Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΛΑΚΗΣ, Ο ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΗΣ. - ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ.

Καλημέρα ξανά! :)

Άλλη ανάρτηση σκεφτόμουν να ετοιμάσω αλλά άλλη μου βγήκε και επειδή τα αυθόρμητα είναι και τα καλύτερα αποφάσισα να συνεχίσω με αυτή που είναι φρέσκια φρέσκια.

Όμως ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Σήμερα αποφάσισα συντροφιά με το καφέ μου να κάτσω να γράψω μια ιστοριούλα για να λάβω μέρος στον όμορφο διαγωνισμό της Φλώρας και να συμμετάσχω για άλλη μια φορά στο παιχνίδι των λέξεων που αγαπώ και σέβομαι πάρα πολύ και σαν ιδέα αλλά και σαν σύνολο, μαζί δηλαδή και όσους συμμετέχουν.

  Ήξερα πως αυτή τη φορά ήθελα να προσφέρω ένα παραμύθι αλλά δε πίστευα πως θα δυσκολευόμουν τόσο με τη καταμέτρηση των λέξεων. Δυστυχώς θα ξεπεράσω κατά πολύ το όριο των 500 και όπως θα δείτε και έπειτα είναι αδύνατον να κουτσουρέψω την ιστορία γιατί και θα χάσει το νόημά της και γενικά δε μπορώ να το κάνω αυτό, στεναχωριέμαι και μόνο στην ιδέα. Μέχρι στιγμής έφτασα τις 561 λέξεις και το παραμύθι θα εχει αρκετή συνέχεια, οπότε αποφάσισα πως το καλύτερο θα ηταν να τιμήσω το παιχνίδι χωρίς να διαγωνιστώ.

Έτσι λοιπόν θα ακολουθήσω όλους τους κανόνες του παιχνιδιού εκτός αυτού με τις 500 λέξεις και γι αυτό θα το αναρτήσω εδώ με την υπόσχεση άμεσα να συνεχίσω το παραμύθι και να του δώσω το τέλος που έχω ονειρευτεί. Το έχω σκεφτεί όλο αλλα δε μπορούσα για ευνόητους λογούς να το ολοκληρώσω σήμερα.

Εύχομαι να σας αρέσει και να νιώσετε παιδιά μαζί του! Προσωπικά γράφοντάς το ανακάλυπτα και κάτι από το παιδικό μου εαυτό και με χαροποίησε ιδιαίτερα. Μακάρι να συμβεί το ίδιο και σε εσάς.

Φλωρίτσα συγνώμη που δε μπορώ να λάβω μέρος όμως αυτό το παραμύθι είναι ειδικά αφιερωμένο σε σένα γιατί αφορά το παιχνίδι σου και σου αξίζει και επίσης είναι αφιερωμένο στη Μαρία Κανελλάκη, τη προηγούμενη νικήτρια που με τις πέντε λέξεις που πρότεινε μου έδωσε «τροφή» για το Λάκη, που σήμερα γνώρισα, τον αγάπησα αμέσως και τον μοιράζομαι άμεσα όπως βλέπετε μαζί σας!
Φιλιά πολλά σε όλους!

 
Λάκης, ο παπαγαλάκης (πρώτο μέρος).


