Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

H ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥ ΠΟΡΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΔΕΙΛΑ.

Καλημέρα μπλοκοφιλαράκια μου!
Εύχομαι να μου είστε όλοι καλα!

Τι λέτε;
Είστε να βαδίσουμε μαζί ακόμη ένα κομμάτι της εκφραστικής μου πορείας;

Για όσους θέλουν να θυμηθούν ή να διαβάσουν για πρώτη φορά την αρχή ας πατήσουν εδώ: http://ekfrastite.blogspot.gr/2013/11/h_30.html

Πάμε λοιπόν!


 H ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥ ΠΟΡΕΙΑ (ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ).


Όπως σας είπα λοιπόν το blog αυτό δημιουργήθηκε Νοέμβρη του 2010 αλλα το Δεκέμβρη άρχισε να ανασαίνει και να παίρνει μορφή.

Το τί μορφή θα μπορούσα να του δώσω, απροσδιόριστο, εδώ καλα καλα δε κατάλαβα γιατί το έφτιαξα (για την ακρίβεια είχε φτιάξει τότε blog ένας φίλος μου, μου άρεσε σαν ιδέα και μου έφτιαξε και μένα ένα μαλλον γιατί έπρεπε να γίνει!)

Πήρα λοιπόν ένα απλό βυσσινί μπλοκ και άρχισα να αναρτώ τραγουδάκια! Θυμαμαι εντονα πως ανέβαζα αρκετά τραγουδάκια αλλα μόνη μου τα έβλεπα, μόνη μου άκουγα, ηταν ωραία όμως γιατί ηταν άλλου είδους μοναξιά αυτή και εγω έπαιρνα χαρά και άρχιζα να κάνω σχέδια συνάμα!

Έπειτα άρχισα να βρίσκω ενδιαφέροντα κείμενα στο ιντερνετ και να τα αναρτώ (πάντα με αναφορά πηγής - είμαι κατηγορηματική σε αυτό) αλλα πάλι μόνη μου το απολάμβανα, ώσπου ξαφνικά μετα από λίγο καιρό άρχισαν να πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και τα Χριστούγεννα ταίριαζαν άψογα με το προφίλ του blog! Τουλάχιστον είχαν κάτι από το χρώμα του και κάτι από τη παιδικότητά του!

Κάπου εκεί πρέπει να δημιουργήθηκε και η φωτο του blog! Δε την έφτιαξα εγω, ο άνθρωπος που έφτιαξε το blog τη δημιούργησε και πάνω στο «Ε» μου κότσαρε και το Χριστουγεννιάτικο λουλουδικό!

Το έχετε προσέξει το λουλουδικό του; Ριξτε μια ματιά και θα πειστείτε!

Χαρά εγω! Πολύ μου άρεσε! :P

Κάπου εκεί λοιπόν, ανάμεσα στις εορταστικές μέρες που ακολουθούσαν άρχισα να εμπνέομαι θέματα για το blog που αφορούσαν το γιορτινό κλίμα, τα έθιμα, τις παραδόσεις και γενικά ότι αφορούσε το κλίμα που ζούσαμε!

Θυμάμαι μάλιστα πως είχα αναρτήσει δυο θέματα, τα οποία μόνη μου τα είδα, μόνη μου τα χάρηκα, μόνη μου τα ξεχώρισα και μόνη μου τα εσβησα στο τέλος! ;)

Το ένα είχε να κάνει με ένα γράμμα στον Αϊ Βασίλη και το άλλο με δώρα που μπορούμε να κάνουμε στους δικούς μας ανθρώπους, που να εχουν κάτι διαφορετικό «μέσα τους» από εμάς αλλα δυστυχώς αργότερα τα εσβησα γιατί θεώρησα πως ηταν άχαρα και παιδικά για το blog αλλα σήμερα θα ήθελα πάρα πολύ να υπήρχαν και αυτά στο αρχείο ώστε να μπορέσω να τα θυμηθώ ξανά, δε πειράζει όμως, υγειά να έχουμε και ότι σβήσαμε μπορούμε  ξανά να το δημιουργήσουμε! Όρεξη να υπάρχει και αυτά γίνονται!

