Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΒΡΕΧΕΙ, ΒΡΕΧΕΙ, ΒΡΕΧΕΙ.... "ΒΡΕΧΕΙ" ΚΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ! :)

Καλημέρα στην όμορφη και βροχερή μπλοκογειτονιά μας! 
Καλό μήνα να έχουμε, να είναι γεμάτος με υγεία για όλους μας και τα "καλούδια" έπονται! :)

Σήμερα ξύπνησα έχοντας σαν τέμπο στο νου μου αυτό:



Το οποίο και σας το αφιερώνω! 

Είναι ωραία η βροχή, ειδικά όταν σου έχει λείψει! Και εμένα μου έλειψε πολύ τελικά! 

Η μυρωδιά της βροχής και κυρίως του χώματος όταν βρέχει είναι απο τις καλύτερες ευωδίες θαρρώ που μπορεί να απολαύσει κάποιος άνθρωπος και εγώ επειδή μεγάλωσα σε χωριό, το έχω ανάγκη ανα διαστήματα να το εισπράττω αυτό και σήμερα το εισέπραξα. Μας υποδέχτηκε ο νεος μήνας όπως του αρμόζει, για την εποχή που διανύουμε! Πολύ χάρηκα γι αυτό! 

Και πάμε τώρα σε κάτι άλλο που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας.

Συγκεκριμένα, θα ήθελα να διευκρινήσω κάτι σχετικά με τη χθεσινή μου ανάρτηση με την ιστορία της "Ματωμένη Αδελφότης" (οποιος δεν την είδε και θέλει ας πατήσει επάνω στις λέξεις για να τη δει) και θέλω να πω πως κάνω αυτή τη διευκρίνηση γιατί νοιώθω την ανάγκη ενδόμυχα να το κάνω και όχι επειδή αισθάνθηκα πως σχημάτισε κάποιος λάθος εντυπώσεις για μένα.

Απλώς επειδή αρκετοί φίλοι μου μου είπατε να μην το βάζω κάτω, να συμμετάσχω ξανά και άλλα πολύ πολύ όμορφα λόγια, θα ήθελα να σας πω πως ούτε στεναχωρέθηκα, ουτε απογοητεύτηκα ούτε τίποτα απο άλλα παρεμφερή συναισθήματα και δε θέλω να νομίζετε πως στεναχωρέθηκα που δεν πήγα καλά βαθμολογικά.

Είμαι απο τους πιο απλους ανθρωπους που υπαρχουν, το λέω και το πιστεύω βαθιά αυτό. Δε θεώρησα ποτέ πως γράφω καλά (αντίθετα πρώτη επισημαίνω τα λάθη και τις αδυναμίες μου) και δε θέλω να νομίσει ποτέ κανένας πως είμαι αυτός ο άνθρωπος που αν δε γίνει το δικό του ή δε κερδίσει κάπου εγκαταλείπει την ομάδα, γιατί για μενα και εδώ στα μπλοκς μια ομάδα είμαστε.

Ένα πράγμα θα σας πω και πάρτε το σοβαρά υπόψη. Και εκατό φορές να λάβω μέρος σε διαγωνισμό, και τις εκατό να βγω τελευταία, στον 101ο διαγωνισμό πάλι θα δηλώσω συμμετοχή, αρκεί να υπάρχει έμπνευση, χρόνος και θέληση γιατί άνθρωποι είμαστε και η διάθεση αλλες φορές μας επιτρέπει να κάνουμε κάποια πράγματα και κάποιες άλλες μας δείχνει το δρόμο για να κάνουμε κάτι άλλο.

Οπότε ΝΑΙ, θα είμαι και εγώ εκεί στο δεύτερο γύρο του παιχνιδιού με τις λέξεις και θα συναγωνιστώ ξανά με πολύ καλές ιστορίες μπλοκοφίλων και θα είμαι το ίδιο χαρούμενη με τη πρώτη φορά! Οπότε θα παρότρυνα όσους απο τους φίλους μου επιθυμούν να ενημερωθούν σχετικά με το παιχνίδι και τη συμμετοχή να πατήσουν ΕΔΩ και να ενημερωθούν για τα περαιτέρω! 

Α και κάτι ακόμη να μη ξεχάσω να πω. 

