Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΑΛΑΘΙ ΑΧΡΗΣΤΩΝ.


            Και επειδή καιρό έχω να σας βάλω κάτι κάθε αυτού δικό μου, αποφάσισα να αναρτήσω ένα κείμενο (θα μπορούσα να το πω και δοκίμιο), που έχω γράψει πριν πολύ καιρό, το είχα δημοσιεύσει εδώ στο παρελθόν (όχι τότε καλά ολοκληρωμένο) και όπως θα διαπιστώσετε έχει να κάνει με κάποια..., ας πούμε ανθρώπινα ξεκαθαρίσματα και έχει εμπνευστεί από διάφορους ανθρώπινους απολογισμούς...

Εύχομαι να σας αρέσει!


«ΚΑΛΑΘΙ ΑΧΡΗΣΤΩΝ.»


 Το καλάθι αχρήστων είναι κάτι ανάλογο με το καλάθι απλύτων. Στο δεύτερο βάζεις τα λερωμένα ρούχα σου και στο πρώτο τις «λερωμένες» σου αναμνήσεις, με τη μόνη διαφορά ότι το περιεχόμενο του δευτέρου καλαθιού, ύστερα από μια πλύση βολεύεται, ενώ το περιεχομένου του πρώτου πρέπει να πεταχτεί κατευθείαν στα σκουπίδια και φυσικά δε πρέπει να νιώσουμε καμιά ενοχή για αυτό, το μόνο λάθος είναι το ότι δε πετάχτηκε νωρίτερα. 
        Το καλάθι αχρήστων είναι ειδικά σχεδιασμένο, έτσι ώστε να μπορεί να χωρέσει πολλά άσχημα γεγονότα της ζωής μας. Χωρισμούς, δάκρυα, πόνο, λύπη, κακία, άγχος, κατάθλιψη, φθόνος είναι μερικά από τα αρνητικά συναισθήματα, τα οποία πρέπει πρώτα – πρώτα να λάβουν τη θέση τους στο συγκεκριμένο καλάθι.
Δε λέω, ακόμα και αυτά χρειάζονται στη ζωή μας για να μπορούμε να εκτιμήσουμε την ωραία της πλευρά όταν θα αισθανθούμε τη ψυχική λύτρωση που θα επέλθει στη καρδιά μας όταν εγκατασταθούν μέσα σε αυτή όμορφα και ζεστά συναισθήματα, όμως δε πρέπει να ξεχνάμε ότι τα αρνητικά συναισθήματα πρέπει να αποβάλλονται από μέσα μας όσο το δυνατόν γρηγορότερα, γιατί αλλιώς μόνο κακό θα μας κάνουν.             
   Υπάρχουν όμως και κάποια αλλά καλάθια, τα οποία συγκεντρώνουν όμορφες και ευχάριστες αναμνήσεις και μάλιστα κάποιες από αυτές τις αποκομίσαμε από τους ίδιους ανθρώπους που μας χάρισαν και αναμνήσεις όπου αποτελούν πια περιεχόμενου του άλλου καλαθιού. Αυτά τα καλάθια είναι σχεδιασμένα με αστείρευτη χωρητικότητα για να υπάρχει πάντα χώρος να προσθέσουμε επιπλέον ευχάριστες στιγμές μας στο εσωτερικό τους.
            Σε αυτού του είδους τα καλάθια είναι ευπρόσδεκτες όλες οι ανθρώπινες αξίες,  οι αξιοπρεπείς και μάχιμες συμπεριφορές, όλα τα όμορφα και ελπιδοφόρα συναισθήματα και καθετί υλικό και άυλο αγαθό προσφέρει απλόχερα χαρά και νότα αισιοδοξίας στην καθημερινότητα μιας ανθρώπινης ζωής, όσο ταλαιπωρημένης και εαν είναι…
         Σε έναν απολογισμό αναμνήσεων κάποιες τοποθετούνται στο ένα καλάθι και κάποιες στο άλλο. Σκοπός μας πρέπει να είναι το καλό καλάθι να μένει πάντα γεμάτο, ενώ το κακό καλάθι να αδειάζει πριν καλά – καλά προλάβει να γεμίσει. 
              Ο απολογισμός έχει ως εξής: Εσύ στη μέση με δύο καλάθια! Ένα εκ δεξιών σου και ένα εκ αριστερών σου.  Είναι αναμενόμενο το τί πρέπει να κάνεις, εκτός από το να κάθεσαι να τα κοιτάς. 
             Το καλάθι των ευχάριστων αναμνήσεων το βολεύεις σε ένα ευάερο και ευήλιο σημείο, στο οποίο έχεις εύκολη και γρήγορη πρόσβαση για να μπορείς να το γεμίζεις πάντα και το περιεχόμενο του καλαθιού με τα άχρηστα το τοποθετείς σε μια σακούλα απορριμμάτων, τη δένεις σφιχτά, τη πετάς στο σκουπιδοτενεκέ, ενώ σε διακατέχει το αίσθημα της ανακούφισης και στη συνέχεια βλέπεις το απορριμματοφόρο να περνάει και εσύ στέκεσαι και το κοιτάς χαμογελώντας………..
            Διότι δεν είναι «κακό» να θέλεις να ξεφορτωθείς πράγματα που σε βαραίνουν, «κακό» είναι να φοβάσαι ή να ντρέπεσαι να το παραδεχτείς! Και προπαντώς να το εξομολογηθείς στον εαυτό σου! 



