Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Virtual Revolution!! Η Κυβέρνηση..



Καλημέρα, καλημέρα!
Τί μου κάνετε; Εύχομαι να μου είστε όλοι καλά.
Εγώ δόξα το Θεό μια χαρά, εδω συνεχίζω τον αγώνα του blogging...

Λοιπόν, εδώ και λιγα 24ωρα έχει ξεκινήσει ένα πολύ όμορφο και διαφορετικό απ όσα συνήθως κυκλοφορούν παιχνίδι και μιας και που καλέστηκα να το συνεχίσω εννοείτε πως δέχτηκα με χαρά και άμεσα λοιπόν θέλησα να κάνω την ανάρτηση αυτή.

Για να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Η ιδέα του παιχνιδιού με τίτλο " Virtual Revolution!! Η Κυβέρνηση.. " είναι του καλού μπλοκοφίλου Ανταίου και η σύλληψη της ιδέας του έχει ως εξής:


" Μιας και δεν βλέπω να κάνουμε τίποτα, παρά μόνο..πληκτρολογίσματα, σκέφτηκα να φτιάξω ένα παιχνίδι, με το οποίο θα μπορώ να ανεβάζω και να κατεβάζω κυβερνήσεις, κατά το δοκούν!
Η ιδέα είναι η εξής:
Πήρα την σύνθεση της κυβέρνησης, αφαίρεσα με τον πιο δημοκρατικό τρόπο  (delete)
τα ονόματα των αχώνευτων και μοίρασα χαρτοφυλάκια σε αναγνώστες μου, ανάλογα
με αυτό που μου δείχνουν και μου βγάζουν, είτε με τις αναρτήσεις τους, είτε με τα
σχόλιά τους...κατά προσέγγιση πάντα, φυσικά!
Αφού συμπληρώσω όλες τις θέσεις (αυτές των υπουργών είναι σταθερές, αλλά μπορώ να καταργήσω ή να προσθέσω, θέσεις αναπληρωτών ή υφυπουργών, αλλά δεν μπορώ να βάλω πάνω από δυο υφυπουργούς) και φυσικά δεν βολεύω σε καμιά θεσούλα τον εαυτό μου, τότε προτείνω 3 αναγνώστες μου, να σχηματίσουν την δική τους κυβέρνηση και να προτείνουν και αυτοί μετά με την σειρά τους, άλλους 3, αφού αναφέρουν στην αρχή, ποιος τους έδωσε την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης!! "

Πρωτοποριακή ιδέα έτσι;;

Πλέον οι bloggers μπορουμε να φτιαχνουμε τη δικη μας κυβέρνηση και να νοιώθουμε και χαρά γι αυτό!

Η θέση που μου έδωσε ο φίλος Ανταίος είναι αυτή: 

Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων,
Υφυπουργός: Εκφράσου.

και για να δείτε πλήρη τον προσωπικό του σχηματισμο μπορείτε να πατήσετε ΕΔΩ 

Ευχαριστώ λοιπόν πάρα πολύ για τη θέση αυτή (μου καλοάρεσε θα πω) και ευχαριστώ επίσης που ήμουνα στα 3 άτομα που κάλεσες να συνεχίσουν. Αγαπώ πολύ αυτα τα παιχνιδια ανθρωπινων θα πω αλυσιδων και με χαρα μου τα συνεχιζω παντα. 

Α και κάπου εδώ θέλω να πω στα "γρήγορα" μια προσωπική ιστορία:

Τη βουλή των εφήβων την έχετε ακουστά; Μια φορά πριν χρόνια και ενώ πηγαινα στη Β' Λυκείου, ο καθηγητής που μας έκανε τα φιλολογικά μαθήματα μας ανέφερε πως γίνεται ένας διαγωνισμός εκθέσεων με ελεύθερο θέμα για τη Βουλή των Εφήβων και αφορουσε ολα τα σχολεία (τεχνικά και ενιαία λύκεια και για τις δυο τελευταιες τάξεις) της χώρας μας και οι πρωτες έξι καλύτερες εκθέσεις θα παρουσιαζόντουσαν απο τα ίδια τα παιδιά στη Βουλή και θα είχαν μια ξενάγηση σε διάφορα αξιοθέατα και μνημεία της Αθήνας επι μια βδομάδα και θα ήταν αν θυμάμαι καλά όλα πληρωμένα.

Εγώ έχω ένα θέμα με τη συγγραφή. Δε μπορώ να γράψω κατα παραγγελία. Νευριαζω πως το λενε. Θελω οτι γραφω (και βλακεία να ειναι) να βγαινει απο μεσα μου, να είναι αυθορμητο, της στιγμης δηλαδη, οποτε χαρηκα που ειχαμε ελευθερο θεμα απο τη μία αλλα βαριομουνα να κατσω να καταπιαστω με κατι που δε ηξερα τι ήθελα να είναι και προφανώς δεν έβγαινε απο μεσα μου εκεινη τη στιγμη. 

Με τα πολλά αφου μίλησα με το φιλόλογο (υπέροχος άνθρωπος) και με έπεισε πως έπρεπε να συμμετάσχω, όταν έπιασα εκείνο το ειδικό τετραδιάκι στο χέρι και το κοιταξα καλά, αμεσως καταλαβα με τι ήθελα να ασχοληθώ.

Το θέμα της έκθεσής μου ήταν αυτό: "Ο ρόλος των ναρκωτικών στη ζωή των νέων". Όχι να το παινευτώ αλλά θα το παινευτώ (χαχαχα), βγηκε μεσα στις 12 καλυτερες εκθεσεις της χωρας μας αλλά δυστυχώς δεν ήταν μέσα στις πρώτες 6 που είχαν την ευκαιρία να παραστουν στη Βουλη των Εφήβων.

Μεταξύ μας δε στεναχωρέθηκα, αντίθετα χάρηκα γιατί την είχα γράψει ολομόναχη δίχως καμιά βοήθεια, ούτε ανθρώπινη ούτε βιβλίου και με αυτό το τρόπο ένοιωσα πως αναγνωρίστηκε η προσπάθειά μου αλλά επίσης χάρηκα γιατί εχω και ένα θέμα με τη ντροπή, ντρέπομαι πάρα πολυ, οποτε με φανταζεστε εμενα να τη διάβασα μπροστά σε κόσμο; Βέβαια δεν είναι καλό να ντρεπόμαστε γιατί όπως λέει και η ρήση " Όποιος ντρέπεται, πολλά στερεύεται", αλλά τι να κάνουμε τώρα αφου εχω και αυτό το χαρακτηριστικό...

