Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΜΙΑ ΡΟΖ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! - UPDATE: ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

         Τη Δευτέρα στο όμορφο σπιτάκι της αγαπητής μου φίλης Αριστέας διάβασα μια άκρως θα έλεγα ευαισθητοποιημένη ανάρτηση που αφορούσε την πρόληξη και την ενημέρωση για το καρκίνο του μαστού.
        Είχε την ονομασία ο "Οκτώβρης βάφτηκε ροζ" και μπορείτε να δείτε την ανάρτηση πατώντας ΕΔΩ.
        Όταν συνειδητοποίησα πως ειναι ενα tag ευαισθητοποίησης που έχει ξεκινήσει με σκοπό να εξαπλωθεί στη μπλοκόσφαιρα αποφάσισα πως ήθελα να συμμετάσχω και εγω με τη σειρά μου σε αυτή την ανθρώπινη αλυσίδα και ιδού λοιπόν το σχετικό ποστ.
       Αντιγράφω απο το σπίτι της Αριστέας το πως ξεκίνησε και τί ακριβώς είναι αυτό το tag και με τη σειρά μου αν θέλει κάποιος-κάποια από τους φίλους μου, τον- την  προτρέπω να το συνεχίσει.



" Η Κορίνα και η Ευη ξεκίνησαν ένα tag ευαισθητοποίησης. Ένα tag αληθινό. Για τον καρκίνο του μαστού. Για όλο το μήνα Οκτώβριο. Θα βοηθήσεις; Στο χέρι μας είναι να ενημερώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες.  Σε προσκαλώ, λοιπόν, να μοιραστείς αυτή την ανάρτηση, ώστε να τη δουν όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες. Σε προσκαλώ να γράψεις τις δικές σου σκέψεις, τα δικά σου μηνύματα, τη δική σου εμπειρία. Εάν είσαι blogger, δες το ως TAG,όπως έκανε και η Εύη και η Κορίνα. Εάν δεν είσαι, μπορείς να γράψεις το κείμενο σου και να το στείλεις στην αγαπημένη σου blogger να το δημοσιεύσει. Ή μπορείς να το αναρτήσεις στο facebook με το hashtag #επιστήθια_φίλη . Αρκεί να πεις τις αλήθειες σου.

Ευχαριστώ "

         Προσωπικά δεν έχω να αναφέρω κάποια προσωπική ή φιλική αν θέλετε εμπειρία αλλά θα μείνω στο ότι νοιωθω χαρά που βλεπω τόσους ευαισθητοποιημένους ανθρώπους γύρω μου να βοηθούν με οποιοδήποτε τρόπο συνανθρώπους τους που πιθανόν το έχουν ανάγκη και εύχομαι σε όσους αντιμετωπίζουν κάποιο παρόμοιο πρόβλημα υγείας να το ξεπεράσουν άμεσα και να βγουν για άλλη μια φορά νικητές στη ζωή τους!

        Να θυμάστε οτι η πρόληψη σώζει ζωές και κυρίως να θυμάστε να στηρίζεται με το τρόπο σας όσους ανθρώπους σας έχουν πραγματικη ανάγκη! 
  
           Μια ροζ καλημερα σε όλους τους μπλοκοφίλους! 


UPDATE:

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους μου! Κάνω αυτή την επεξεργασία στην ανάρτηση διότι θέλω να προσθέσω ένα σχόλιο που μου άφησε η δημιουργική Μαρία στην ανάρτηση τούτη αλλά θεωρώ οτι η θέση του είναι εδώ και όχι κάτω στα σχόλια...

Είναι το ακόλουθο και θα πω οτι διαβάζοντας το δάκρυσα και ένοιωθα ή μαλλον άκουγα φανταρίστικες μπότες να βαράνε έξω απο το κατώφλι μου. Τόσο με παρέσυρε!