Για μένα δεν υπάρχουν καλές και κακές ιστορίες, παραμύθια, ποιήματα κτλ. Υπάρχουν αυτά που με αγγίζουν ή που δε με αγγίζουν! Με το χέρι στη καρδιά με άγγιξαν όλες οι ιστορίες του πρώτου γύρου, τις αγάπησα εξίσου αλλά ψήφισα εκείνες που με άγγιξαν περισσότερο για κάποιο λόγο τον οποίο και εξήγησα στη ψηφοφορία μου. Οπότε ξέρω πολύ καλά πως και εσείς πράξατε αναλόγως και χαίρομαι να βλέπω ανθρώπους που δε κρίνουν αλλά αισθάνονται! :)

Καλή επιτυχία σε όσους λάβουν μέρος στο δεύτερο γύρο με τις όμορφες λέξεις αλλά καλή επιτυχία και σε όσους λαβουν μέρος και σε άλλους διαγωνισμούς που έχουν αρχίσει στη γειτονιά!

Ενδεικτικά θα αναφέρω τους εξής διαγωνισμούς και εύχομαι να μη ξέχασα πολλούς:

Η Μαρία Νι. με το φωτογραφίζειν.
Και φυσικά το Δελφινάκι με τις τέσσερις εποχές.

Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια όμορφη μέρα! :)

Σχόλια

  1. Καλημέρα και πάλι κική μου! Πρώτον, σ ευχαριστούεμ γι' αυτό το υπέροχο τραγούδι! Μου έφτιαξε το πρωινό! Δεύτερον, συμφωνώ σε όσα έγραψες! Σε καταλαβαίνω και τα ίδια θα έγραφα κι εγώ.... μιας και το γράψιμο (μαζί και η μουσική) είναι για εμένα αυτά που υπε-λατρεύω περισσότερο από κάθετι άλλο! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σαι καλα γλυκο μου Μαρακι! Χαιρομαι που εχουμε πολλα κοινα! :)
      Να εχεις εναν ομορφο μηνα γλυκο κοριτσακι! Μακια! <3

      Διαγραφή
  2. Προσωπικά δεν αμφέβαλα πως θα σταματούσες το γράψιμο καλή μου φίλη, γιατί βλέπω και καταλαβαίνω πόσο σ΄ αρέσει αυτό μέσα απ΄ το εκφραστικό ιστολόγιό σου!Η παρότρυνση δεν ήταν καν για τη θέση κατάταξης, αφού το ξεκαθάρισες κι η ίδια αυτό.Οπότε, γιατί χαλιέσαι τζάμπα!Μου αρκεί που σου 'χω εμπιστοσύνη σ΄ αυτά που λες και κάνεις!Άντε λοιπόν ετοίμασε τη νέα ιστοριούλα σου για να σ΄ απολαύσω και πάλι, αλλά και για να προφτάσεις τις προθεσμίες!
    Χαρούμενο μήνα να περάσεις Κική μου!:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nα σαι καλα καλε μου φιλε! Σ ευχαριστω πολυ πολυ! Εχω ηδη σκεφτει την ιστορια αλλα βαριεμαι να κατσω να τη γραψω, τεμπελιαζω κι ολιγον ευκολα χαχαχαχα.
      Μια μερα που θα εχω χρονο θα τη γραψω και θα τη στειλω.
      Να εισαι καλα! Χαρουμενο μηνα και για σενα ευχομαι!
      Φιλακια!

      Διαγραφή
  3. Καλό μήνα Κική μου! Εδώ δεν βρέχει και μάλιστα το πρωί είχε νοτιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι κοριτσακι μου; εδω εχθες βραδυ καταιγιδα και σημερα πρωι βροχη. τωρα σταματησε.

      φιλακια πολλα! καλο μηνα! :)

      Διαγραφή
  4. Όταν ο άνθρωπος γουστάρει αυτό που κάνει, το κάνει ακομπλεξάριστα και διασκεδάζει την όλη διαδικασία ε, τότε μόνο ΝΙΚΗΤΗΣ μπορεί να είναι!
    Αυτό για εμένα είναι νίκη: Μια ψυχή γεμάτη!!
    Καλό μήνα , κοριτσάκι μου!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. oooo ευχαριστω πολυ πολυ για το καλο σου μυνημα! χαρα μου που προερχεται απο εσας!

      να ειστε καλα! φιλια πολλα και στους 2 σας! να περνατε καλα και να εχετε εναν ομορφο και γεματο καλα πραγματα μηνα!