αλλά με ενόχλησε κάτι άλλο που θελω να μοιραστω μαζι σας. Τωρα αυτο μπορει να φανει σαν κακιουλα αλλα δε με νοιαζει, εγω θελω να εκφραζω οσα νοιωθω οποτε το λεω ανετα. Με πειραξε το εξης:

 Το οτι μεσα στις καλυτερες ηταν και μια εκθεση που δε θα επρεπε να ειναι. Οχι επειδη δεν ηταν καλη, αλοιμονο ποιά ειμαι εγω που θα κρινω τους αλλους αλλα γιατι πολυ απλα δε την ειχε γραψει το ατομο που τη παρουσιασε ως δικη του. Διοτι καποιος που γραφει καλες εκθεσεις θα γραφει παντα καλα και οχι μια φορα στα τοσα χρονια και επισης εγω εχω μια συνηθεια. Αν δω αγνωστες λεξεις δε τρεχω να ανοιξω λεξικα να ψαχτω, ρωταω ευθεως εκεινη τη στιγμη το ατομο που την ειπε η την εγραψε εκτος κι αν δεν ειναι παρων που τότε την αναζηταω. Ε λοιπον τοτε ρωτησα αυτο το ατομο τη σημανει μια λεξη που υποτιθεται πως ειχε γραψει στην εκθεση και δεν ηξερε να μου απαντησει! Εκει  ψιλοσιχάθηκα αυτούς τους διαγωνισμούς όχι γιατι δεν ήταν αξιοκρατικοί, αντίθετα κάλυβαν με ειδική μεμβράνη τα στοιχεία των μαθητών αλλά γιατί  δε γράφονταν στο σχολείο αλλά στο σπίτι με μεγάλο χρονικό κενό και έτσι έδιναν τη δυνατότητα σε ανθρώπους που είχαν πχ κάποιο οικονομικό κεφάλαιο να πληρωσουν καποιον ειδικο και να κανουν τις απαραιτητες ας πουμε διορθωσεις ή προτάσεις ιδεών....

Με αυτή τη λογική λοιπόν γιατί να επιβραβευτει κάποια εκθεση που έχει επιμεληθεί καποιος αρκετά μεγαλύτερος και όχι καποια που ειχε γραφτει καθαρα απο ενα παιδι 16 χρονων (τοσο ημουνα στη Β λυκειου γιατι εχω κερδισει χρονιά).

Τελος παντων εγω καμαρωνα και καμαρωνω για αυτη μου τη διακριση αλλα σημερα νομιζω χρονια μετα ηρθα η δικαιωση σε σχεση με τις σχεσεις που ειχα ανοιξει απο παλια με τη Βουλη. Τοτε ας πουμε περασα απ εξω, σημερα οχι μονο μπηκα μεσα αλλα εγινα και Υφυπουργος τρομαρα μου. χαχαχα

Συγνώμη για τη παραπάνω ανάλυση αλλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.

Έφθασε λοιπόν η στιγμή να συνθέσω και εγώ τη δική μου κυβέρνηση. Πάμε λοιπόν:

Πρωθυπουργός

Αντιπρόεδρος
Λεβίνα

Υπουργείο Εξωτερικών
Υπουργός : Χριστόφορος Παπαχαραλάμπους
Υφυπουργός : Birdy

Υπουργείο Οικονομικών
Υπουργός: Φλώρα
Υφυπουργός : Aνταίος

Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Υπουργός : Apokalipsis999
Υφυπουργός: Μαρία Έλενα

Υπουργείο Εσωτερικών  
Υπουργός : Ευάγγελος
Αναπληρωτής Υπουργός : Λιακάδα


Υπουργείο Εθνικής Άμυνας
Υπουργός: Selcouth
Αναπληρωτής Υπουργός: Nikosmous
Υφυπουργός: Ποιώ-Ελένη

Υπουργείο Ανάπτυξης και  Ανταγωνιστικότητας  
Υπουργός:   Μαρία Π.
Υφυπουργός: Aχτίδα
Υφυπουργός: Λυσίππη

Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων
Υπουργός : Nίκη
Υφυπουργός:Φανή

Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας  και Κλιματικής Αλλαγής
Υπουργός: Μυστήριο κορίτσι
Αναπληρωτής Υπουργός: Μιράντα


Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων
Υπουργός:  Αnt aftou
Υφυπουργός: Paloma
Υφυπουργός: Φανή Παπ.

Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού
Υπουργός: Γιαγιά Αντιγόνη
Υφυπουργός:
Katerina koko
Υφυπουργός  Αθλητισμού: Funky Monkey

Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας
Υπουργός:  Mαρία Κανελλάκη
Υφυπουργός : Syros2js

Υπουργείο Υγείας  
Υπουργός : Joan Petra
Υφυπουργός:
Υφυπουργός: Nikol

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Υπουργός :  Αριστέα
Αναπληρωτής Υπουργός:  me (Μαρία) 

Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Υπουργός :  Κaterina Verigka
Υφυπουργός: Έλενα Λ. (σου παραχωρω τη θεση μου ε;)

Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη
Υπουργός:  Mairi Grasia
Υφυπουργός: Θεοδώτα

Υπουργείο Τουρισμού
Υπουργός: Cristina Perraki
Υφυπουργός: Pink Angel 

Υπουργείο Ναυτιλίας
Υπουργός: Magda

Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης
Υπουργός:  Confusedmind

Υπουργός Επικρατείας
Aθηνά
 

Υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης
Ελευθεράκι
Αναπληρωτής: Rylie

Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος  
Μayumi


Ουφ! Διασκεδαστικός αλλα και λίγο κουραστικός ο σχηματισμός. Μου άρεσε όμως.
Συγνώμη που άφησα κάποιους καλούς φίλους απ έξω αλλά δε γινόταν. Υπόσχομαι όμως να τους βρω καλές θέσεις στο δημόσιο και γι αυτούς και για τα παιδιά τους μη σας πω και για τα εγγόνια τους. 
Μπήκα για τα καλά στο κλίμα ε; χα χα χα

Προτείνω λοιπόν και δίνω εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, στoυς εξής αγαπημένους φίλους που αγωνιώ να δω το δικό τους σχηματισμό!
  