Κάπου εκεί που λέτε άρχισαν να ξεφυτρώνουν κάποιοι blogger που έγιναν μέλη προφανώς μονο για να γίνω και εγω!

Το τι χαρά πήρα δε λέγεται! Το τι απογοήτευση πήρα που ούτε ένα καλώς όρισες δε μου είπανε δε λέγεται!

Τέλος πάντων εγω μόνη μου ανέβαζα, μόνη μου απολάμβανα, μόνη χαιρόμουνα με την ελπίδα να χαίρονται κι άλλοι μαζί μου χωρίς να μου το λένε!

Κάπου εκεί λοιπόν άρχισα να δέχομαι κόσμο, να συναντώ και εγω με τη σειρά μου κόσμο αλλα δίχως ουσία από τη πλευρά τους. Θέλω να πω πως στις ανθρώπινες σχέσεις η ουσία είναι η αλληλουχία πραγμάτων και συναισθημάτων, για μένα πάντα, εκεί όχι μονο δεν υπήρχε αυτό το πράγμα, αντίθετα μάλιστα θα πω υπήρχε αδιαφορία, ψυχρότητα, κενότητα και εγω αυτά δεν τα θέλω καθόλου κοντά μου!

Έτσι λοιπόν σκέφτηκα να παρατήσω το blog διότι εγω δεν ήμουνα γι αυτά τα πράγματα αλλα ηταν ήδη αργά γιατί το είχα αγαπήσει όσο δε πίστευα πως θα μπορούσα!

Οπότε αντί να το σβήσω άρχισα να το φτιάχνω! Κάπως έτσι μπήκαν και όλα τα γκατζετ δεξιά. με πολύ αγάπη θα τολμήσω να πω και επιμέλεια! Τα κείμενα μέσα τα επιμελήθηκα με πολύ προσοχή!

Κάτι μου έλειπε όμως!
Δεν ήξερα τι!
Έμαθα μετα!
Ήταν Χριστούγεννα και μονο στολίδια δε του είχα!

Ήθελα στολίδια λοιπόν και ήθελα πολλά!

Όχι να το παινευτώ αλλα το μπλοκόσπιτο είχε γίνει υπερπαραγωγή, όχι με την έννοια του φορτωμένου αλλά με την έννοια του πολύ όμορφου!

Εγώ βεβαια δεν ήξερα να τα βάλω αυτά, ας ηταν καλα ο φίλος μου που μου είχε βάλει Αι Βασίλη, έλκηθρο, καμινάδα, ζωντανή σύνδεση με το χωριό του Αι Βασίλη και κόκκινο σκούφο στο "Ε" παρακαλώ!

Ήταν ένα μπλοκοσπιτο κουκλί! Τυχεροί όσοι το απόλαυσαν αν και μεταξύ μας δεν ειμασταν πολλοί μιας και απο Ιανουάριο άρχισα να δέχομαι επισκέπτες που για μένα είχαν να μου δείξουν και να μου πουν τόσα πολλά (στο περίπου δηλαδή γιατί δε θα ήθελα να κάνω λάθος και να θίξω και κάποιον που δε θα έπρεπε).

Και κάπου εδώ θα σας ξεκουράσω από αυτή τη διαδρομή και θα επέλθω με στολισμένο σπίτι μιας και αφού δε θα στολίσω το κανονικό, ευκαιρία να στολίσω αυτό και θα σας πάρω μαζί μου σε μια άλλη διαδρομή οπου θα ξεκινήσουν να ξεφυτρώνουν σιγά σιγά ορισμένα μπλοκοσπιτακια που με βοηθήσαν πολύ και το κυριότερο είναι ακόμη και σήμερα μαζί μου!!!!! <3 <3 <3



_______________ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ______________



Αυτά για σήμερα φίλοι!
Χρόνια πολλά στους Εορταζοντες!
Να τους χαιρόμαστε και να τους αγαπάμε πάντα!


Φιλάκια πολλά σε όλους!