Ο κυρ Θανάσης ξεκλείδωσε βιαστικά το pet shop που διατηρούσε εδώ και χρόνια στην Eρμού και πλησίασε με γοργά βήματα ένα όμορφο διώροφο μπρονζέ κλουβί, μέσα στο οποίο κατοικούσε εδώ και ένα χρόνο ένα όμορφο πρασινοπό με κίτρινες μικρές πιτσιλιές παπαγαλάκι.
«Καλημέρα αφεντικό, του είπε» με αγορίστικη νεανική φωνή.
«Τι κάνεις Λάκη;» το ρώτησε χαμογελώντας.
«Βαριέμαι ως συνήθως» απάντησε κρύβοντας την έντονη δυσαρέσκεια που είχε στο πρόσωπο του κάτω από τη μεγαλοπρεπή φτερούγα του.
«Νομίζω πως κάτι μπορώ να κάνω γι αυτό», αποκρίθηκε χαμογελώντας τρυφερά και η φτερούγα του Λάκη ελευθέρωσε μονομιάς το πρόσωπό του, τεντώνοντας συνάμα τα αυτιά του για να ακούσει τι είχε να του πει το αφεντικό.
«Αύριο θα έρθουν νέα ζωάκια στο κατάστημα και φοβάμαι πως θα χρειαστεί να μοιραστείς το κλουβί σου με κάποιο άλλο παπαγαλάκι. Ε, αφού θα έχεις παρέα δε θα βαριέσαι πια τόσο πολύ.»
«Ποτέ! Ποτέ δε θα μοιραστώ το κλουβί μου με κάποιον άλλο! Μου αρέσει να ζω μόνος!» Τόνισε πεισματικά και με περήφανο στυλ πρόσταζε το ράμφος του επιβλητικά.
Ο κυρ Θανάσης χαμογέλασε κοιτώντας το όμορφο μα και λίγο ματαιόδοξο παπαγαλάκι.
«Καλά καλά, θα φροντίσω να είναι παπαγαλίνα. Μια όμορφη παπαγαλίνα θα είναι ότι πρέπει για σένα» απάντησε χαμογελώντας τρυφερά και κατευθύνθηκε προς το ξύλινο γραφείο του που κοσμούσαν δεκάδες αναρίθμητα φυλλάδια.
«Ωωωω και εγω τώρα πρέπει να χαρώ; Και γυναίκα και συγκάτοικος; Μα είναι τόσο μικρό αυτό το κλουβί…» φώναξε μα απάντηση δε πήρε.
Το κλουβί σε καμία περίπτωση δεν ηταν μικρό, αντίθετα ηταν το μεγαλύτερο και επειδη ο κυρ Θανάσης έτρεφε μια ιδιαίτερη αδυναμία για τον Λάκη, του είχε προσφέρει από την αρχή αυτό το άνετο κλουβί με την ελπίδα να του προσφέρει μια καλή ζωή, όσο πιο καλή τουλάχιστον μπορούσε.
Η αλήθεια είναι πως ο Λάκης ηταν το πιο αξιαγάπητο ζώο μέσα σε όλο το κατάστημα, είχε κάτι μοναδικό, είχε κάτι μαγικό επάνω του, καταρχάς μπορούσε να μιλάει δίχως καν ποτέ να έχει εκπαιδευτεί και κατά δεύτερον είχε μια αλλιώτικη δική του ομορφιά. Έμοιαζε και σα παπαγάλος και σαν αηδόνι μαζί.
Παράξενο θα έλεγε κάποιος αλλα ποιός είπε πως τα παράξενα δεν είναι όμορφα και μαγικά συνάμα;
Την επόμενη κιόλας μέρα τα νέα ζώα έφτασαν και μια τροφαντή πορτοκαλί παπαγαλίνα με αυτάρεσκο βλέμμα βρέθηκε να μοιράζεται το ίδιο κλουβί και την ίδια «κούνια» με τον Λάκη.
Ο Λάκης την επεξεργάστηκε καλά καλά και χάρηκε όταν διαπίστωσε το πόσο όμορφη ηταν αλλα το σνομπ του χαρακτήρα της τον έκανε να αισθάνεται πολύ μειονεκτικά απέναντί της.
Ήθελε πάρα πολύ να της μιλήσει μα δίσταζε. Θυμήθηκε πως αντέδρασε εκείνη στην πρώτη τους γνωριμία και θύμωσε που επέτρεψε στον εαυτό του να πέσει τόσο χαμηλά.
Εκείνος την υποδέχτηκε θερμά, με όμορφα τιτιβίσματα, κουνώντας μεγαλοπρεπώς τις όμορφες φτερούγες του και κουνώντας το ράμφος του γλυκά και αντί να του πει έστω ένα «καλημέρα», ανέβηκε πάνω στη «κούνια», γύρισε το κεφάλι της από την άλλη πλευρά πρόσταξε το ποπο της προς τον Λάκη και το όμορφο και περήφανο κεφάλι της έμεινε για αρκετή ώρα γυρισμένο να κοιτά προς την έξοδο.
«Εεε είμαι ο Λάκης, ξέρεις καλό θα ηταν να γνωριστούμε και να μιλάμε τώρα που θα μένουμε μαζί» Τραύλισε διστακτικά για να εισπράξει ένα αγριεμένο βλέμμα.
«Χάρηκα….» συνέχισε με τόλμη τεντώνοντας προς τη πλευρά της τη μία του φτερούγα.
Η πορτοκαλί παπαγαλινα μούγκρισε και με μια αστραπιαία κίνηση βρέθηκε στον επάνω όροφο του κλουβιού και κρύφτηκε μέσα στις φτερούγες τις προφανώς για να κοιμηθεί.