Να είστε όλοι καλά και να έχετε ένα όμορφο μεσημέρι και απόγευμα! :)

Σχόλια

  1. Και τα άσχημα είναι χρήσιμα, αλλά μόνο για να εκτιμάμε τα όμορφα... Μετά αμέσως πέταμα...όπως ακριβώς το λες και εσύ!
    Πολύ μου άρεσε το κείμενό σου και συγχρονίστηκε με σημερινές σκέψεις μου...
    Σε φιλώ <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια κοριτσακι μου! να εισαι καλα! φιλακια πολλα και σ ευχαριστω για τη καθημερινη σου στηριξη! να εισαι καλα ματια μου! :*

      Διαγραφή
  2. Μα είσαι πραγματικά σπουδαία συγγραφέας! Ποτέ δεν είχα σκεφτεί για το καλάθι των λερωμένων αναμνήσεων κλπ. Καταπληκτικό κείμενο, τεκμηριωμένο και με ωραία ελληνικά! Μπράβο σου ειλικρινά! Όλοι βέβαια κάποια στιγμή επιβάλετέ να κάνουμε τον απολογισμό μας, κι εγώ έχω να πετάξω...ουκ ολίγα! Να είσαι καλά και να συνεχίζεις γράφεις έτσι όμορφα ! Τα φιλιά μου:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερινάκι ευχαριστώ τόσο μα τόσο πολύ για τα καλά σου λόγια. Δε ξέρω αν είμαι ή αν μπορω να θεωρηθώ σπουδαία συγγραφέας (είναι βαρύς χαρακτηρισμός) αλλά η αλήθεια είναι πως μεσω της γραφής είμαι ο εαυτός μου και ειμαι καλα. Αυτο μου αρκει για να μη σταματω να γραφω.
      Σ ευχαριστω και παλι για τα τοσο θετικα σου λογια. Να ξερεις πως αγγιξαν τη ψυχη μοΥ! Σε ευγνομωνω γι αυτο! <3

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα Κική μου γλυκιά μου φίλη..υπέροχο κείμενο και με προβληματισμό..είναι πολύ σημαντικό το καλάθι με τ'άχρηστα να πάει κατ'ευθείαν στα σκουπίδια και να πάρουν το δρόμο τους με το απορριματοφόρο του Δήμου..διότι αν τυχόν και μείνουν σέμάς τότε μετατρέπονται σε εμμονές ή δυσάρεστες αναμνήσεις...μπράβο κοριτσάκι μου,,καλό σου απογευματάκι..φιλάκια πολλά για την ώρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να σαι καλα γλυκια μου φιλη! σ ευχαριστω απο καρδια για τα καλα σου λογια αλλα και για το οτι παντα εισαι διπλα μου! φιλακια πολλα πολλα! <3

      Διαγραφή
  4. ωραιος ο παραλληλισμος..
    καλο μηνα κ απο δω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ πάλι Κική μου δεν έχω καλάθι άχρηστων... έχω ντουλάπια στην σκέψη μου που κρύβω τα παλιά και αφήνω χώρο για τα μελλούμενα κι όσα πολύ μ΄ ενόχλησαν τα διέγραψα και δεν τα φυλώ σε κανένα καλάθι αχρήστων να μ πιάνουν χώρο...
    Όμορφο και διδακτικό το κείμενό σου κοριτσάκι μου γλυκό....
    σε φιλώ πολύ
    καλό βράδυ σου εύχομαι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λεβινακι μου γλυκο!!!! μα ποσο γλυκος ανθρωπος πρεπει να εισαι εσυ! τυχεροι οσοι σε εχουν διπλα τους! ευχομαι να σε προσεχουν οπως σου αξιζεις!!!! φιλακια πολλα πολλα σου στελνω και πολυ αγαπη! ααα και θαυμασμο!!! :)

      Διαγραφή
    2. Κι εγώ το ίδιο κάνω, Levina!! :))

      Ωραίο το κείμενο, Κική μου και εύστοχοι οι παραλληλισμοί σου!
      Φιλιά, καλό μήνα!