Σχόλια

  1. χρόνια τους πολλά..και καλό μεσημέρι... κάπως έτσι ξεκινήσαμε όλοι... καλά να είσαι.. να το ομορφαίνεις το μπλογκ σου με τα ωραία σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω πολυ Παρασκευουλα μου!
      να εισαι παντα καλα!
      φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  2. Γλυκιά μου με συγκίνησες...
    Ένιωσα πως όσα κάνεις εδώ μέσα τα κάνεις με τόση αγάπη και φροντίδα που είναι αξιοζήλευτο.Μου άρεσαν όσα μοιράστηκες,μου αρέσει η απλότητα και η αμεσότητα σου.
    Και επίσης να σου πω πως κάπως έτσι ξεκίνησα κι εγώ,από έναν φίλο,που είχε ένα blog και κατέληξε να φτιάξει και σε εμένα..
    Και φυσικά έχω προσέξει την εικόνα σου <3
    άντε περιμένω τον στολισμό πως και πως...
    σε φιλώ γλυκά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγαπημενη μου Νικολετα ευχαριστω τοσο πολυ για την επισκεψη και το ζεστο σου σχολιο! ευχαριστω παρα μα παρα πολυ μεσα απο τη καρδια μου! καθε σου σχολιο με κανει να αισθανομαι ομορφα, αγνα! εισαι μια υπεροχη κοπελα! τυχεροι οσοι σε εχουν πλαι τους! :)
      φιλακια πολλα γλυκια μου! να εισαι παντα καλα!

      Διαγραφή
  3. Κική μου, ποτέ δε ξέρεις πού μπορεί να σε βγάλει ένα κείμενο! Ακόμη και αν φαίνεται πως δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου (ή στα όσα ήθελες να αποτυπώσεις και ξεκίνησες να γράφεις), μπορεί κάποια στιγμή στο μέλλον να γίνει το έναυσμα που θα κεντρίσει τη φαντασία σου. Και τα όνειρά σου. Κι εσένα σαν άνθρωπο :)

    υγ: Sorry που τόσο καιρό έχω χαθεί. Είμαι γενικά χαμένος...στη μετάφραση :) Εύχομαι να τα ξαναπούμε σύντομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που ειπες καλε μου φιλε!
      αργησα να το καταλαβω αλλα το καταλαβα και αυτο εχει σημασια!

      δε πειραζει να περνας οποτε εχεις ελευθερο χρονο, κανενα προβλημα! φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  4. Πολύ έξυπνη και ευρηματική η απόφασή σου να μας αφηγηθείς το πως γεννήθηκε και αναπτύχθηκε ο χώρος αυτός. Κάποια μέρα θα συζητήσουμε για τις ανταλλαγές επισκέψεων και το πως επηρεάζουν την επισκεψιμότητα.
    Πάντως έφτιαξες μια όμορφη ζεστή γωνιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλε μου Χριστοφορε ευχαριστω παρα πολυ για την επισκεψη και το ζεστο σου σχολιο!

      Ξερεις, οταν αποφασισα να ξεκινησω να γραφω για την εκφραστικη πορεια, σκεφτηκα πως μπορει να παρεξηγηθω, να παρερμηνευσουν καποιοι το λογο ποου το κανω, χαιρομαι που εσυ καταλαβαινεις και κυριως χαιρομαι που μπορω ακομη να κανω πραξη οτι επιθυμω! μεγαλο προσον η ελευθερια πνευματος φιλε μου! μεγαλο προσον!

      ευχαριστω για ολα! να εισαι παντα καλα!