Τα λόγια είναι περιττά, απλώς διαβάστε το και θα καταλάβεται:

" ..Καλημερα και παλι..αν μου επιτρεψεις θα κανω καταληψη στο Σπιτακι σου..με μια ροζ ιστορια δικη μου..γιατι σε μενα δεν θα την διαβασουν πολλοι..Ξεκινω με την ειδηση ενος Πολεμου..θα πεσεις πρωτη..στην Γραμμη..θα πεσεις μ'ακους..εδω εχουμε να κανουμε με ενα....Θεριο..ΚΑΡΚΙΝΟΣ..γυρνω και βλεπω σκοταδι..σιωπη..Μια Μαχη ετοιμη... κομενη ραμενη στα μετρα της..και συ απο πισω..θελω να κρυφτω..να μην με δει..να μην σκιαχτω..Ευπειθως αναφερω Στρατιωτης Θ.......Τ.......φωνη γερη..δυνατη..με στομφο για τον Αγωνα ενος ...Πολεμου..και μεις απο πισω..φωναζα μεσα μου..θελω να κρυφτω..να μην φαινομαι..πεφτουμε στον Αγωνα..ποσα γιατι..του Στρατιωτη..πεφτεις στα γονατα..σοριαζεσαι χαμω..αρματωνεσαι γερα..πρεπει να χουμε ..εφοδια..την κοιτω στα ματια..ξεχνω το Θεριο..πρεπει να το κοψουμε απο την ριζα..να μην βγαλει ριζες κακες..να μην χωνεψει μεσα σου..Πρεπει να ξεκινησουμε απο τον ΘΑΝΑΤΟ..αυτη ειναι η αρχη..Ο .Στρατιωτης ριχνεται.. στη Μαχη..προσπερνα εμποδια..Αγωνιζεται..σ΄Ακουω Κυριε..να σαι μεθ'ημων..λεει..Δοξασμενο το ονομα σου..και παλι μπροστα..ολοι μαζι στον Αγωνα..Μαζι..Οχι να ξεριζωσουμε το Θεριο..τον Καρκινο...(για μας..τον ειχαμε βγαλει ονομα..Γουιλι..)αλλα να ρθουμε ολοι σε Σενα..κοντα Σου..Μαζι με τον Στρατιωτη..περνουμε και μεις απο Σενα τα Παρασημα..τα Δικα σου Παρασημα..φτανουμε στο ΤΕΛΟΣ..η Μαχη σε λιγο θα ληξει..το εδωσες το Παραγγελμα..το πορισμα βγηκε..και συ εκει..στον Αγωνα..για Εκεινον..Ειμαι καλα..σε Φωναζω..θα φυγω..ειμαι ετοιμη..θα Πεθανω...επεσε ο Στρατιωτης στη Μαχη..χορευε για Εκεινον..του δωσε την ψυχη της..λαμπω απο χαρα..ειμαι υπερηφανη για το φευγιο της..γιατι ειναι σε Κεινον..Ο Γουιλι..ομως ειναι κι εκεινος εδω ..παραμονευει..σαλευει. στο σωμα και στην ψυχη..αγαπω το σωμα μου..το ψαχουλευω..δεν το χαριζω πουθενα..καθε αλλαγη ΤΟΥ.ειναι σημαντικη...αυτο ειναι που πρεπει να προσεξω..Γιατι αναψε το Φως...εδω ...αναζητουμε το ΓΙΑΤΙ..πρεπει να ειμαστε Ετοιμη..να πεσουμε στη Μαχη..να μην μας κυριεψει ο ΦΟΒΟΣ..με Μπροσταρη τον Κυριο..ολα μα ολα ειναι ευκολα..πρεπει να ΞΕΡΩ..να ΓΝΩΡΙΖΩ..να ΠΟΛΕΜΩ..ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ..ο (ΓΟΥΙΛΙ ειναι ΡΟΖ..)ο Γεροντας Παισιος λεει..ο Καρκινος εβαλε πολλους στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ..να σαι καλα Γραφενια μου..σ'ευχαριστω..