      Διαγραφή
    3. να σαι καλα αγαπητο μου κοριτσακι! φιλακια πολλα! <3

      Διαγραφή
  6. Πέρασα για μια καλησπέρα...ο χρόνος μου είναι λίγος...θα το διαβάσω αργότερα από το κινητό μου :))))
    Να 'σαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπέροχη γραφή και σκέψη!
    Τ΄ άχρηστα βέβαια εμείς φταίμε πάλι, επειδή τους δίνουμε χώρο κι αν δεν ήταν αυτά, τότε η ζωή μας θα ΄ταν μονότονη.Άρα κι αυτά κάπου χρειάζονται τελικά...Έρχονται για να μην πλήττουμε ποτέ!
    Να ΄σαι καλά Κική μου και συνέχισε να γράφεις!Το ΄χεις!
    Χαρούμενη βραδιά να περάσεις!:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω πολυ φιλε μου! να εισαι καλα!
      οπως παντα με το καλο το λογο για μενα!
      τετοιους φιλους να εχει καποιος (εστω και ιντερνετικους) και δε φοβαται τιποτα! :)

      Διαγραφή
  8. Αγαπημένη μου Κική,
    ωραίο το δοκίμιο! :) Είναι ένας καλός τρόπος αντιμετώπισης των δυστυχιών που μπορεί να υπάρξουν στη ζωή ενός ανθρώπου..
    Φιλάκια πολλά! Καληνύχτα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σαι καλα Παλομιτσα μου!
      Ευχαριστω πολυ για ολα!
      Να εχεις μια ομορφη μερα! Φιλακια πολλα πολλα!

      Διαγραφή
  9. Καλό σου μήνα , γαλήνιο και γλυκό!!
    Μου άρεσε το κείμενό σου πολύ πρώτον διότι το εφαρμόζω πλέον εδώ και λίγα χρόνια και δεύτερον γιατί είναι καλό να μας το θυμίζει κάποιος γιατί ξεχνιόμαστε! Αν και τελευταίως είναι περισσότερες οι αιτίες που μας βαραίνουν και από καταστάσεις και από πρόσωπα , όμως είναι αναγκαίο να διαχωριστούν . Για την δική μας ψυχική ανάταση και ισορροπία να μείνουν τα γλυκά και καλά και ας είναι λίγα !!!
    Καλό σου βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικολ μου καλημερα και καλο μηνα να εχεις!
      Χαιρομαι που εφαρμοζεις το νοημα του κειμενου στη ζωη σοΥ! Κι εγω προσπαθω! :)
      Να εισαι καλα ματια μου! Φιλακια πολλα! <3

      Διαγραφή
  10. Κική μου υπέροχο αυτό που λες,αλλά δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που δεν σε αφήνουν να γεμίσεις το ''καλό'' καλάθι και σου δίνουν υλικό μόνο για το ''κακό'',όσες και καλές αναμνήσεις να έχεις από αυτούς οι πάρα πολλές πρόσφατες και συνεχείς κακές αναμνήσεις είναι πάνω από σένα και εκεί πλέον ξεφορτώνεσαι τον ίδιο τον άνθρωπο όσο και καλή διάθεση να έχεις,όσο θετικό και αισιόδοξο άτομο να είσαι κάποιες συμπεριφορές σε ξεπερνούν!!!Καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα Θεοδοτα μου!
      Εχεις απολυτο δικιο σε οσα ειπες αλλα παντα το καλο υπερτερει εναντι του κακου και μπορει να γιατρεψει και να επουλωσει τα παντα!
      Φιλακια πολλα νεα μου και γλυκια μου φιλη! :)

      Διαγραφή
  11. Πωπωωω, η γραφή σου αγγίζει κατ΄ευθείαν την καρδιά μου!
    Τι υπέροχο και φιλοσοφημένο κείμενο και πόσο δίκαιο!
    Η αλήθεια είναι, ότι παίρνει καιρό και χρειάζεται δύναμη για να αδειάσεις το δυσάρεστο καλάθι, αλλά ΓΙΝΕΤΑΙ.
    Καλώς σε βρίσκω ταλαντούχα αγαπημένη φίλη!
    Τα καλοκαίρια απέχω από το Ίντερνετ, λόγω παιδιών, θάλασσας, εγγονούλας, ζέστης κλπ. Σου ζητώ συγγνώμη για την απουσία μου.
    Πάντα σε καμάρωνα και συνεχίζω, έχεις πολύ δυνατή πένα και πληθώρα συναισθημάτων!!!
    ΕΚΦΡΑΣΟΥ λοιπόν και εγώ πιστή αναγνώστρια σου.
    Πολλά φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαγδουλα μου!!! Αγαπημενη μου Μαγδα!!! Εισαι απο τις πρωτες μου αναγωνστριες και σε εχω παντα μεσα στη καρδια μου! Θελω να το ξερεις αυτο!
      Σ ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σου λογια! Με αγγιζουν παντα οσα μου λες!
      Να εισαι καλα! Φιλακια πολλα πολλα! <3

