Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

H ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ MARKETING.

Kαλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε φίλοι!

Δε ξέρω αν το ακούσατε αλλά απο τη Τρίτη η κακοκαιρία και το κρύο θα μας "επισκεφτούν" για τα καλά, οπότε προετοιμαστείτε και αντιμετωπίστε την όσο πιο καλά μπορείτε.

Θα είναι δύσκολες μέρες για τους άστεγους οπότε όποιος θέλει ας βοηθήσει όπου μπορεί και όπως μπορεί! Η προσφορά γίνεται ανάγκη πλέον και όχι επιλογή!

Για σήμερα σας ετοίμασα μια βιντεοέκφραση που είναι όντως άκρως συγκινητική αλλά εμένα προσωπικά δε με γέμισε όσα θα ήθελα ή όσο νόμιζα και γενικώς με έκανε να θέλω να αγγίξω μία άλλη πτυχή της.

Όμως πριν μοιραστώ μαζί σας το βίντεο θα ήθελα να σας υπενθυμίσω τι είναι για μένα οι βιντεοεκφράσεις και για ποιο λόγο αποτελούν τη δική τους στήλη στο blog.

H στήλη των βιντεοεκφράσεων ασχολείτε με βίντεο μικρής διάρκειας μα μεγάλης σημασίας. Τέτοια βίντεο μπορεί να είναι διαφημίσεις, προσωπικά βίντεο που έχουν κάτι σπουδαίο να πουν ή να αναλύσουν, βίντεο κοινωνικού περιεχομένου και προβληματισμού, ταινίες μικρού μήκους, βίντεο με χειροτεχνίες, βίντεο με εικαστικά δεδομένα και γενικά μικρά βίντεο που μέσα από την ολιγόλεπτη διάρκειά τους έχουν κάτι να μας δειξουν, να μας τονισουν και προφάνως να μας πουν.

Σήμερα λοιπόν σας έχω ένα ολιγόλεπτο βιντεάκι που έχει το τίτλο "Η δύναμη των λέξεων" και θα ήθελα εφόσον το επιθυμείτε και εσείς να το δείτε και να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μου!




Λοιπόν, έχουμε και λέμε!

Συγκινητικό βίντεο δε λέω και με πολύ όμορφο φινάλε αλλά να σας πω την αλήθεια μου δε με έπεισε!

Τι θέλω να πω!

Καταρχάς δε θα σταθώ στο θέμα των ζητιάνων, εννοώ δε θέλω να αγγίξω αυτό το θέμα γιατί άλλωστε το θέμα του βίντεο είναι άλλο, αλλά θα τοποθετηθώ επάνω στο θέμα της δύναμης των λέξεων που όντως οι λέξεις έχουν δύναμη αλλά θεωρώ πως στη συγκεκριμένη περίπτωση και εφόσον αυτή η σκηνή ήταν πραγματικότητα δε θα επιδρούσαν καθόλου επάνω στους περαστικούς!

Όταν ο άλλος έχει μάθει να περπατάει κοιτώντας μόνο μπροστά ότι και να γράψει κανεις στη ταμπέλα του πολύ απλά δε θα ειδωθεί ποτέ!

Όταν ο άλλος έχει μάθει να κοιτάει απλώς πάλι θα συνεχίσει να κοιτάει απλώς ενισχύοντας μέσα του το συναίσθημα της συγκίνησης κτλ.

Όταν ο άλλος έχει μάθει να κοιτάει και να σχολιάζει θα κάνει και πάλι το ίδιο λέγοντάς το συνάμα και σε άλλους ανθρώπους που τυχόν να συναντήσει!

Και τέλος οταν ο άλλος έχει μάθει να βοηθά θα βοηθά γιατί το θέλει και όχι γιατί του το επιβάλλουν συναισθηματικά οι λέξεις και ο τρόπος που αυτές συνδέονται μεταξύ τους!

Να σας πω κάτι;
Ξέρετε τι πιστεύω;
Πώς όταν οι λέξεις υπερτερούν του συναισθήματος και της πραγματικότητάς μας (αναφέρομαι σε καθημερινότητα και μόνο όχι δηλαδή σε ανθρώπους που γράφουν βιβλία, άρθρα, διαφημιστικά σποτ κτλ) καπου εκεί χάνουμε το παιχνίδι και οι λέξεις γίνονται marketing, εξου λοιπον και ο τιτλος που εδωσα ως συνεχεια του ποστ και για μενα οταν οι λεξεις γινονται marketing δεν ειναι λεξεις, είναι κάτι άλλο που δε μπορώ να προσδιορισω αυτή τη στιγμή αλλά σίγουρα δεν είναι λέξεις και καμία δύναμη δεν έχουν εάν δε θέλουμε εμείς να τις τις δώσουμε!