Εγω σε ευχαριστώ δημιουργικό μου Μαράκι για όλα και κυρίως για αυτό σου το μοίρασμα! Να έίσαι πάντα καλά εύχομαι! :)

Σχόλια

  1. Απαντήσεις
    1. να σαι καλα Παρασκευουλα μου γλυκια! φιλακια πολλα σου στελνω! <3

      Διαγραφή
  2. Καλημερίζω και χαιρετίζω την προσπάθεια σου Κική μου να υπενθυμίσεις πως η πρόληψη είναι πολύ σημαντική και σώζει ζωές πραγματικά! Να είσαι πάντα καλά και υγιής πάνω απ' όλα!!! Φιλιά πολλά:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα γλυκο μου Κατερινακι! να εισαι καλα!
      φιλακια πολλα! το ιδιο ευχομαι και για εσενα! <3

      Διαγραφή
  3. εγω να αλλαξω το χρωμα της καλημερας γιατι δεν ειμαι κ πολυ του ροζ? :p
    μια μωβ καλημερα απο μενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :)
      ενταξει Φανουλα μου, οτι σου αρεσει!
      Μια μωβ καλημερα λοιπον!
      Φιλακια πολλα! <3

      Διαγραφή
  4. Μπράβο, κορίτσι μου!!!
    Καλά έκανες και δημοσίευσες και εσύ αυτό το όμορφο... ΡΟΖ!
    Ας μην ξεχνάμε τις εξετάσεις μας!!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα αγαπημενη μου φιλη! :)
      να εισαι καλα!
      φιλακια πολλα πολλα! <3

      Διαγραφή
  5. Kαλημέρα Κική μου... αχ και πόσο αντιπαθώ γιατρούς και νοσοκομεία!
    Όμως το σωστό να λέγεται... καλύτερα πρόληψη παρά επικίνδυνες καταστάσεις μετά...

    Τα φιλιά μου κοριτσάκι μου
    Καλημέρα να έχεις :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα Λεβινακι μου γλυκο!
      εγω να δεις ποσο τα αντιπαθω ολα αυτα....
      φιλακια πολλα αγαπη! <3

      Διαγραφή
  6. ..Καλημερα και παλι..αν μου επιιτρεψεις θα κανω καταληψη στο Σπιτακι σου..με μια ροζ ιστορια δικη μου..γιατι σε μενα δεν θα την διαβασουν πολλοι..Ξεκινω με την ειδηση ενος Πολεμου..θα πεσεις πρωτη..στην Γραμμη..θα πεσεις μ'ακους..εδω εχουμε να κανουμε με ενα....Θεριο..ΚΑΡΚΙΝΟΣ..γυρνω και βλεπω σκοταδι..σιωπη..Μια Μαχη ετοιμη... κομενη ραμενη στα μετρα της..και συ απο πισω..θελω να κρυφτω..να μην με δει..να μην σκιαχτω..Ευπειθως αναφερω Στρατιωτης Θ.......Τ.......φωνη γερη..δυνατη..με στομφο για τον Αγωνα ενος ...Πολεμου..και μεις απο πισω..φωναζα μεσα μου..θελω να κρυφτω..να μην φαινομαι..πεφτουμε στον Αγωνα..ποσα γιατι..του Στρατιωτη..πεφτεις στα γονατα..σοριαζεσαι χαμω..αρματωνεσαι γερα..πρεπει να χουμε ..εφοδια..την κοιτω στα ματια..ξεχνω το Θεριο..πρεπει να το κοψουμε απο την ριζα..να μην βγαλει ριζες κακες..να μην χωνεψει μεσα σου..Πρεπει να ξεκινησουμε απο τον ΘΑΝΑΤΟ..αυτη ειναι η αρχη..Ο .Στρατιωτης ριχνεται.. στη Μαχη..προσπερνα εμποδια..Αγωνιζεται..σ΄Ακουω Κυριε..να σαι μεθ'ημων..λεει..Δοξασμενο το ονομα σου..και παλι μπροστα..ολοι μαζι στον Αγωνα..Μαζι..Οχι να ξεριζωσουμε το Θεριο..τον Καρκινο...(για μας..τον ειχαμε βγαλει ονομα..Γουιλι..)αλλα να ρθουμε ολοι σε Σενα..κοντα Σου..Μαζι με τον Στρατιωτη..περνουμε και μεις απο Σενα τα Παρασημα..τα Δικα σου Παρασημα..φτανουμε στο ΤΕΛΟΣ..η Μαχη σε λιγο θα ληξει..το εδωσες το Παραγγελμα..το πορισμα βγηκε..και συ εκει..στον Αγωνα..για Εκεινον..Ειμαι καλα..σε Φωναζω..θα φυγω..ειμαι ετοιμη..θα Πεθανω...επεσε ο Στρατιωτης στη Μαχη..χορευε για Εκεινον..του δωσε την ψυχη της..λαμπω απο χαρα..ειμαι υπερηφανη για το φευγιο της..γιατι ειναι σε Κεινον..Ο Γουιλι..ομως ειναι κι εκεινος εδω ..παραμονευει..σαλευει. στο σωμα και στην ψυχη..αγαπω το σωμα μου..το ψαχουλευω..δεν το χαριζω πουθενα..καθε αλλαγη ΤΟΥ.ειναι σημαντικη...αυτο ειναι που πρεπει να προσεξω..Γιατι αναψε το Φως...εδω ...αναζητουμε το ΓΙΑΤΙ..πρεπει να ειμαστε Ετοιμη..να πεσουμε στη Μαχη..να μην μας κυριεψει ο ΦΟΒΟΣ..με Μπροσταρη τον Κυριο..ολα μα ολα ειναι ευκολα..πρεπει να ΞΕΡΩ..να ΓΝΩΡΙΖΩ..να ΠΟΛΕΜΩ..ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ..ο (ΓΟΥΙΛΙ ειναι ΡΟΖ..)ο Γεροντας Παισιος λεει..ο Καρκινος εβαλε πολλους στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ..να σαι καλα Γραφενια μου..σ'ευχαριστω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου ένα θα σου πω, δακρυσα!!!!