Nα είστε όλοι καλά και μια όμορφη μέρα να σας περιμένει!

Σχόλια

  1. Καλημέρα Εκφρασούλα μου..Τι κάνεις; Διαφορετικό παιγνίδι και ενδιαφέρον μπορώ να πω...Είδα και το όνομα μου μέσα και σ ευχαριστώ..Αλλά στο δελφινάκι δεν αρέσουν αυτά, ποτέ του δεν ασχοληθηκε με αυτά.. και στο σχολείο ποτέ δεν έβαλα υποψηφιότητα για προέδρους , αντιπροέδρους κλπ....δεν κάνω γι αυτά εγώ....ούτε πρωτοβουλίες εχω , ούτε δραστηριο είμαι , ούτε τίποτε...εγώ θέλω την ησυχία μου..ήσυχο , ήσυχο στη γωνιά μου....από την άλλη τι γυρεύει ένα κυπριακό , μέσα στους ελλαδίτες; :) ευχαριστώ όπως και να χει που με σκέφτηκες , αλλά αποχωρώ και παραχωρω τη θέση μου σε κάποιον άλλον / άλλην.. φιλούθκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα αγαπη μου! Καλα ειμαι μια χαρα. Εσυ τι μου κανεις σημερα; Ολα καλα;

      Ναι ναι σε εβαλα στο υπουργειο διοικητικης
      μεταρρυθμισης και ηλεκτρονικης διακυβερνησης. χιχιχι

      Α οχι δε σε βγαζω! Θες δε θες εκει θα παραμεινεις! χαχα
      Δε χρειαζετε να συνεχισεις το παιχνιδι, για να συνεχισουν καλεσα 3 ατομα, εσυ ομως παραμενεις υφυπουργος μου! χιχιχι

      δε σε βγαζω με τιποτα! δε μπορεις να λειπεις απο εκει με τιποτα!!! εισαι αγαπημενη μου μπολκοφιλη και σε θελω εκει, τι να κανουμε τωρα! χιχιχι

      ελα κανε μου τη χαρη και δεξου τη θεσουλα! μονο για σημερα ειναι! χιχιχι

      φιλακια αγαπη! <3

      Διαγραφή
    2. καταρχήν μη θεωρηθώ παράξενη ή ακατάδεκτη ή τίποτε τέτοιο..εξήγησα για ποιους λόγους θέλω να αποχωρήσω... δε ξέρω τι να πω , δε νοιώθω άνετα με τούτα , αν θελεις να με αφήσεις δε ξέρω... εγώ πάντως νοιώθω πιο άνετα στη γωνιούλα μου..ήσυχο ήσυχο εκεί... ευχαριστώ...

      Διαγραφή
    3. ενταξει δελφινακι μου αμα ειναι να αισθανεσαι ετσι καλυτερα να σε βγαλω.
      θα βαλω αλλη μπλοκοφιλη!
      φιλακια κοριτσακι μου!
      να εισαι καλα!

      Διαγραφή
    4. ευχαριστώ για τη κατανοηση εκφρασούλα μου..νοιώθω πιο καλά τώρα..να είσαι καλά , φιλούθκιια

      Διαγραφή
  2. Ευχαριστώ για το υφυπουργείο...Άμυνας είπαμε
    Έχω δουλειά πολύ...πρέπει να απαλλάξω τον
    κόσμο από μίση έχθρες και επικίνδυνο οπλισμό
    ίσως μάλιστα καταργήσω και τα σύνορα στη πορεία
    Όρια να μην μπαίνουν στη καρδιά του ανθρώπου
    κι από άμυνας να το βαφτίσω υπουργείο Ανθρωπιάς και Ειρήνης


    φιλί μαζί με τις πολλές ευχαριστίες μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα Ελενη μου!
      ε ναι ειναι δυνατον να μη σε εβαζα εκει;
      τοσο δυναμισμο που βγαζεις με τις αναρτησεις σου εκει θα ειχες φερει τα πανω κατω! χαχαχα
      ειμαι σιγουρη πως θα εκανες οσα ειπες πιο πανω!
      καταργηση οπλων κτλ κτλ κτλ
      πολυ καλυτερα θα ειμασταν ετσι!
      μου αρεσε παρα πολυ το νεο ονομα που θα του δωσεις!!!
      υπεροχο! υπεροχο ομως!

      να εισαι καλα αγαπη μου! φιλακια πολλα! <3

      Διαγραφή
  3. Ελληνίδες, Έλληνες,

    η αλήθεια είναι η πιο άσχημη αλλά και πιο έντιμη γυναίκα του κόσμου! και εγώ από σήμερα ως Πρωθυπουργός της χώρας μας, την αλήθεια θα σας πω.

    ναι, είναι πρόκληση για όλους μας τούτος ο κυβερνητικός σχεδιασμός!
    τις λάθος πολιτικές, τις κλεψιές και προδοσίες τόσων χρόνων, δεν είναι δυνατόν να τις πληρώνει σήμερα, τόσο ακριβά, ο ελληνικός λαός.

    απευθύνομαι σε σας, για να σας εκθέσω με απόλυτη ειλικρίνεια την κρίσιμη κατάσταση που βρισκόμαστε και τις επιλογές που έχουμε μπροστά μας. είμαστε σε απόσταση αναπνοής από το σημείο μηδέν. όμως, είμαστε λαός περήφανος και φιλότιμος. ξέρουμε από αγώνες. πιστέψτε σε μας τη νέα κυβέρνηση. πιστέψτε σε σας και τη δύναμή σας.

    θα τα καταφέρουμε!

    ουφ, πως τα πήγα με το πρώτο μου διάγγελμα; ωχου βάρος στις αδύναμε πλάτες μου! και Πρωθυπουργός και Υπουργός Παιδείας! τι να πρωτοπρολάβω η έρμη η γυναίκα;

    χαχαχα Κικουλίνι μου πολύ σ' ευχαριστώ για την επιλογή και πραγματικά το διασκέδασα! και εδώ που τα λέμε, εμείς οι άσχετοι πολύ καλύτεροι από αυτούς τους σχετικούς θα ήμασταν...