_________ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ________

Σχόλια

  1. Ο παπαγάλος δεν αναπαρήγαγε μόνο λέξεις αλλά ανέπτυξε και νοημοσύνη συνομιλώντας με τον μαγαζάτορα! Αυτό είναι όντως περίεργο, αλλά όχι μαγικό συνάμα...
    Καλή εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα περιμένω και τη συνέχεια! Κάτι μου λέει ότι αυτή η γνωριμία θα έχει ενδιαφέρον! ;)
    Καλό μεσημέρι Κική μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θελω να πιστευω πως θα εχει ενδιαφερον! χαχαχα

      φιλακια αγαπακι! <3

      Διαγραφή
  3. Περιμένω με ανυπομονησία την συνέχεια. :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περιμένω την συνέχεια
    γιατί αγαπώ πολύ τα παραμύθια
    και τους παραμυθάδες

    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κική μου αν κρίνω από την αρχή το παραμύθι έχει ωραία υπόθεση. Κρίμα που δεν το έφερες στα μέτρα των 500 λέξεων. Δεν πειράζει και από εδώ θα το χαρούμε.
    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα Ελενη μου!

      δυστυχως δε γινοταν να συμπτυχθει σε 500 λεξεις, το πρωτο μερος μονο βγηκε 561 και επεται και συνεχεια. δε πειραζει ομως.

      φιλακια πολλα αγαπουλα! να εισαι καλα ματακια! <3

      Διαγραφή
  6. Kικη μα αφησες με τηγ περιεργεια αν θα τη γοητευσει τελικα τη ομορφη παπαγαλινα ο Λακης σου, πολυ ωραιο παραμυθι σε ενα πετ σοπ, φιλιά ,περιμενω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαιρομαι που σου αρεσε Μαιρουλα μου!
      ευχομαι να σου αρεσει και η συνεχεια!
      φιλακια πολλα! <3

      Διαγραφή
  7. Κι εσύ πια, δεν μπορούσες να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου;;; Μέχρι 500 λέξεις;;; Έλεος μαντάμ!! Τώρα περιμένω το παρακάτω με αγωνία λέμεεεεεεεεεεεε!!! Σε φιλώ πολύ γλυκάααααα !!! :))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα προσπαθησα αλλα δε γινοταν να το μαζεψω θα εχανε ολες τις εικονες που θελω να δημιουργησω. δε περιαζει ομως θα το αναρτω εδω ανα διαστηματα. φιλακια πολλα αδυναμια! <3

      Διαγραφή
  8. Σ' ευχαριστώ πολύ για την αναφορά σου Κική μου κι εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στο παραμύθι σου. Ενδιαφέρον φαίνεται και περιμένω με αγωνία τη συνέχεια... Κρίμα που δεν το προσάρμοσες στις ανάγκες του παιχνιδιού. Θα ήθελα να δω κάτι δικό σου στο παιχνίδι. Ίσως την επόμενη φορά...
    Φιλιά πολλά, να'σαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα Μαρακι μου και σ ευχαριστω που ανταποκριθηκες στο καλεσμα και ηρθες να δεις. Χαιρομαι που σου αρεσε. Οι λεξεις σου μου το ενεπνευσαν! :)
      Αν προλαβω και σκεφτω κατι θα λαβω μερος αλλιως δε πειραζει την επομενη φορα!
      Να εισαι καλα κοριτσακι! Φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  9. Βρε Κικίτσα τι μας το κόβεις ε;
    Πώς θα αντέξω εγώ ως αύριο βράδυ, με λες; Δε με λες! :)))
    Φιλάκια τσουπίτσα μου!

    ΥΓ: Ως την Παρασκευή προλαβαίνεις να στείλεις κάτι στ Φλώρα πάντως !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα ομορφουλα μου!!!
      Βασικα θα χρειαστει να περιμενεις λιγο ακομη γιατι οι συνεχειες δε θα ειναι τοσο αμεσες χαχαχαχα
      Πιστευω να το τελειωσω μεχρι τελος της εβδομαδας.
      Αν σκεφτω κατι (γιατι ειναι και θεμα εμπνευσης) θα στειλω κατι στη Φλωριτσα μας. :)
      Φιλακια πολλα ομορφουλα μου! <3

      Διαγραφή
  10. Φαίνεται όμορφη η ιστορία που ξεκίνησες καλή μου Κική!! :)
    Περιμένω πως και πως τη συνέχεια του παραμυθιού σου με τον Λάκη!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να σαι καλα Παλομιτσα μου! περιστερακι μου μη ξεχνιομαστε! ;)
      φιλακια πολλα! <3

      Διαγραφή
  11. Μου αρέσουν πολύ τα παραμύθια , που γράφονται με μηνύματα , θα περιμένω τη συνέχεια!!
    Καλό σου βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα Νικολ μου. χαιρομαι που θεωρεις οτι και το δικο μου παραμυθι εχει καποιο μυνημα. οντως εχει αλλα υπεθετα πως δε φαινετε καλα ακομη. χαιρομαι ομως που το επισημανες. :)