Γιατί λοιπόν πρέπει κανείς να βοηθήσει καποιον όταν στη ταμπέλα του δηλώνει πως σήμερα έχει ήλιο αλλά δε μπορεί να τον δει, ενώ ξέρει απο πριν οτι αυτό συμβαίνει;;;

Γιατί το marketing λειτουργεί σωστά και το ένστικτο της συγκίνησης αρχίζει να "δουλευει"...!

Όμως να σας πω κάτι;
Για μένα, ως Κική και μονο και εφοσον ημουν δημιουργος του βιντεο θα επελεγα εναν  αλλο τροπο να δειξω τη δυναμη των λεξεω και ας μην ήταν τοσο ευφανταστος και δημιουργικος!

Θα εβαζα τη κοπελα να πλησιασει τον κυριο, να του πιασει το χερι και να του πει:
"Σήμερα είναι μια όμορφη μέρα, πάμε μια βόλτα;"

Γιατί οι λέξεις φίλοι μου οφείλουν να ακούγονται και να γίνονται πράξη! ;)

Αυτά για σήμερα! Ελπίζω να σας αρεσε το θεμα μου και να προβληματιστείτε μαζί μου! 

Να είστε πάντα καλά και Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες! Να τους χαιρόμαστε φίλοι!

* Αλήθεια, σας άρεσε ο στολισμός του μπλοκ μου; Είναι λιτος, απλος και απέριττος αλλά όμορφος θαρρώ! Μπορεί να περιμένατε κάτι πιο ευφάνταστο απο μένα, με βοηθάει άλλωστε και το χρώμα του blog που πάνω του όλα δείχνουν έντονα μα αυτός ο στολισμός συμβαδίζει με τον εσωτερικό μου κόσμο και πάντα το blog μου θα έχει κάτι απο αυτό!

* Ο Αι Βασιλης στο πλάι σας ανοιγει εσας; Υποτιθεται πως ανοιγει και βγαινουν ευχες! Ετσι ελεγε το γκατζετ αλλα δε βλεπω να συμβαινει αυτο...


Φιλιά πολλά σε όλους! Να περνάτε όμορφα! <3

Σχόλια

  1. Θα συμφωνήσω μαζί σου. Αν τα λόγια δεν γίνονται πράξη... άστα να πάνε. τίποτα δεν γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με τον τίτλο που έβαλες!

    Μου άρεσε ο στολισμός, νομίζω ταίριαξε με το blog. Ο Άγιος Βασίλης ούτε εμένα μου ανοίγει..

    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα και καλη εβδομαδα καλε μου φιλε!
      ο αγιος Βασιλης θα επρεπε να ανοιγει αλλα μας κανει τσαλιμακια
      δε πειραζει!
      καλος ειναι κ ετσι! χιχιχ
      φιλακια!

      Διαγραφή
  3. Δυστυχώς ή ευτυχώς Κική μου το μαρκετινγκ έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας σε όλα.
    Δεν θα έπρεπε κάποια πράγματα θα ήταν αυτονόητα και δεν θα χρειαζόταν να τα παρουσιάσουμε με ένα συγκεκριμένο τρόπο για να μας καταλάβουν.
    Δυστυχώς όμως έτσι έχουμε γίνει και ίσως να πρέπει να συμβαδίσουμε για να να πετύχουμε ακόμα και τα αυτονόητα!!
    Δυστυχώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα καλη μου φιλη!
      ευχαριστω πολυ για την επισκεψη και το βαθυ σου σχολιο!
      φιλακια πολλα γλυκια μου!

      Διαγραφή
  4. Καλή βδομάδα και προσοχή
    ενσκήπτει κρύο!!!

    πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλη εβδομαδα και σε σενα φιλη μου!
      ερχεται κρυο οντως!
      να προσεχουμε!
      φιλακια!

      Διαγραφή
  5. Είμαι της γνώμης πως σε περιπτώσεις ανάγκης, εξαθλίωσης κλπ οι λέξεις περιττεύουν. Μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις δεν λένε; Φαντάσου μια ζωντανή εικόνα τι μπορεί να πει τότε, και χωρίς το παραμικρό κιχ.