    σε φιλώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να είδες! από το πολύ το βάρος μπέρδεψα το Υπουργείο μου. Πολιτισμού και όχι Παιδείας είναι χαχαχα

      Διαγραφή
    2. Καλημερα Βικυ μου!!!
      Χειροκροτω με ακους;;;;;

      Ενταξει το πρωτο σου πρωθυπυργικο διαγγελμα που το συνενταξες μονη σου και δε στο εγραψε καποιος για να το διαβασεις οπως ειθιστε να κανουν ηταν υπεροχο και γεματο αληθειες!!!!

      Εμ ηξερα εγω τι εκανα οταν σε εβαζα Πρωθυπουργο!! Αμα ησουνα εσυ σε κεινη τη θεση ειμαι σιγουρη οτι θα μας ειχες στο επιπεδο που αξιζουμε και θα εκανες το παν για μια καλυτερη Ελλαδα που ολοι εχουμε οραματιστει ανα διαστηματα!!!

      Χαιρομαι που το διασκεδασες αγαπη μου! Να εισαι καλα και ειμαι σιγουρη πως εμεις οι ασχετοι μου αυτοι ειναι πιο ασχετοι απο εμας, σιγουρα θα τα καταφερναμε καλυτερα! Γιατι παντα η ψυχη ξερει! Ετσι δεν ειναι; :)

      Φιλακια πολλα αγαπη μου! Να εχεις μια ομορφη μερα! <3

      Διαγραφή
  4. Kαλημέραααα!

    Σε ευχαριστώ για την τιμή και χαίρομαι ιδιαίτερα που δε με κάλεσες να ανασχηματίσω γιατί δε θα τα πήγαινα καθόλου καλά σ'αυτό!

    Εχω να προσθέσω και κάτι σε αυτό που είπες...
    Πολύ μου έχουνε πει να λάβω μέρος στο παιχνίδι λέξεων της Φλώρας όμως παρόλο που μου αρέσει και αρκετές φορές τα διαβάζω δε θα μπορούσα με τίποτα ΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ όμως να γράψω κατά παραγγελία... (κι εσύ κριαράκι μου το ίδιο απ'ότι είδα)
    Σε καλημερίζω και σου απάντησα στο χωρο μου... ;)

    Φιλάκια πολλά! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα Λιακαδιτσα μου!!
      Ερχομαι αμεσα σπιτακι σου να δω τι μου απαντησες!!! :)

      Χαιρομαι που δεχτηκες τη θεση αλλα αργοτερα μπορει να σε καλεσουν αλλοι φιλοι να ανασχηματισεις γι αυτο προετοιμασου! χχιχιχιχι Ειναι διασκεδαστικο ομως! :)

      Ειδες; Τα κριαρια συμφωνησαν! χιχιχιχιχ

      Εγω Λιακαδιτσα θα σου ελεγα να λαβεις μερος στο παιχνιδι αν δεν εχεις προβλημα στο περιορισμο λεξεων γιατι και εγω θελω να γραφω πολλα γιατι ειναι ωραια εμπειρια. Η χαρα που θα νοιωσεις οταν στειλεις την ιστορια ειναι απεριγραπτη. Καντο εστω μια φορα και θα δεις τι εννοω.

      Και για μενα ειναι δυσκολο να γραφω κατα παραγγελια αλλα οταν σου δινουν 5 λεξεις μπορεις να επιλεξεις προς τα που θα κινηθεις, οταν ομως σου δινουν ενα θεμα εκει ειναι τα δυσκολα. χαχαχα

      φιλακια αγαπη!!! να εισαι καλα! <3

      Διαγραφή
  5. Εντάξει, αυτή η ανάρτηση και το παιχνίδι του Ανταίου, μου έφτιαξαν το πρωινό!
    Αν και δεν μου αρέσει κάτι στην "Πολιτική" (άσχετα που παρακολουθώ τα δρόμενα) το βρήκα πολύ ενδιαφέρον! Και εκεί που διαβάζω μία - μία τις κατηγορίες (θέσεις) και τα ονόματα, όπα! βλέπω και το δικό μου στη θέση "Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας". (Γιατί άραγε;)
    Αν και η αλήθεια έιναι ότι θα προτιμούσα το "Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων" μιας και τόσα χρόνια πάλι πίσω στα θρανία βλέπω την μίζερη και απαράδεκτη πολλές φορές κατάσταση στην Παιδεία... αλλά εντάξει και στη θέση που με έβαλες, μια χαρά είμαι!
    Δέχομαι λοιπόν τη θέση μου αλλά ευτυχώς δεν με κάλεσες να συνεχίσω το παιχνίδι... γιατί εντάξει! Λέωπως έχω πολλά ταλέντα αλλά όχι και στην Πολιτική! (Χαχαχα!) Την ΚΑΛΗΜΕΡΑ μου Φίλη!
    Καλό τριήμέρο να έχουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα Μαρακι μου!
      Επελεξα να σε βαλω σε αυτη τη θεση γιατι θεωρω πως εχεις την Αναπτυξη στο αιμα σου. Μπορεις να παρεις ενα θεμα και να το εκτιναξεις στα υψη! Το βλεπω και στις αναρτησεις σου αυτο! :)

      Να εισαι καλα αγαπη! Φιλακια πολλα! <3

      Διαγραφή
  6. Ω! Ευχαριστώ πολύ για την μεγίστη τιμή που μου έκανες να με επιλέξεις στην θέση του υπουργού Επικρατείας!
    Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξια των περιστάσεων, αλλά προς το παρόν πάω να κάνω κάποια οικιακά, διότι περιμένω κόσμο από τας Αθήνας για το τριήμερο!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έτσι Αθηνούμπα μου! η καλή νοικοκυρά πρώτα δούλη και κυρά και μετά τα Υπουργιλίκια της
      καλά να περάσετε!

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχα!!! ετσι ετσι!!! κανε οικιακα και φτιαξε μου και κανα γλυκο! ολοκληρη θεση σου δωσα! οχι οτι κι οτι! θελω την αναλογη μιζα τωρα! χαχαχαχα

      φιλακια φιλη! και να περασεις τελεια το τριημερο! <3

      Διαγραφή
    3. χαχαχαχα
      ετσι
      δικιο εχει η Πρωθυπουργος μας!