      να εισαι καλα κοριτσαρα μου! φιλακια πολλα! <3

      Διαγραφή
  12. Υπέροχη, υπέροχη ιστορία!
    Περιμένω τη συνέχεια!
    (αυτό με την καταμέτρηση & περικοπές λέξεων μεγάλο θέμα έχω! Πάντα αντιδρούσα το να έχω όριο στα κείμενά μου (ακόμα και στις εκθέσεις στο σχολείο) αλλά δυστυχώς πρόσφατα έπρεπε να κάνω περικοπές και η ιστορία του κειμένου μου πήρα άλλη 'μορφή'. Ελπίζω για καλό να είναι!)
    Καλό βράδυ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα Μαρακι μου!
      Ευχαριστω για τα καλα σου λογια!
      Χαιρομαι που σου αρεσε η ιστορια!
      Ναι με τις λεξεις εχω κ εγω το ιδιο θεμα με εσενα αλλα σε διαγωνισμους ειναι λογικο να συμβαινει αυτο, για να υπαρχει και αξιοκρατια.
      Φιλακια πολλα αγαπουλα! Να περνας ομορφα! <3

      Διαγραφή
  13. Α!..μου το έκοψες στη μέση..κάτι που με συγχίζει..θέλω το τέλος συντόμως φίλη μου..δεν τις αντέχω τις συνέχειες λόγω..λόγω..ανυπομονησίας (περιέργειας να πω; )που έχω δυστυχώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα αχτιδουλα μου!
      συγνωμη που συγχηστηκες αλλα επειδη το γραφω αυτη τη στιγμη και δεν το εχω καπου ετοιμο ωστε να ανεβαινει με δοσεις χωρις να χρειαστει να το γραψω ειναι λιγο δυσκολο να το τελειωσω αμεσα διοτι εχω ενα κακο ελλατωμα. βαριεμε ευκολα και αλλαζω θεματα στο λεπτο. χαχαχαχα

      θα το ολοκληρωσω αμεσα ομως! υποσχεση! φιλακια πολλα! <3

      Διαγραφή
  14. ΩΡΑΙΟ !!!!!!!!!!!!!! Μην μας κρατάς σε αγωνία - περιμένω τη συνέχεια !!!
    (υποπτεύομαι love story !!!!)
    Καλή σου μέρα , Κική μου !!!!
    Φιλάκια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα Νικη μου!
      ναι ναι love story χαχαχα
      τα παπαγαλακια μωρε ειναι γλυκες!
      και με εχουν πιασει τα ρομαντικα μου ενστικτα. χαχαχα
      φιλακια πολλα κοριτσακι μου!
      να περνας ομορφα! <3

      Διαγραφή
  15. Αυτή η παπαγαλίνα όπως και όλες μας οι υπόλοιπες παπαγαλίνες
    σίγουρα έχει αυτό το κάτι που θα κάνει τον Λάκη να κόβει φλέβες
    για εκείνη τελικά... αν μαντεύω σωστά.
    Γι αυτό ας φυλαχτούν οι Λάκηδες γιατί οι παπαγαλίνες είναι σκέτο μυστήριο...
    Σε φιλώ και σ' ευχαριστώ που έπαιξες ακόμη κι εκτός συναγωνισμού.
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φλωριτσα μου! Αν σκεφτω κατι θα σου στειλω για το διαγωνισμο. Αυτο το παραμυθι ειναι αφιερωμεσο σε σενα και τη Μαρια γιατι χαρις σε εσας δημιουργηθηκε στο μυαλο μου! :)
      Να εισαι καλα! Φιλακια πολλα κοριτσαρα μου!

      Διαγραφή
  16. Πέρνα μια βόλτα από μένα να πάρεις το βραβειάκι που σου έστειλα!! Καλημέρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα!!! Ναι ναι θα ερθω αμεσα! Ευχαριστωωω πολυ! Φιλακιααααα <3

      Διαγραφή
  17. Καλημέρα και καλή εβδομάδα Κική μου!!!
    Περιμένω την συνέχεια!! :)) Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα Παρασκευουλα μου!
      Να ειισα καλα κοπελιτσα μου!
      Φιλακια πολλα! <3

      Διαγραφή
  18. Καλημέρα Κικίτσα μου :)))
    Έλααα, γιατί μας αφήνεις στη μέση; τώρα θα περιμένω για τη συνέχεια! :)))
    Πάντως αν σκεφτείς κάτι, γράψε μια άλλη ιστοριούλα με λιγότερες λέξεις, αν θες να διαγωνιστείς...
    Φιλάκια γλυκά! Να έχεις μια υπέροχη μέρα :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ροζ αγγελακι ηρθα πριν να σε διαβασω και δε μπορουσα. λεει πως χρειαζομαι προσκληση. θα μου στειλεις; αν θελεις φυσικα.