      φιλακιαααααα <3

      Διαγραφή
    2. ωωω έγραψε πάλι το κορίτσι μας!! Μα τι είπε βρε Κική!! :))

      Διαγραφή
    3. μα ειδες τι ομορφες εκφρασεις μας χαρισε σημερα;; ε;;; την εμπνευσε η βροχη και η πρωτομηνια φενεται! ;)

      Διαγραφή
    4. Α, τώρα είδα καλέ, τα σχόλια!!! Με εκθειάζατε κι εγώ έλειπα!!!
      Ναι, όντως ο καιρός αυτός με εμπνέει!
      (όταν λέω πως λατρεύω το φθινόπωρο, δε με πιστεύετε!)
      Πάντως, γενικότερα είμαι ΤΕΛΕΙΑ, γιατί δεν το έχετε καταλάβει ακόμα???!!!
      (Εξευτελίστηκα αρκετά???!!!)
      Καλό βράδυ, αστεράκια μου!

      Διαγραφή
    5. χαχαχα εισαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!
      φιλακια πολλα γλυκο κοριτσακι! :*

      Διαγραφή
  5. Ακούω το τραγούδι σου κι εμένα μου αρέσει πολύ η βροχή, χθες το βράδυ μάλιστα, με ξύπνησε κι όταν βγήκα έξω να δω τι διαστάσεις είχε πάρει, είχα την ευκαιρία να δω τις αστραπές να φωτίζουν σαν πυροτεχνήματα τη νύχτα, μόνη μου στο μπαλκόνι έμεινα να κοιτάω σαν μαγεμένη, στα αλήθεια χρειαζόμασταν μια μπόρα..
    Μια βροχή να ξεπλύνει την προηγούμενη εποχή, έτσι ώστε να μπορούμε να υποδεχτούμε τη νέα, κάπως έτσι το έχω εγώ στο μυαλό μου και παρόλο που γενικά δεν μου αρέσουν καθόλου οι αλλαγές, λατρεύω τον χειμώνα! :)
    Όσο για τα παιχνίδια και τους διαγωνισμούς, είμαι της ίδιας ακριβώς άποψης με την δική σου, συμμετέχω απλά για την χαρά της συμμετοχής και για'μένα δεν υπάρχει μεγαλύτερη συγκίνηση από αυτήν.
    Καλό μήνα γλυκιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δε μπορω να πω κατι, τα ειπες ολα τοσο μα τοσο μοναδικα! ο τροπος που περιεγραψες τη βροχη και τα πιστευω σου συγκλονιστικος!

      ευχαριστω που σε ενα σχολιο καταφερα να δω τοσα πολλα σημαντικα πραγματα! :)

      να εισαι καλα και να εχεις ενα ομορφο μηνα! <3

      Διαγραφή
  6. Κική μου καλημέρα και καλό μήνα!
    Το παιχνίδι της Φλώρας το αγαπήσαμε όλοι, όχι γιατί ελπίζουμε σε κάποια διάκριση, αλλά γιατί θέλουμε να "παίξουμε" με τις λέξεις.
    Οπότε δεν υπάρχει λόγος να απολογείσαι. Ξέρουμε πολύ καλά πως και εσένα σου αρέσει να παίζεις με τις λέξεις.
    Πάμε λοιπόν για το επόμενο παιχνίδι.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα και απο εδώ αγαπημένη μου Ελένη! Καλό μήνα ξανά! :)
      Δεν απολογήθηκα γιατί δε με ανάγκασε κανενας να απολογηθώ, απλώς εξήγησα κάτι γιατί ένοιωσα την ανάγκη να το κάνω. Δική μου καθαρά ανάγκη ήταν. Γενικά εκφράζομαι όπως μου ρθει. Χαχαχαχα.
      Να εισαι καλα γλυκια μου φιλη! Σου ευχομαι ολοψυχα οτι καλυτερο για το νεο μηνα! Μακιαααα <3

      Διαγραφή
  7. Καλημέρα και καλό μήνα,κορίτσι!
    Καλώς σε βρήκα κι εγώ στο δικό σου σπιτάκι!
    "Έπεσα" σε ανάρτηση "εξομολόγηση" κι αυτό μου άρεσε πολύ!
    Χαίρομαι που είσαι φύση αισιόδοξη και ειλικρινής!
    Εύχομαι καλές εμπνεύσεις,ακμαίο ηθικό κι ένα δημιουργικό φθινόπωρο!
    Φιλιά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλως ηρθες νεα μου φιλη! Ευχαριστω πολυ για ολες τις ευχες και στις ανταποδιδω εις διπλουν! Να εισαι καλα! Φιλακια πολλα! :)