      Διαγραφή
  7. Κική μου δεν παίζεσαι!!!
    Αφού έτσι κι αλλιώς κυβέρνηση αληθινή δεν υπάρχει... κάπου χάθηκε κι αυτή μαζί με την Δημοκρατία στην χώρα μας... ας παίζουμε μεταξύ μας ανεβοκατεβάζοντας κυβερνήσεις κατά το δοκούν!
    Χάρηκα πολύ για την έκθεσή σου πρώτα απ όλα.... και έχω να σου πω ότι αν δούλευε η αξιοκρατία σε αυτή την χώρα θα είχε αναπτύξει τον πολιτισμό της αντί να τον αναζητά 3000 χρόνια πριν.... οπότε μην απορείς για τίποτα.
    Να είσαι καλά που με έκανες και γέλασα, μια κι έχω από το πρωί και παλεύω με τα ξερόχορτα στον κήπο και τώρα μόλις κάθισα για λίγο κάτω να πάρω ανάσα.... γελαστή ανάσα τελικά!
    Για τα υπόλοιπα θα συσκεφτώ με την κ. Πρωθυπουργό μας και θα βγάλουμε πόρισμα για την εξέλιξη της ονειροχώρας :-)

    Σε φιλώ πολύ
    να έχεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο κι εσύ και όλα τα υπόλοιπα μπλοκομέλη της παρούσας κυβέρνηση και μη :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λεβινακι μου γλυκο καλημερα!!!
      Χαιρομαι που σου αρεσε η συνθεση της κυβερνησης και ευχαριστω για αυτα που ειπες για την εκθεση.
      Αντε να κανετε συσκεψη με τη Βικυ να σας δω τι θα μας προτεινετε!
      Περιμενω πως και πως να ζησω στην ονειροχωρα σας!
      Η δικη σας θα ειναι στανταρ ονειρικη!!!! Θα μας διαγγελετε και τα ομορφα ποιηματα σας! Μια χαρα θα τη βγαζουμε! χιχιχι

      Να εισαι καλα αγαπημενη μου φιλη! Ενα ομορφο σκ και σε σενα αγαπη! <3

      Διαγραφή
  8. Καλημέρα Κική μου....όμορφη και πρωτότυπη η ιδέα του....!!!
    Ενδιαφέρουσες οι επιλογές σου....Να περνάς όμορφα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κική μου έχει να γίνει μπες βγες στις φυλακές!.
    Σε ευχαριστώ που μου δίνεις την ευκαιρία να βάλω πολύ κόσμο μέσα και να βγάλω έξω αθώους!!!!
    Θα κάνουμε θαύματα με την Κατερίνα.
    Ε ρε γλέντια λέμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ε ρε γλεντια λεει.
      χαχαχαχα
      με εκανες και γελασα τοσο πολυ!!!
      ετσι να βγαλεις τους αθωους εξω και να βαλεις ολα τα αληθινα τομαρια μεσα! :)

      φιλακια Ελενακι μου! να εισαι καλα! <3

      Διαγραφή
    2. Έλενααα!! Γεια σου.. Αύριο έχουμε σύσκεψη, ετοιμάσου για αλλαγές!! Έχω σπουδάσει και Δίκαιο στη σχολή Κοινωνικής Εργασίας οπότε το'χουμε!! Δε με "έβαλε" τυχαία η Κική μας εκεί!! χαχαχα

      Διαγραφή
    3. μπραβο τα κοριτσια! ετσι σας θελω! αμεσες και αποτελεσματικες! χιχιχι

      εννοειτε πως δε σας επελεξα τυχαια Κατερινακι! ηξερα τι εκανα! χιχιχι

      φιλακιααα

      Διαγραφή
  10. Κική μου ευχαριστώ πολύ πολύ για το υπουργείο που με έβαλες! Ετσι να πετάξουμε έξω αυτόν τον μπουμπούκο , τον αχώνευτο και να δώσουμε φάρμακα , πολλά , πάρτα και ας μην τα χρειάζεσαι , κρεβάτια άνετα νοσοκομεία καθαρά που είναι στη μπίχλα και θα βάλω κοριούς να μην πάρει φακελάκι κανένας μα κανένας γιατρός!
    Η κ. Πέτρα θα είναι η καλύτερη Υπουργός Υγείας και εγώ με το Κορινάκι δεν θα αφήσουμε κανένα άρρωστο να παέι στον Αγιο Πέτρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειμαι σιγουρη Νικολ μου! Γι αυτο σας τοποθετησα ολες μαζι στο συγκεκριμενο κλαδο! Ηξερα τι εκανα! Αυτοι που κυβερνανε δε ξερουν! χαχαχα

      Να εισαι καλα φιλη! Φιλακια πολλα πολλα! <3

      Διαγραφή
  11. Κικούλα μου άντε και σ' ανώτερα! Πιστεύω θα κάνεις καλή δουλειά, αν κρίνω από τα θέματα και τις απόψεις σου! Καλό τριήμερο με φιλιά πολλά:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α κατερινα εγω ειμαι εκτος. σχηματισα τη κυβερνηση και σας θαυμαζω! σε εκανα υφυπουργο πολιτισμου και αθλητισμου παρακαλω! τι ειδες; χιχι

      φιλακια αγαπη! <3

      Διαγραφή
    2. Καλέ νόμιζα πως αναπαρήγαγες τη λίστα του Ανταίου! Δεν το πρόσεξα, μα, Ντροπή μου! Σ' ευχαριστώ πολύ, γλυκό μου κορίτσι και να ήξερες μονάχα πόσο πολύ με έχει πονέσει ένα θέμα του Υπ. Πολιτισμού το 2001 και τώρα μου δίνεις την ευκαιρία να πάρω το αίμα μου πίσω κυριολεκτικά!!! Όσο για τον Αθλητισμό θα προτείνω αθλοπαιδιές σε πάρκα, ποδηλατόδρομους, δωρεάν συμμετοχή σε δημόσιους αθλητικούς χώρους, σε πισίνες, δωρεάν σε...σε... Ωχ! πάει την ψώνισα Κικούλα μου! Καλό 3ήμερο και φιλάκια:))