    ναι αν προλαβω θα στειλω κατι και στη Φλωριτσα μας. χαιρομαι που σου αρεσε το παραμυθι. φιλια πολλα αγαπακι! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε θα γράφω πια... γιατί με έχουν ενοχλήσει πολλά πράγματα. Όμως επειδή λυπάμαι να καταργήσω το ιστολόγιό μου, απλά το έκλεισα για να το βλέπω μόνο εγώ...
      Εάν ποτέ νιώσω καλύτερα θα το ανοίξω πάλι και θα γράψω και τότε θα το δεις σίγουρα ;)

      Διαγραφή
    2. Eνταξει αγγελακι μου, εσυ ξερεις τι ειναι καλο για σενα! Οτι χρειαστεις θα ειμαι κοντα σου! :)
      Φιλακια πολλα και να μη σβησεις το μπλοκ! Παλαιοτερα περασα αυτη τη φαση και ξερω, μη το σβησεις! :)
      Να εισαι καλα ομορφια μου!<3

      Διαγραφή
  20. Περιμένω τη συνέχεια και θα πω την άποψή μου συνολικά! Αν και από το πρώτο μέρος πρέπει να πω πως με κέρδισε αυτή η ιστορία!
    Επίσης ένα μικρό βραβειάκι σε περιμένει http://mythoughtsnotebook.blogspot.gr/2013/10/blog-post_15.html
    Φιλάκιααα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα γλυκο μου κοριτσακι!!!
      Αληθεια εχω βραβειακι;;
      Ερχομαι τρεχοντας να δω! χιχιχι
      Ευχομαι να σου αρεσει το παραμυθι αν και θελει ακομη δρομο μεχρι να τελειωσει. Επειση βαριεμε γραφω κ απο λιγο! χαχαχα
      Φιλακια πολλα αγαπακι! <3

      Διαγραφή
  21. Πότε η συνέχεια,με ανυπομονησία θα περιμένω την εξέλιξη της σχέσης-θα είναι θυελλώδης ή θα υποκύψει η σνομπ παπαγαλίνα!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλημέρα όμορφή μου Ελένη! :)
      Τι συνέχεια μπορείς να τη δείς, την ανέβασα προ ολίγου, έπεται και συνέχεια. Πάτα στο τιτλο του μπλοκ για να βρεις τη πρώτη ανάρτηση με τίλτο Λάκης, ο παπαγαλάκης, δεύτερο μέρος και να δεις τη συνέχεια!
      Σ ευχαριστω για τη στήριξη! Να είσαι καλά! <3

      Διαγραφή
  22. Πολύ όμορφο.
    Θα περιμένω την συνέχεια.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αναρωτιέμαι τι θα γίνει μετά! Όταν ολοκληρωθεί θα σου πω τη γνώμη μου. Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. καλημερα ομορφο "ροζ" κοριτσακι! :)
    ναι ναι να γραψεις! χιχιχι! να τους γραψεις κατι ρομαντικο να χορεψουν στο τελος! χαχαχα
    εγω δεν ειχα παπαγαλακια αλλα μου αρεσουν πολυ! ειναι πανεμορφα! :)
    να εισαι καλα αγαπακι! φιλακια πολλα!
    να εχεις μια ομορφη μερα ευχομαι ολοψυχα! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλημέρα Κικίτσα μου!!αυτός ο παπαγάλος σου καίει καρδιές!!ο παπαγάλος με το υψηλό IQ..φαντάζομαι την εξέλιξη της σχέσης..με έχεις εξιτάρει απίστευτα κοριτσάκι μου..εξαιρετικό..πάω και στο δεύτερο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα αγαπημενη μου φιλη!
      Χαιρομαι που σου αρεσε!
      Σ ευχαριστω για το γενναιοδωρο "εξαιρετικο" που μου χαρισες απλοχερα! :)
      Να εισαι καλα κοπελιτσα μου!
      Φιλακια πολλα! <3

      Διαγραφή
  26. χαχα μάνα μου..μεν τα βάλεις με γεναίκες...ακόμα τζιαι τα πουλιά γεναίκες πέζου μου τες δύσκολες...χαχα μου αρεσε η ιστορία σου παω με χαρά και αγωνία να διαβασω και τη συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να