      Διαγραφή
  8. Καμιά χαρά δεν κάνω για τη βροχή, ούτε για το φθινόπωρο, ούτε για τίποτα! Θέλω καλοκαίρι! Ντουπ, ντουπ! (πεισματικό χτύπημα ποδιού στο πάτωμα!) Χα,χα,χα,χα!
    Καλή η διάκριση, αλλά και η χαρά της συμμετοχής μετράει πάρα πολύ. Το να μοιραζόμαστε τη δημιουργία μας με άλλους, είναι μια ευχαρίστηση. Έτσι πίστευω ότι το είδες κι εσύ και όλοι οι συμμετέχοντες εξαρχής, οπότε δεν είχα καμιά απορία γύρω από το θέμα. Άλλωστε το όνομα ΕΚΦΡΑΣΟΥ τα λέει όλα! ;)
    Πολλά φιλάκια Κικίτσα μου! Να έχεις έναν υπέροχο και δημιουργικό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντουπ, ντουπ, ντουπ! (η Κικη αντιγραφει το πεισματικο χτυπημα ποδιου στο πατωμα και το λερωνει με λασπες που πατησε εξω! χαχαχα)

      Να εισαι καλα κοριτσακι γλυκο! Ευχαριστω για το σχολιο και τις ευχες! Να εισαι καλα και να εχεις εναν ομορφο μηνα! Φιλακια πολλα πολλα! <3

      Διαγραφή
  9. Καλημέρα Κική μου καλό μήνα!! Πωπω δεν σου έδωσα συγχαρητήρια για την ιστορία σου.. Ξέρεις γιατί;; Μπερδεύτηκα, δεν είδα πουθενά το "ΕΚΦΡΑΣΟΥ" νόμιζα πως έτσι θα σε δημοσίευε μετά η Φλώρα.. Γιατί όμως να παρεξηγήθηκες;; Αυτό δεν το πιασα,μου διέφυγε! Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ που δημοσίευσες τον διαγωνισμό! Έδωσα παράταση γιατί ενώ είχαν εκδηλώσει αρκετοί ενδιαφέρον, έχω ελάχιστες συμμετοχές και πως θα γίνει η ψηφοφορία;; Δε πειράζει όμως, ίσως τους δυσκόλεψε το θέμα καταλαβαίνω!! Και πάλι συγχαρητήρια για την ιστορία σου, εννοείται συνεχίζουμε δυναμικά!! προχθές έστειλα την δική μου :) Ανυπομονώ!! *Μάκια μάκια*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλο μηνα Κατερινακι μου να εχουμε! Ευχαριστω πολυ για τις ευχες και για ολο το μυνημα σου!

      Δεν ανεφερα πουθενα πως παρεξηγηθηκα για κατι, απλως ειπα οτι εγραψα αυτα στην αναρτηση επειδη ενοιωσα πως θελω να το κανω. Ενοιωσα πως ηθελα να κανω μια διευκρινηση και το εκανα. Δεν εγινε κατι.

      Θα τα πουμε στο δευτερο γυρο συναγωνιστρια! χιχιχι!

      Φιλακια πολλα πολλα

      αααα και θα ηθελα να πω και κατι ακομη. ηθελα και θελω πολυ να τιμησω τον διαγωνισμο σου επειδη μου αρεσει και σαν θεμα αλλα επειδη σε παω σαν ανθρωπο και θελω να ακολουθω τις προτροπες σου ομως διαπιστωσα πως δεν εχω κανενα αντικειμενο που ναανηκει στα αγαπημενα μου. μονο μια κουκλα εχω απο παλια κ αυτη ειναι στο χωριο... δεν δενομαι με αντικειμενα, με ανθρωπους δενομαι οπως ολοι και θα μπορουσα να στειλω τη σχολικη φωτογραφια του νηπιαγωγειου μου ομως δε το θεωρω δικαιο για τους αλλους συμμετεχοντες. θα πηγαινα σε πιο συναισθηματικο κομματι... καταλαβαινεις.....