      Διαγραφή
  5. Όταν ξεκίνησα εγώ το δικό μας blog, επειδή δεν είχα ιδέα πώς λειτουργεί όόόλο αυτό, για 5 μήνες είχα έναν και μοναδικό αναγνώστη!!! (Σε 5 μήνες, άλλα blogs έχουν στρατιές ολόκληρες από αναγνώστες!)
    Ποτέ όμως, δεν παραπονέθηκα! Τώρα, 2μιση χρόνια αργότερα, έχω την τιμή να έχω στη ζωή μου, αρκετά τυπάκια που αναζητούν την... παλαβομάρα μου!
    Το σημαντικό είναι να σε καλύπτει εσένα το περιεχόμενο και η εμφάνιση και μετά όλα θα πάρουν το δρόμο και την πορεία που τους αξίζει!!
    Αναμένω και τη συνέχεια, κούκλα μου!!
    (Και ναι: Το λουλουδικό, εννοείται πως το είχα προσέξει στο "Ε"!!!)
    ;-)
    ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημενη μου φιλη καλησπερα!
      Ευχαριστω τοσο πολυ για την επισκεψη και το σχολιο!
      Να εισαι παντα καλα!

      Εγω θα σου πω ενα πραγμα και το εννοω! Προτιμώ να έχω 10 αναγνωστες που να δινουν σημασια σε αυτα που γραφω παρα να εχω 1000 και να μη με διαβαζει κανενας! Δεν ηταν παραπονο αυτο που εξεφρασα, ηταν το πιστευω μου, η αληθεια μου, το θελω μου αν θες! :)

      Να εισαι παντα καλα καρδια μου!
      Φιλακια πολλα! <3

      Διαγραφή
  6. Μπράβο σου Κική μου καλά έκανες και το κράτησες τελικά, γιατί σήμερα δεν θα σε είχαμε!!
    Τα φιλιά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και δε θα ειχα γνωρισει εσενα και τα αλλα παιδια που γνωρισα! χιχιχιχ
      φιλακια πολλα καλη μου φιλη! να εισαι καλα!
      καλο βραδυ να εχεις!

      Διαγραφή
  7. Καλησπέρα Κική μου
    Ομολογώ πως δεν ήξερα ότι έχεις το blog σου από το 2010! Όμως για μένα δεν έχει τόση σημασία ο στολισμός του, αλλά αυτά τα ωραία που γράφεις και παρουσιάζεις στο blog σου.
    Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπερα αγαπημενη μου Ελενη!
      Ευχαριστω παρα πολυ για το σχολιο σου!
      Χαρα να προερχονται απο εσενα!
      Εννοειτε πως ο στολισμος δεν εχει μεγαλη σημασια, εκτος κι αν αντιπροσωπευει πληρως εμας, ε εκει εχει λιγο κατι παραπανω! χιχιχ
      Φιλακια πολλα καλη μου φιλη!
      Καλο βραδυ να εχεις!

      Διαγραφή
  8. Γεια σου Κική μου, έτσι είναι τα blogs στην αρχή δεν ξέρεις τι ακριβώς παίζει κι αργότερα είναι αργά για να το εγκαταλείψεις...! Χαίρομαι που σ'έχουμε κοντά μας...!
    Καλό σου βράδυ :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα καλη μου φιλη!
      ευχαριστω παρα πολυ για την επισκεψη και το σχολιο!
      να εισαι παντα καλα!
      χαρα μου που σας συναντησα!
      φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
    2. Αν θέλεις να παίξεις σε περιμένω εδώ: http://enakathemera.blogspot.gr/2013/12/mens-top-10-down.html

      Διαγραφή
    3. αχ καλη μου φιλη σ ευχαριστω αρα ολυ αλλα εχω ηδη αιξει το συγκεκριμενο αιχνιδι το ερασμενο μηνα!
      ευχαριστω και αλι!
      φιλακια ολλα!

      Διαγραφή
  9. Όλο στο περίμενε μας έχεις! Περιμένω λοιπόν κι εγώ το στολισμένο μπλογκοσπιτάκι του γλυκού μου.....Κικακίου!! Χαχα!!! Γλυκά φιλάκια χαρά μου! Σμουτςςς!! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα
      να σαι καλα αδυναμιουλα μου!
      φιλακια πολλα!
      να περνας ομορφα και να χαμογελας!