    Μου άρεσε πολύ η δική σου εκδοχή για το πώς θα μπορούσε να γίνει το βίντεο. Νομίζω πως θα ήταν πιο ταιριαστή, πιο ζεστή και πιο to the point στην ευαισθητοποίηση.

    Όσο για το marketing των λέξεων... Όταν οι λέξεις είναι κρύες, άψυχες, ξύλινες και στιλιζαρισμένες μόνο για marketing και φαίνεσθαι μπορούμε να μιλάμε. Συμφωνώ, φίλη μου.

    Καλή σου βδομάδα!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα αγαπη μου!
      ευχαριστω πολυ για την επισκεψη και το σχολιο!
      εννοειτε πως συμφωνω σε οσα ειπες!
      φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  6. Ωχ το κλαδί έχει και χιόνι επάνω!Τώρα το είδα...
    μ'αρέσει που είναι λιτός,δεν θα ήθελα κάτι φορτωμένο σίγουρα..
    Εμένα δεν μου κάνει καμία ευχή ο Αι Βασίλης,αλλά αφού είπες οτι κι εσύ δεν το βλέπεις να συμβαίνει δεν θα το πάρω προσωπικά!!
    Καλές γιορτές και επίσημα λοιπόν! <3
    Χάθηκα λίγο από όλους σας,αλλά μπαίνω διαβάζω,απλώς το μυαλουδάκι μου είναι λίγο φευγάτο και δεν προλαβαίνω να σχολιάσω...
    Στο θέμα μας,το βίντεο μου άρεσε,αλλά όπως έγραψες κι εσύ αν ήταν κομμάτι της πραγματικότητας ούτε κι εγώ νομίζω θα λειτουργούσε τόσο διαφορετικά ώστε να ανταποκρίνεται τόσο έντονα ο κόσμος.Όποιος είναι να βοηθήσει θα το κάνει νομίζω γιατί το νιώθει ανεξάρτητα τις λέξεις,βέβαια καλώς ή κακώς ο κάθε άνθρωπος και η κάθε "ιστορία" επιδρά διαφορετικά επάνω μας νομίζω.
    Όμως όσον αφορά το βίντεο θα προτιμούσα κι εγώ την δική σου ιδέα,μου φάνηκε ακόμα πιο τρυφερή...
    γλυκά φιλιά ομορφιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα Νικολετα μου!
      ευχαριστω πολυ για το σχολιο σου!
      ο αγιος Βασιλης μας τα κανε ολιγον μανταρα αλλα δε πειραζει, καλος ειναι και ετσι! χιχιχ
      ευχαριστω πολυ για οσα ανεφερες στο σχολιο σου για το θεμα.
      με εξεφρασαν αποιλυτα και χαιρομαι που σου αρεσε η δικη μου εκδοχη για το τελος.
      φιλακια πολλα καλη μου φιλη! να εισαι καλα!

      Διαγραφή
  7. Πολυ ωραίο το θέμα ωραίος κι ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος δεν ανοίγει αλλά τον αντέγραψα και τώρα πάω να κάνω πειράματα!!! Αχαχαχα!! Πως πήγε στο πλάι γαμώτη μου εσένα;; Εμένα να δω που θα σταθεί!!! χαχαχα!! Γλυκό φιλάκι! :)))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα αδυναμια μου!
      δεν ειδα τον αγιο Βασιλη σπιτι σου!
      δεν τον εβαλεες;
      μονος του μπηκα στο πλαι.
      το εβαλα στο πλαινο γκατζετ κα εγινε αυτο.
      χαχαχα
      φιλακι!