      Διαγραφή
    3. καλημερα Κατερινακι μου!
      ετσι σε θελω! ανελαβες αμεσα δραση! το καλυτερο! και ηδη ξερεις τι θελεις να κανεις! αυτα ειναι!!!! χιχιχι
      να παρεις και το αιμα σου πισω αλλωστε, μη ξεχνιομαστε! :)
      φιλακια πολλα αγαπη! ομορφη εβδομαδα ευχομαι! <3

      Διαγραφή
  12. σε ευχαριστώ πολύ!
    μου έδωσες χαρά πολύ και γέλασα μόνη πολύ...
    οφείλω να ομολογήσω ότι ως υπουργός θα κάνω ότι δεν έχει γίνει ως τώρα σε θέματα περιβάλλοντος σε αυτή την χώρα...
    έχω και τις κατάλληλες γνώσεις πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο δεν είμαι άσχετη όπως αυτοί που έχουν αναλάβει κατά καιρούς αφού έχω και Master στη φυσική περιβάλλοντος άρα πέτυχες διάνα στην επιλογή του υπουργείου...
    φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα δε σε εβαλα τυχαια εκει αγαπη μου!
      εχω παρατηρησει πως αγαπας πολυ τη φυση μας!
      παντα κοιταω τα βιντεο σου και τα θεματα σου και τα περισσοτερα σχετιζονται με τα ζωα και τη φυση! εννοειτε πως σου παει γαντι αυτη η θεση!!! θα εκανες θαυματα εκει κοπελα μου! ειμαι σιγουρη! φιλακια πολλα πολλα!!!!! <3

      Διαγραφή
  13. Η αλλαγή κυβέρνησης επιτεύχθηκε με ομαλότητα και ευνομία!
    Αν και άλλη κυβέρνηση πλέον, το πολίτευμα όμως παραμένει,
    Αγκαλιασμένη Φιλοκρατία!

    Δηλώσεις δεν μου επιτρέπονται, πριν από αυτές της κυρίας υπουργού,
    όμως θα ήθελα να κάνω μια τοποθέτηση, προσωπική...θα τρώτε όλοι με χρυσά κουτάλια!!! χο χο χο

    Σας ευχαριστώ δια την εμπιστοσύνη και ήδη ξυρίζομαι κόντρα, δια την ορκωμοσία και το πρώτο υπουργικό συμβούλιο...

    Η Βίκυ Δερμάνη,
    όλα θα τα γιάνει!!

    Καλό σας βράδυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα
      ενταξει τελειο το σχολιο σου!
      υπεροχος Ανταιος!
      ειδες ε; και πρωθυπουργο και αντιπροεδρο γυναικες εβαλα! ετσι θα παμε μπροστα σε αυτη τη χωρα! χαχα

      να σαι καλα φιλε! καλο απογευμα!

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ Υφυπουργέ μου...
      έχω ήδη δηλώσει παραίτηση γιατί ο σχηματισμός της
      Μerry Mary Stories με έκανε Υπουργό Εξωτερικών...
      Επομένως φεύγω για ταξίδια και βγάλε μόνος σου
      τα κάστανα απ' τη φωτιά της Οικονομίας.

      Διαγραφή
    3. χαχαχαχαχα
      λουης η Φλωρα! χαχαχα
      μετακομιση τωρα οπως λεει και το τραγουδι!
      νομιζω ομως πως βρηκες τη θεση των ονειρων σου! χαχα
      φιλακια Φλωριτσα μου! <3

      Διαγραφή
  14. Χαα,χα,ααα,χααα! Να είσαι καλά βρε Κικίτσα μου! Με έκανες και γέλασα κι ας έχω τις μαύρες μου. Μπράβο, ωραίες οι τοποθετήσεις σου και πολύ ωραίο το παιχνίδι!
    Είμαι στη δουλειά και κρύβομαι πίσω από την οθόνη, για να μην με πάρουν χαμπάρι που γελάω! :))
    Ευχαριστώ για το υπουργείο άμυνας, νομίζω ότι μου ταιριάζει! Έχω λιώσει λέμε! Χα,χα,χα,χα!
    Πολλά φιλιά κορίτσι μου! Να είσαι πάντα καλά και να έχεις ένα χαρούμενο Σαββατοκύριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοειτε πως σου ταιριαζει φιλη μου!!! Εισαι τσαμπουκας!!! Δε θα αφηνες κανενα να μας παραβιαζει! Θα μας εβαζες ολους σε ταξη! Δε σε επελεξα τυχαια! Ξερω εγω τι κανω! χιχιχι

      Καλο σκ και σε σενα αγαπη μου! Να περασεις ομορφα! Καλο απογευμα και καλη δουλιτσα ευχομαι! <3

      Διαγραφή
  15. απαπα! Δεν πρόλαβα να χαρώ τη θέση μου γαι το Παιδείας βρέθηκα στα Αγροτικά! Βάζω στοίχημα ότι σκέφτηκες τον κήπο μου και το περιβόλι μου! Το ότι το μοιράζομαι με τη me maria μεγάλη τιμή! Σε μια ευθεία βρισκόμαστε άλλωστεν( αν και μου κάθεται στο σβέρκο! Ξέρει αυτή!)
    Πράσινο.... πολύ πράσινο κι ελέγχους στα τρόφιμα, πολλούς ελέγχους! Κι όσοι αλλάξουν τη διατροφή τους θα παίρνουν επίδομα!
    Αυτά τα λίγα μέχρι να πάω στο γραφείο μου και να παραλάβω το χαρτοφυλάκιο μου!

    ΥΓ: Ταγέρ δεν βάζω ο κόσμος να χαλάσει! Για κομμωτήριο ούτε συζήτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπερα ομορφια μου!

      Ναι ναι θεωρησα πως και εσυ και η Μαρια ειστε οι πλεον καταλληλες για αυτες τις θεσεις! Η αγαπη σας στη φυση, σε οσα ανεφερες πριν και γενικα στη διατροφη νομιζω πως δικαιως σας εβαλαν σε αυτη τη θεση!

      Και ναιιιιι μη βαλεις ταγερ! Με το τζινακι σου σε θελουμε και το σγουρο ομορφο μαλλακι σου! Σουπερ θα εισαι ετσι κι αλλιως!!

