλημερα Νατάσα μου! συμφωνω απολυτα μαζι σου! οπως τα ειπες ειναι! οχι αλλες τετοιες παραφροσυνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να