      Διαγραφή
  8. Συμφωνώ γλυκιά μου Κικούλα, οι λέξεις οφείλονται να γίνονται πράξη κι όχι ν' αποσκοπούν σε προώθηση marketing! Τι να πω, όλα χάνουν την πραγματική τους αξία τελικά έναντι χρημάτων! Καλό βράδυ καλή μου! Φιλιά πολλά:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα Κατερινακι μου!
      ευχαρστω για την επισκεψη ακι το σχολιο!
      να εισαι καλα!
      φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  9. Όταν είχα πρωτοδεί το βιντεάκι, πριν κάποιους μήνες, μου φάνηκε πολύ γλυκό το concept του... Τώρα, διαβάζοντας τη δική σου άποψη και βλέποντάς το ξανά, θα συμφωνήσω απόλυτα με τα λεγόμενά σου!!!
    (Ο Άγιος Βασίλης, ούτε σε εμένα δίνει ευχές! Αντίθετα με τη Νικολέτα όμως, εγώ θα το πάρω προσωπικά!!! Θέλω ευχές τώρα!!!!!!! χαχα!!!)
    Δεν πειράζει, κοριτσάκι μου, ακόμα και έτσι, πανέμορφος είναι!!!
    Φιλάκιαααααα!!!
    καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλησπερα κοριτσακι!
      ευχαριστω πολυ για την επισκεψη και το σχολιο!
      καλο βραδυ να εχεις!
      φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  10. Γειά σου Εκφρασούλα μου γλυκιά!!γιόρταζε ο μικρός μου Νικόλας και σας παραμέλησα αυτές τις μέρες!!ευχαριστώ για την επίσκεψη!!εδώ είδα το videaki αλλά όπως λες κι εσύ δεν πολυέπεισε γιατί ήταν όλα πολύ καλοβαλμένα για να είναι τόσο μα τόσο αληθινό!!το σωστό Marketing κάνει θαύματα..εγώ λέω ας είμαστε αληθινοί..αυτό μετράει,,.και οι λέξεις μόνο όταν γίνονται πράξη είναι αληθινές!!πολύ σούπερ ανάρτηση και με άφθονο προβληματισμό στους γκρίζους καιρούς που ζούμε!!!φιλάκια άπειρα και μεγάλη αγκαλίτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κοπελιτσα μου χρονια πολλα για τον μικρο σου! να τον χερεσαι! οτι καλυτερο ευχομαι ολοψυχα! να ειναι υγιης και ευτυχισμενος!!
      θα συμφωνησω σε οσα ειπες στο σχολιο σου!
      φιλακια πολλα φιλη! καλο βραδυ να εχεις!

      Διαγραφή
  11. Εμένα μου άρεσε πολύ το video γιατί θεωρώ ότι οι λέξεις όταν ειπωθούν η γραφτούν στην κατάλληλη στιγμή παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στην ζωή μας.
    Πολύ όμορφη η ανάρτηση σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλησπερα Χριστιν μου!
      απολυτως κατανοητη και σεβαστη η τοποθετηση σου!
      θα συμφωνησω αν και το βιντεακι δε με επεισε!
      φιλακια πολλα φιλη μου!
      καλο βραδυ να εχεις!

      Διαγραφή
  12. Κική μου ένας χαμογελαστός Αι Βασίλης να σε υποδέχεται είναι ότι καλύτερο!
    Το βίντεο το έχω δει ξανά. Άσχετα αν θα πείσει εμένα ή εσένα η ουσία είναι πως όντως το μάρκετινγκ δουλεύει και έχει σημασία το πώς πλασάρεις κάτι που θέλεις να ‘πουλήσεις’ , είτε αυτό είναι ο εαυτός σου είτε οτιδήποτε άλλο. Εδώ η αλήθεια είναι πως ορισμένες φορές το θέμα είναι παρατραβηγμένο από τα μαλλιά, ειδικά όταν το προϊόν είναι επιεικώς για τα μπάζα…
    Στο βιντεάκι βλέπουμε μια πολυάσχολη γιάπισσα με μπλαζέ ύφος που δεν έχει τον χρόνο ούτε να σταματήσει και αντί για χρήματα δίνει δωρεάν στον τυφλό δείγμα της δουλειάς της. Οπότε εκείνη επιβεβαιώνεται πως είναι σωστή, ο τυφλός γεμίζει το κουτί του με χρήματα και οι δυο μένουν ικανοποιημένοι !
    Η βόλτα σε μια ηλιόλουστη μέρα χρειάζεται συναίσθημα και αυτό απουσιάζει από την συγκεκριμένη γυναίκα όπως την έχουν πλασάρει στο βίντεο.

    Καλό βράδυ Κική μου
    Σε φιλώ ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα Λεβινακι μου!
      θα συμφωνησω απολυτα με την εξηγηση που εδωσες για το βιντεακι και κυριως για την γυναικα!
      το ιδιο αισθανθηκα και εγω!
      να εισαι καλα φιλη!
      φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  13. Κική μου είχα δει πριν καιρό το βιντεάκι και καθόλου δεν μου άρεσε ! Προτιμώ τις πράξεις και όχι λόγια που έχουν την απόχρωση του μάρκετιγκ !!
    Το Αγιο Βασιλάκι δεν ανοίγει αλλά και έτσι μου αρέσει
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα καλη μου φιλη!
      ευχαριστω πολυ για την επισκεψη και το σχολιο!
      να εισαι παντα καλα!
      φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  14. Είχα συγκινηθεί όταν είχα δει το βίντεο. Και τώρα πάλι. Κι αν είναι μόνο μάρκεντινγκ δεν παύει να είναι καλογραμμένο και καλογυρισμένο.
    Έχει και αυτό λόγους ύπαρξης! Δεν το πετάω στον α Καιάδα!