      Φιλακια πολλα αγαπη! Καλο βραδυ να εχεις!

      Διαγραφή
  16. Καλα το εζησα κι αυτο εγινα υπουργος! Τρεχω να το πω στη μαμα μου κκαι εχω να κανω πολλα , πρωτον να ψωνισω κανενα ρουχαλακι και μετα να αναλάβω καθηκοντα, Κικη εισαι πολυ καλη πρωθυπουργος εχω να πω και δηλωνω απεριοριστη πιστη! Μπραβο για την εκθεση , οτι κι αν γινεται στο παρασκηνιο βλεπεις οτι και η αξια επιβραβευεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα Μαιρακι μου!.
      εγω απλως ενα σχηματισμο κυβερνησης εκανα και ειμαι σιγουρη πως εκανα σουπερ επιλογες! χιχιχι
      το ταγερακι μη ξεχασεις ε; χιχιχ
      ευχαριστω για την εκθεση!
      να εισαι καλα φιλη!
      φιλακια πολλα! <3

      Διαγραφή
  17. Ωχ, τι έπαθα ο μαύρος... έγινα και Σαμαράς(φτου!) για να σχηματίσω και κυβέρνηση.Να ορίσω τουλάχιστον τον πρωθυπουργό κι αυτός να πει τους υπόλοιπους;αχαχα!Βρε Κικίτσα μου δεν παίζεσαι τελικά!Εδώ θέλει σκέψη για να βρω τους κατάλληλους(για το καλόν της πατρίδος βεβαίως-βεβαίως!χαχα!)Άντε να σκεφτώ ποιους να βάλλω... αλλά θα στο ξαναπώ... ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ!αχαχα!Όμορφη κι αυτή η ιδέα και σατιρική!
    Χαρούμενη βραδιά να περάσεις γλυκιά μου και πάντα να χαμογελάς!:-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα και απο εδω φιλε μου!
      Εννοειτε πως θα περιμενω πως και πως να δω το δικο σου ανασχηματισμο! Ειμαι σιγουτη οτι θα το ευχαριστηθεις! Με το χρονο σου φυσικα και οταν μπορεσεις κανε τη σχετικη αναρτηση! Θα γελασουμε παλι!
      Φιλακια φιλε και καλο τριημερο να εχεις!

      Διαγραφή
  18. Καλά παίδες! Εγώ, ο κόσμος να χαλάσει, θα έρθω με το ταγιέρ, κατευθείαν από το προηγούμενο υπουργείο μου!!! Άσε που ετοιμάζω ανασχηματισμό, οπότε θα αλλάξω και πάλι πόστο! :)))

    ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ -ΤΟΤΕ- ΕΚΘΕΣΗ! ΤΟ ΑΞΙΖΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ!

    Φιλάκια γλυκά κι εμένα να μου μιλάτε στον πληθυντικό, για να μην ξεχνιόμαστε! Υφυπουργίνες μου, γλυκά φιλάκια! (μεταξύ μας....θα τον γα...............τον πρώην.....:)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να ναι θελουμε και πληθυντικο τωτα κ. Αδυναμια; βλεπω μπηκες για τα καλα στο νεο σου ποστο! χαχαχαχα

      ευχαριστω γι αυτα που μου ειπες για την εκθεση! να εισαι καλα!

      σε περιμενω με το ταγερ για την ορκομωσια. χαχαχα
      φιλακια φιλη!

      Διαγραφή
  19. Και εκεί που προσπαθούσα να δω τι σόι παιχνίδι είναι το «Εικονική Επανάσταση: The Government!» ξαφνικά βρέθηκα στην καρέκλα που κάθεται ο λαοπρόβλητος, κοσμαγάπητος και λαοφιλής, λόγῳ των επικείμενων απολύσεων, Κυριάκος Μητσοτάκης!!!
    Τι του λείπει του ψωριάρη; Υπουργείο με μαργαριτάρι, που λέει και η παροιμία!
    Κατ' αρχάς, όταν κανείς φτιάχνει κυβέρνηση ξεκινάει από τα... βασικά! Δηλαδή την Αξιωματική αντιπολίτευση (που θα είναι η επόμενη κυβέρνηση)! Εκεί μάλιστα! Είναι η καλύτερη θέση!
    Άντε, καλή... θητεία, της συμφοράς! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα
      για να σε δω τωρα!
      αντε να αναλαβεις δραση σιγα σιγα!
      χαχαχα
      παντως ειμαι σιγουρη πως εσεις θα κανατε πολυ περισσοτερα απο αυτους!!!

      καλο τριημερο να εχεις! :)

      Διαγραφή
  20. Ενδιαφέρον παιχνίδι! :))
    Ωραία η ανάλυσή σου για τη βουλή των Ελλήνων και το θέμα της έκθεσης!! Εσύ σωστά τα λες, αλλά σε αυτή τη χώρα το δίκιο του δε το βρίσκει κανείς Εκφρασούλα μου(μου άρεσε ο τρόπος που σε "φωνάζει" το Δελφινάκι μας)
    Ώστε με επέλεξες για το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.. μου πάει γάντι το ομολογώ, έχω πολλά να προτείνω από αυτή τη θέση που είμαι!! Να ετοιμαστείτε όλοι για αλλαγές στην εκπαίδευση! :))
    Φιλάκια πολλά και καλό βραδάκι! Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα Παλομιτσα μοΥ! Εννοειτε οτι σου παει γαντι αγαπη! Εννοειτε αυτο! χιχιχι
      Ευχαριστω πολυ για οσα μου ειπες σχετικα με την εκθεση και εμενα μου αρεσει πολυ το εκφρασουλα που λεει το δελφινακι και ειπες κι εσυ σημερα. χιχιχι

      Φιλακια ποολλα παλομιτσα μου! καλο τριημερο να εχεις!

      Διαγραφή
  21. Καλά τι τέλειο παιχνίδι!! :) Πρώτα είδα της Μαίρης που με έχρισε Υπουργό Εσωτερικών και τώρα ήρθα εδώ καθυστερημένα.. Ωωω τιμή μου για το υπουργείο Δικαιοσύνης,Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων!! Δεν έχω λόγια!!