      Διαγραφή
  10. Άντε με το καλό Κικίτσα να σε δούμε και στολισμένη!
    Καλές γιορτές να έχεις μάτια μου!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω παρα πολυ καλη μου φιλη!
      να εισαι παντα καλα!
      καλες γιορτες και σε σενα!
      φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  11. Κάπως έτσι ξεκινάνε οι περισσότεροι. Άγνωστοι μεταξύ αγνώστων και με τον καιρό αναγνωρίσιμοι, ναγνώσιμοι κλπ, κλπ.
    Αυτό που μένει να ασχοληθείς, είναι με το να ντύσεις το blog με εικόνες στο backround και το header! Όσο για τους αναγνώστες, πολλοί γράφονται λίγοι μπαίνουν. Είναι μεγάλη αυτή η κουβέντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα καλε μου φιλε!
      εχω σκεφτει να βαλω εικονες αλλα προβληματιζομαι μηπως ειναι πολυ κουραστικο μετα το μπλοκ στην αναγνωση, ηδη εχει εντονο χρωμα απο μονο του. θα δειξει... θα το προσπαθησω...

      για τα αλλα που ειπες εχεις απολυτο δικιο!

      καλο σκ να εχεις! να περνας ομορφα!

      Διαγραφή
  12. γλυκια μου εκφρασουλα!!!ενα εχω να σου πω!!!αυτα που εδωσες σε εμενα σαν καινουργια αγνωστη φιλη ειναι τοσα πολλα που ουτε φανταζεσαι!!!σε ευχαριστω γιτι μεσα απο τις αναρτησεις σου βλεπω οπως θα ηθελα εγω τον εαυτο μου !!!σε φιλω!!!καλο ξημερωμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ καλο μου Σοφακι ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σου λογια!
      η αληθεια ειναι πως και εγω αισθανομαι πολυ κοντα σου και χαιρομαι που εχουμε αναπτυξει αυτη τη σχεση που εχουμε!
      ειναι χαρα και τιμη για μενα να συναναστρεφομαι μαζι σου!
      σ ευχαριστω για ολα καρδια μου!
      να εισαι παντα καλα!
      φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  13. Να τους χαιρόμαστε Κική μου όσους γιορτάζουν!
    Μου αρέσει που γράφεις για την εκφραστική σου πορεία! Φαίνεται πόσο καλόψυχος και ξεχωριστός άνθρωπος είσαι, πόσο σου αρέσει να δίνεις και να δίνεσαι! Σου εύχομαι να παραμείνεις έτσι! :)
    Αν και άργησα να σε βρω σε αυτή την πορεία, χάρηκα πολύ που βρεθήκαμε και τα λέμε! Περιμένω να διαβάσω και τη συνέχεια!
    Φιλάκια και καλό Σαββατοκύριακο! Καλό βραδάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα καλη μου παλομιτσα!
      Η αληθεια ειναι πως βρισκεσαι και εσυ μερα στα ατομα που εχω ξεχωρισει και που διακρινω πως με αγαπανε και με νοιαζονται, πολυ σημαντικο αυτο για εμενα! Οι ανθρωπινες σχεσεις αλληλοτροφοδοτουνται! Παιρνω πραγματα απο σενα και στα επιστρεφω! Χαιρομαι που μπροουμε ακομη να λειτουεγουμε ετσι! Σ ευχαριστω για ολα γλυκια μου! Να εισαι παντα καλα! Φιλακια πολλα! <3

      Διαγραφή
  14. Την είχα προσέξει την εικόνα! Επίσης, εγώ ακόμα κάνω κάποιες φορές τη σκέψη αν είναι για μένα το blogging και μήπως να τα παρατήσω, οπότε δεν είσαι η μόνη!

    Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα καλε μου φιλε!
      ολη περναμε αυτη τη φαση! :)
      ειναι περαστικη ομως!
      εννοειτε πως εχεις να μας προσφερεις ακομη παρα πολλα μεσω του μπλοκ δου!
      να εισαι αντα καλα!
      φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  15. Εκφραστική μου φίλη Κική!
    Σου χω βραβειάκι! Γιαυτό πέρνα από το fauxbilicious.blogspot.com να το παραλάβεις!
    Φιλιά πολλά
    Χριστίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα αγαπημενη μου φιλη!
      ευχαριστω παρα πολυ!
      περασα απο το σπιτακι σου και σου απαντησα!
      να εισαι παντα καλα καρδια μου!
      φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  16. καταρχήν μου άρεσε ο απλός άλλα όμορφος στολισμός σου με τα κλαδιά και τον αη βασίλη...μετά , ναι πρόσεξα το Ε και το λουλούδι του.... μου άρεσε πιο πολυ το δεύτερο μέρος γιατί μας λες την πορεία σου...όλα όσα αναφέρεις στην ανάρτηση σου...που έγραφες μόνη σου ,μετά άρχισαν να έρχονται τα μέλη σου...και όλα τα άλλα....περιμενω με αγωνία το τρίτο μέρος, ακούγεται ενδιαφέρον και ανυπομονώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε γλυκο μουν δελφινακι!
      ευχαριστω πολυ για την επισκεψη και το σχολιο!
      να εισαι παντα καλα!
      φιλακια πολλα τρυφερο μου πλασμα!

      Διαγραφή
  17. σ'ευχαριστούμε για όσα μοιράστηκες.. όλοι κάπως έτσι!!! κι εγώ θυμάμαι στην αρχή είχα απογοητευτεί που κανείς δε έμπαινε να σχολιάσει, αλλά με τον καιρό όλα έγιναν. αν και το έχω παρατήσει τον τελευταίο καιρό, το αγαπώ πολύ και όλους όσους έχω γνωρίσει μέσα από αυτό. είναι μια πολύ όμορφη ασχολία, πιστεύω σε βοηθάει πολύ να εκφραστείς. και όλες αυτές οι ανταλλαγές απόψεων είναι πολύ σημαντικές, βοηθάνε πολύ στο να γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος. φιλάκια πολλά, καλή Κυριακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα γλυκια μου φιλη!
      ευχαριστω πολυ για την επισκεψη και το σχολιο!
      οσα ανεφερες πιο πανω εκφραζουν και μενα στο μεγιστο βαθμο!
      να εισαι καλα φιλη μου!
      φιλακια πολλα! <3

      Διαγραφή
  18. Καλησπέρα αγαπημένη μου φίλη!!!Πέρνα μια βολτίτσα από μένα να παραλάβεις ένα βραβειάκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα φιλη μου!
      περασα απο το σπιτακι σου και σου απαντησα κιολας!
      φιλακια πολλα! <3

      Διαγραφή
  19. Το λουλουδικό (ντροπή μου) δεν το είχα προσέξει, την προσοχή μου είχε κερδίσει εξαρχής το "Ε"!!
    Έχω το ιστολόγιό μου πολύ λιγότερο καιρό από όσο έχεις εσύ το δικό σου, αλλά καταλαβαίνω τι λες...
    Μην ξανασβήσεις ποτέ καμιά σου ανάρτηση, όμως!! Κάθε μία είναι ξεχωριστή και φανερώνει το τι ένιωθες εκείνη τη στιγμή που την έγραφες. Το πώς ήσουν!
    Τα ιστολόγιά μας είναι ένας είδος φύλακα (χιλιάδων πραγμάτων), ένα είδος αρχείου και ένα είδος ημερολογίου... Οι δικές μου πρώτες αναρτήσεις ήταν πιο απρόσωπες από τις σημερινές, μιας κι εγώ είχα ελάχιστα μέλη. Δε θα τις έσβηνα ποτέ όμως, έχουν αξία κι αυτές!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπερα γλυκο μου κοριτσακι!
      Εχεις τοσο δικιο σε οσα ειπες!!!
      Απολυτο δικιο!
      Μακαρι να ειχα τοτε το μυαλο που εχω τωρα!
      Δε προκειτε να ξανασβησω κατι!
      Τη πατησα....
      Αλλα δε πειραζει!
      Τωρα ξερω! :)

      Καλο βραδυ φιλη μου! φιλακια πολλα!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να