      Αυτο το σχολιο-κειμενο-καταθεση ψυχης θα μπορουσα να πω με συγκλονισε.

      Διαβαζοντας τη καθε σου λεξη ενοιωθα σαν μια μποτα στρατιωτη να βαραει εξω απο τη πορτα μου, ειλικρινα ετσι αισθανθηκα. δεν εχω λογια....

      ευχαριστω καταρχας που το μοιραστηκες μαζι μου και να ξερεις πως θα το ανεβασω στην αναρτηση που ειχα κανει το πρωι, θα το προσθεσω απο κατω, φανταζομαι δεν εχεις προβλημα.

      το κειμενο σου θαρρος κι αληθειες μαζι!

      να εισαι παντα καλα ευχομαι ολοψυχα!
      φιλακια πολλα πολλα! καλο βραδυ να εχεις!

      Διαγραφή
  7. Καλησπέρα και από μένα Κική μου!!
    Μπράβο για την ανάρτησή σου! Θέλω και εγώ να το συνεχίσω, πιστεύω ότι σε μια από τις επόμενες μέρες θα βρω χρόνο να κάνω σχετική ανάρτηση!! Η πρόληψη σώζει ζωές!! :)
    Εύχομαι πάντα να είσαι υγιής! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλημερα παλομιτσα μου! Ναι να το συνεχισεις γλυκια μου! Φιλακια πολλα πολλα αγαπη! <3

      Διαγραφή
    2. Ωραίο αυτό που έγραψε η Μαρία, μπράβο της! Μπράβο και σε σένα Κική μου που ανανέωσες την ανάρτηση σου για να το μοιραστείς! :) Φιλάκια! Καλό Σου Κου!

      Διαγραφή
    3. Nαι παλομιτσα μου, αξιζε να διαβαστει! :)
      Να εισαι καλα γλυκο μου κοριτσακι! Φιλακια πολλα πολλα! <3
      Καλο απογευμα να εχεις! :)

      Διαγραφή
  8. Καλησπέρα Κική μου!
    Μπράβο για την ευαισθητοποίηση και την προώθηση ! :)'Τρέχω να διαβάσω τον Παπαγαλάκη :)))
    Ροζ φιλάκια από μένα:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοριτσακι μου ομορφο καλημερα! :)
      Ηταν το λιγοτερο που μπορουσα να κανω.
      Χαιρομαι που εισαι τοσο ευαισθητοποιημενη, τα διαδιδεις και μετα εχουμε την ευκαιρια να τα προωθησουμε και μεις. φιλακια πολλα πολλα! <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να