    Πολύ όμορφος ο στολισμός σου Κικίτσα μου!
    Καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα κοπελιτσα μου!
      ευχαριστω πολυ για την επισκεψη και το σχολιο!
      χαιρομαι που σου αρεσε ο στολισμος!
      φιλακια!

      Διαγραφή
  15. Αν και το βίντεο συνοδευόμενο με την κατάλληλη μουσική προκαλεί ένα αίσθημα συμπόνοιας,διαβάζοντας τις σκέψεις σου προσγειώνεσαι στην πραγματικότητα.Ναι οι λέξεις,τα επιχειρήματα παίζουν καταλυτικό ρόλο στην έκβαση καταστάσεων...η ζητιανιά πάλι είναι άλλο μεγάλο θέμα που θέλει μεγάλη ανάλυση...όσο για τον Άγιο βασίλη είναι παιχνιδιάρης και μου κλείνει και το μάτι,ευχές δεν βγάζει αλλά είναι γλύκας!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα κουκλιτσα μου!
      ευχαριστω πολυ για την επισκεψη και το σχολιο!
      χαιρομαι που σου αρεσε ο τσαχπινης αη βασιλης!
      φιλακιαααα

      Διαγραφή
  16. ολα σχεδον εχουν καταντησει μαρκετονγκ..ακομα κι οι ανθρωπινες σχεσεις...οι ανθρωποι πλασαρονται καπως κι αργοτερα ανακαλυπτουν πως τελικα ηθελαν κατι πιο βαθυ...
    και του χρονου,ομορφα το στολισες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να σαι καλα φιλη μου!
      ευχαριστω πολυ!
      φιλακια πολλα!
      να εχεις μια ομορφη μερα!

      Διαγραφή
  17. Καλημέρα, γλυκιά μου Κικίτσα!
    Το βιντεάκι το 'χα δει και μου άρεσε πολύ.Είναι μια παρότρυνση βοήθειας που τείνει να εκλείψει... και λόγω της κρίσης!Το μάρκετινγκ όταν χρησιμοποιείται για τέτοιους σκοπούς είναι καλοδεχούμενο.Το σενάριο κι η σκηνοθεσία είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθένα μας... πως το 'χουμε δηλαδή στο μυαλό μας!Με όσα αναφέρεις πάντως στο κείμενό σου, μου είναι δύσκολο να διαφωνήσω!
    Κι επειδή ο στολισμός σου(που ταιριάζει με τον χρώμα του ιστολογίου σου) μου θυμίζει Χριστούγεννα και δώρα, πέρασε να παραλάβεις κι ένα δωράκι απ' το ιστολόγιό μου(απ' ότι βλέπω εκεί στο πλάι το παρέλαβες, αλλά δεν πειράζει...)... στο δίνω μ' όλη μου την καρδιά!!!Να 'σαι πάντα καλά και να χαμογελάς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα καλε μου φιλε!
      ευχαριστω πολυ για την επισκεψη και το σχολιο!
      μου αρεσε πολυ η πασα που μου εδωσες για το βραβειο!
      ευχαριστω πολυ για τη σκεψη!
      περασα εχθες και σου απαντησα!
      να εισαι καλα!
      φιλακια!

      Διαγραφή
  18. Καλησπέρα, Κική μου!
    Το βίντεο το έχω ξαναδεί και να σου πω την αλήθεια, δεν με ενοχλεί αυτό που δείχνει, ούτε ο τρόπος που το δείχνει. Για μένα, η κοπέλα πρόσφερε τη δική της βοήθεια. Δεν ήταν οικονομική άμεσα, αλλά ήταν έμμεσα, έτσι δεν είναι;
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα κοριτσακι μου!
      ναι κατα μια εννοια ετσι ειναι αλλα με ενοχλει ο τροπος που εδωσε τη βοηθεια της, το υφος της, το οτι δεν εβγαλε καν τα γυαλια της, της επιασε τα παπουτσια και δεν εκανε τιποτα αυτη, δεν εσκυψε καν. δε ξερω.. κατι μου φανηκε ψυχρο και κρυο πανω της. γουστα ειναι αυτα... :)

      να εισαι καλα φιλη!
      φιλακια πολλα!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να