    Άντε με τι να πρωτοξεκινήσουμε τώρα;;!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα Κατερινακι μου! Οντως τελειο παιχνιδι. Να ναι καλα ο Ανταιος που το σκεφτηκε! χιχι

      Φιλακια φιλη και ανελαβε δραση! χιχιχι

      φιλακιααααα

      Διαγραφή
  22. Αυτό είναι!! Τις μέρες που απέχω από τον υπολογιστή γίνονται και τα πιο ενδιαφέροντα!! Μεγάλη μου τιμή κυρία μου να αναλάβω το υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης!! Μπορεί εγώ που δεν έχω συμφέροντα σε αυτές τις περιοχές να κάνω την ανατροπή!! :)) Σηκώνω τα μανίκια ψηλά και αναλαμβάνω τα καθήκοντά μου!! Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα ειδες φιλη;
      εσυ απουσιαζες αλλα εγω δουλευα για σενα!
      μεχρι και υπουργειο σου εδωσα! οχι παιζουμε! χιχιχι

      φιλακια πολλα αγαπη! καλο τριημερο να εχεις! <3

      Διαγραφή
  23. Καλημέρα!!!
    Συγχαρητήρια για το Υπουργείο σου αλλά και για την συμμετοχή σου στη Βουλή των Εφήβων! Είχα πάρει και εγώ μέρος αλλά η έκθεση μου χάθηκε κάπου ανάμεσα στις χιλιάδες άλλες :) Θέλω να πω, δεν διακρίθηκε αλλά τι σημασία έχει... Είναι πολύ ωραίο που η δική σου ήταν ανάμεσα στις πρώτες 12 και χωρίς μέσον...!
    Να είσαι καλά!
    Καλό τριήμερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα γλυκο μου Κατερινακι!
      Η συμμετοχη εχει σημασια ε;
      Συγχαρητηρια λοιπον και για τη δικη σου συμμετοχη!
      Να εισαι καλα φιλη μου!
      Ευχαριστω πολυ για το σχολιο και την ευχη!

      Καλο τριημερο και σε σενα γλυκια μου! <3

      Διαγραφή
  24. Λοιπόν πριν αναλάβω παραιτούμαι...
    Καλό το Οικονομικών αλλά προτιμώ το Υπουργείο Εξωτερικών
    της Μerry Mary Stories.
    Σιγά μη χάσω εγώ τα ταξίδια....
    Φιλιά κορίτσι μου και δεν πειράζει που δεν είμαι στην δική σου κυβέρνηση, προτιμώ να είμαι μέσα στην δική σου καρδιά.
    Φιλιά φιλιά φιλιά σε όλους τους Υπουργούς και Υφυπουργούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα
      α ρε Φλωριτσα, σκονη με εκανες με τη προτελευταια σου σειρα!!
      να εισαι καλα αγαπη! στη καρδια μου εισαι απο την αρχη και θα εισαι για παντα!
      ευχομαι να ισχυει το ιδιο και για μενα στη δικη σου καρδια!
      φιλακια πολλα πολλα και περιμενω εργα απο τη νεα σου θεση! χαχα
      φιλακιαααααα <3

      Διαγραφή
  25. Μέριμνά μας... τι; να γυρίσω προφίλ; ok... Μέριμνά μας, λέγω, είναι να βρούμε τι θα αποτελέσει πυλώνα για την ανάπτυξή μας. Θα πέσει πολλή μελέτη, κυρίες και κύριοι. Άπειρα ξενύχτια, πολλά μίτινγκ. Ανάπτυξη, ανάπτυξη, ανάπτυξη. Θα καθιερωθούμε και θα αποθεωθούμε!!

    Σ' ευχαριστώ πολύ, Κικίτσα μου, δια την τιμή. :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να σαι καλα κοριτσακι μου!!!
      μου αρεσε πολυ το σχολιο σου!
      μακαρι να εκαναν ετσι και οι πραγματικοι υπουργοι!
      ολα θα ειχαν ανοδο τωρα! :)

      φιλακια πολλα φιλη! <3

      Διαγραφή
  26. Γιατί καλέ με πέταξες από την κυβέρνηση;
    Τι θα κάνω τώρα που κάλεσα όλο το σόι να το γιορτάσουμε και ο πεθερός έρχεται φορτωμένος με την γίδα στην πλάτη;
    Φέρνει και την συκωταριά της γίδας!
    Θεέ μου!
    Ρεζίλι θα γίνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα
      χαχαχαχα
      καλα κοριτσαρα ελιωσα με το σχολιο σου!
      μιλαμε δεν υπαρχεις! Θεα εισαι!
      λοιπον αφου ο πεθερος φερνει και τη γιδα και τη συκωταρια μαζι, λεω να σου δωσω μια θεση στο δημοσιο οπου εσυ θελεις! μη παει και χαμενη η γιδα! τοσος κοπος! χαχαχα

      φιλια φιλη! <3

      Διαγραφή
  27. Αχαχα!!!
    Ελπίζω τουλάχιστον εδώ να μην έχουμε... ρουσφέτια!!!
    ;-)
    Φιλάκια, κούκλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα
      δε νομιζω να εχουμε!
      χαχαχα

      να σαι καλα κοριτσι! φιλακια πολλα! <3

      Διαγραφή
  28. VIRTUAL nevertheless GOVERMENT , επικροτω και επαυξανω !!!! φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. εντυπωσιάστηκα!! φοβερή ιδέα! είμαι σίγουρη πως για να τους βολέψεις όλους δυσκολεύτηκες!! χεχε... :) φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα evonita μου!
      ναι δυσκολευτηκα λιγακι. χιχιχ

      φιλακια φιλη! <3

      Διαγραφή
  30. Κάλιο αργά παρά ποτέ λέει ο λαός και έχει δίκιο!Μόλις τώρα ανακάλυψα ότι με διόρισες αναπληρώτρια υπουργό!Έχασα επεισόδια Κικίτσα μου και να με συμπαθάς!Και μάλιστα σε πόστο που μου ταιριάζει γάντι!Σε ευχαριστώ πολύ για την ψήφο εμπιστοσύνης να είσαι καλά!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δε πειραζει κοπελιτσα μοΥ! σημασια εχει οτι το ειδες! κ εγω δεν σας ειδοποιησα να το δειτε. το ξεχασα. χιχιχι

      φιλακια πολλα αγαπη! να εισαι καλα! <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να