      κατα τ αλλα θα ειμαι μαζι σου παντα, σε οτι κανεις! φιλακια πολλα και καλο μηνα να εχεις! :)

      Διαγραφή
  10. καλό μήνα, Κική μου!
    Για αρχή πάω να μελετήσω τη "ματωμένη αδερφότητα" :)

    υγ: Ο τίτλος είναι πολύ ελκυστικός κ περιπετειώδης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να σαι καλα Σεβαχ μου! οταν το διαβαζεις περιμενω γνωμη! φιλακια και καλο μηνα! :)

      Διαγραφή
  11. Είσαι λάθος στο ότι "δεν γράφεις καλά". Εμένα μ' αρέσει πολύ ο τρόπος σου. Γλαφυρός, παραστατικός και ζωντανός.

    Από εκεί και πέρα, σε τέτοιους διαγωνισμούς είναι φυσικό πως κάποιοι θα είναι περισσότερο υψηλά (βαθμολογικά) και κάποιοι χαμηλότερα. Ε και; Σημασία έχει το ότι παίρνεις χαρτάκι, στυλό και δημιουργείς. Αυτό μετράει, και θα συμφωνήσω σε όσα είπες.

    Keep walking, σ' απολαμβάνουμε!!! :)
    Φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλό μήνα Κική μου!! :))
    Καταπληκτικό τραγούδι από μια εξαίρετη φωνή!! :)
    Καλές μουσικοεκφραστικές δημιουργίες!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπέρα Κική μου και καλό μήνα κι από δω!
    Μπήκα το πρωί αλλά λόγω άθλιας σύνδεσης κόλλησε και μετά χάθηκα :)))
    Πήγα από το φωτογραφίζειν κι ενημερώθηκα!
    Να'σαι καλά για όλες τις ενημερώσεις!
    Χαίρομαι για τις απόψεις που έχεις για το Παιχνίδι!
    Φιλιά πολλά! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλό μήνα....δελφινάκι δεν αγαπά φθινόπωρο και χειμώνα , με μελαγχολούν αυτές οι εποχές....ουτε βροχές θέλω.... δελφινάκι αγαπά καλοκαίρι και άνοιξη.... ευχαριστώ που μέσα στους διαγωνισμούς αναφέρεις και τον ταπεινό δικό μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δελφινακι γλυκο θα ερθει η ανοιξη και το καλοκαιρι! μεχρι να το καλοσκεφτεις θα εχουν ηδη ερθει! :)

      ευχομαι καθε επιτυχια στο διαγωνισμο σου! φιλακια πολλα! <3

      Διαγραφή
  15. Καλό μήνα Κικίτσα μου γλυκιά μου φίλη..με τρελαίνει κι εμένα το φθινόπωρο και η βροχούλα ακόμα πιό πολύ..όπως μας συνηθίζεις πολύ γλυκιά η ανάρτηση..υποδέχτηκες με όμορφο τραγούδι τον Οκτώβρη!!καλή επιτυχία στον διαγωνισμό που συμμετέχεις!!άπειρα φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να σαι καλα κοριτσακι μου! σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια! φιλακιααα πολλα! καλο μηνα ευχομαι και σε σενα! <3

      Διαγραφή
  16. Κικη μαζι σου, εχεις απολυτα δικιο σε οσα λες και εγω ειμαι παρομοιας νοοτροπιας , αν τωρα που μεγαλωσα λιιι...γο δεν ειμαι ακομπλεξαριστη τοτε τι εχω πετυχει τοσα χρονια! Πολλα φιλιά, ωραιοι διαγωωνισμοι τρεχουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα γλυκο μου Μαιράκι
      να εισαι καλα κουκλα μου!
      φιλακια πολλα πολλα! <3

      Διαγραφή
  17. Σε ένα διαγωνισμό υπάρχουν νικητές και χαμένοι πρακτικά, αλλά σημασία έχει το πως νιώθεις. Γιατί αν νιώθεις καλά και μόνο που συμμετείχες τότε είσαι νικητής!
    Περιμένω να δω τι θα γράψεις αυτή τη φορά! Ίσως στείλω και εγώ... Κάτι έχω σκεφτεί, αλλά ακόμα τίποτα συγκεκριμένο!
    Φιλάκιααα!
    Καλό Μήνα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα γλυκο κοριτσακι! Ναι ναι να στειλεις!
      Φιλακια πολλα πολλα!
      καλο μηνα και σε σενα! <3

      Διαγραφή
  18. Καλό μήνα, Κική μου! Δίκιο έχεις σε όσα λες. Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να