      Διαγραφή
  12. Προσωπικά με την πολύπλοκη σκέψη δεν το 'χω, γι'αυτό και βρίσκω πολύ πολύ όμορφο το κείμενό σου. Ναι μεν με παραλληλισμούς, αλλά σαφές και με νότες αισιοδοξίας. Χωρίς προσπάθεια μπορώ να κατανοήσω άμεσα και τα συναισθήματα και τις απόψεις σου κι αυτό σε κάνει από τις αγαπημένες μου bloggers!
    Λόγω επιλεκτικής αμνησίας λίγα δυσάρεστα θυμάμαι κι αυτά επειδή ακόμα υπάρχουν στη ζωή μου. Πιστεύω ότι όλα τα συναισθήματα χρειάζονται ακόμα και τα δυσάρεστα, αρκεί να μην τα κρατάμε μέσα μας. Θεωρώ ότι μας κάνει πολύ κακό να "καταπίνουμε" διαρκώς, χωρίς να εξωτερικευόμαστε. Όλα βέβαια είναι σχετικά...
    Φιλάκια Κική μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aχ καλη μου φιλη σ ευχαριστω απο καρδιας για τα ομορφα λογια σου και συμφωνω σε οσα ορθα ανελυσες!

      Βασικα θελω να σου πω οτι και εσυ εισαι ενα πολυ αγαπημενο μου προσωπο εδω μεσα και το μπλοκ σου ειναι λατρεια!!!! αληθεια!!!! να το ξερεις αυτο!

      φιλακια πολλα πολλα! <3

      Διαγραφή
  13. Το καλάθι με τα άσχημα γέμισε πια... Ξεχείλισε... Πάει, πέταμα, τέλος... Καιρός να αρχίσει να γεμίζει και το καλάθι με τα ευχάριστα σιγά-σιγά :)))
    (είναι η ιδέα μου ή όλοι τελευταία "κάτι" έχουμε και δεν είμαστε καλά?? Δεν έχω ακούσει κανέναν που να λέει πως είναι καλά...περίεργο...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλε τι ομορφο και γλυκο κοριτσακι εισαι εσυ!!!! να σε χαιρονται οσοι σε εχουνε!
      ωραια τα εθεσες καλη μου! μαλλον φταιει ο καιρος που εχουμε πεσει! θα ανεβουμε που θα παει! :)
      φιλακια πολλα κοριτσακι! <3

      Διαγραφή
  14. Από τότε που σε γνώρισα
    δηλώνω πιστή σου αναγνώστρια
    Με συνεπήρε το κείμενο σου
    Μπράβο σου!!!


    φιλί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ Ελενη μου, τι να πω εγω για εσενα τωρα;! που εισαι μια εξαιρετη ποιητρια!
      ευχαριστω πολυ! φιλακια πολλα! <3

      Διαγραφή
  15. Ένα υπόλειμμα, σα μικρό σημαδάκι, είναι καλό να μένει πίσω. Ας μην τα πετάμε όλα, γιατί θα είμαστε στην άσχημη θέση να τα ξαναζήσουμε.

    Υπέροχο κείμενο -για άλλη μια φορά.
    Μπράβο, μπράβο!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α ναι δικιο εχεις κοριτσακι μου! πολυ σωστη η τοποθετηση σου!
      σ ευχαριστω πολυ! φιλακια!!! <3

      Διαγραφή
  16. Κάθε φορά που διαβάζω κάτι δικό σου, νιώθω πως ό,τι και να πω θα είναι λίγο.Γι αυτό το λόγο δε με βλέπεις να σχολιάζω συχνά. Σου το λέω πολύ ειλικρινά και χωρίς καμιά διάθεση κολακείας προς το πρόσωπό σου!! Μπράβο για άλλη μια φορά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα ρε συ, με κανεις και ντρεπομαι....
      Βασικα σ ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιας μου! Χαιρομαι παρα πολυ γι αυτα που μου ειπες αλλα να ξερεις πως παντα, οτιδηποτε και να μου πεις ειναι ευπροσδεκτο και ποτε δεν ειναι λιγο. Αυτο να μη το πιστευεις! Για μενα εισαι αγαπημενη φιλη και οτι και να μου λες (θετικο η αρνητικο) ειναι πολυτιμο!

      Να εισαι καλα! Φιλακια πολλα! Καλο βραδυ! <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να