Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ/ Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ:

Όχι, δε θα σας το κάνω τόσο εύκολο! ;)
Θα σας τα πω όλα αλλά θα σας τα πω σιγά σιγά!

Καταρχάς δεν διοργάνωσα κάποιον διαγωνισμό αν αναρωτιέστε απο πού μπορεί να ανακυρήχθηκε κάποιος νικητής, εκτός κι αν διοργάνωσα κάτι με τον εαυτό μου και δε σας το είπα. ;)

Τι ακριβώς εννοώ.... θα μάθετε σε λίγο!

Λοιπόν πριν από όλα αυτά, θα ήθελα να αναφέρω και εδώ οτι εχθές είχε γενέθλια ο αγαπημένος μου μπαμπάς και του εύχομαι ολόψυχα χρόνια πολλά, χρόνια καλά και χρόνια ευτυχισμένα! Να τον χαίρομαι και να τον καμαρώνω πάντα! :)

Και συνεχίζω!

Πριν λίγες μέρες μοιράστηκα μαζί σας κάτι πολύ σημαντικό, κάτι που θέλω πολύ και το θέλω χρόνια. Για όσους δε θυμούνται ή δε το διάβασαν μπορούν να πατήσων ΕΔΩ και να ενημερωθούν πλήρως. 

Σε εκείνη λοιπόν την αναρτηση δέχθηκα τόσες πολλές όμορφες ευχές που ειλικρινά σας ευχαριστώ όλους ξεχωριστά μέσα απο την καρδιά μου και εύχομαι για τον καθένα ότι επιθυμεί πραγματικά η ψυχούλα του να γίνει σύντομα πράξη και μάλιστα πράξη χαράς και συνεχούς αγάπης.

Όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν, σε αντίθεση με πολλούς συνανθρώπους μου, έχω ανάγκη να μοιράζομαι με τους φίλους μου και με εσάς εδώ πέρα, πράγματα που με κάνουν χαρούμενη ακόμη κι αν δεν έχουν υλοποιηθεί και δε ξέρω και αν και πότε θα υλοποιηθούνε πλήρως. Πολλές φορές βλέπω ανθρώπους να μην ανακοινώνουν σημαντικά γεγονότα ούτε καν στην οικογενειά τους μεχρι να γίνουν πράξη γιατί θεωρούν ότι κάτι μπορεί να στραβώσει και να μη πάει καλά. Πιστεύω και εγώ στο "κακό μάτι" και στη "γλωσσοφαγιά" αλλά πάνω από όλα πιστεύω στην χαρά, στη θετική ενέργεια και στην "καλή εκδοχή" των ανθρώπων, όποτε αυτά τα πιστεύω μου με κάνουν να θέλω να μοιράζομαι τη χαρά, την όποια χαρά μου μαζί σας γιατί πολύ απλά έτσι είμαι εγώ και αυτό δεν αλλάζει. Τη λύπη μου θα τη μοιραστώ με λίγους αλλά τη χαρά μου θέλω με όλους και δε θέλω απλώς να τη μοιραστώ θέλω με κάποιον τρόπο να τη μεταφέρω. Τώρα αυτό δε ξέρω αν μπορώ αλλά τουλάχιστον προσπαθώ και το προσπαθώ απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Πολλά χρόνια πριν! :)

Μέσα απο ζεστές, αληθινές ευχές και μέσα από λόγια συνανθρώπων που μου δίνουν δύναμη, κουράγιο, που γενικώς μου δίνουν "κάτι" που είναι όντως για το καλό μου νοιώθω πως μέσα μου γεμίζω και είμαι τόσο δυνατή που μπορώ να αντιμετωπίσω μα και να κάνω τα πάντα. Κι όταν λέω τα πάντα δεν εννοώ τα μη υλοποιήσιμα, εννοώ αυτά τα μικρά που για μένα πάντα φάνταζαν μεγάλα!

Στις 2 Απριλίου του 2014, είχα δημοσιεύσει μία αναρτηση με τίτλο "Ο Εκφραστικός Popeye" που επιβεβαιώνει με έναν ιδιαίτερο τρόπο τα όσα ανέφερα μόλις πιο πάνω. Εάν πατήσετε επάνω στον τίτλο θα μεταφερθείτε στην σχετική ανάρτηση που είχα κάνει τότε. Εκείνες οι ευχές ήταν γενεθλίων, οι τωρινές είναι για μια αρχή που επιθυμώ να κάνω και πιστεύω μέχρι τέλη του μηνός να έχει γίνει πράξη αλλά είναι ευχές ανθρώπων που βλέπω πως χαίρονται για μένα και το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να "ξαναπροφέρω" το Ευχαριστώ μου! :)

Αυτή τη φορά όμως, το ευχαριστώ δε μου έφτανε, ήθελα και κάτι παραπάνω! Σκέφτηκα λοιπόν όταν κάνω την ανάρτηση που θα αφορούσε το βιβλίο που θα εκδώσω, να περιμένω να μου αφήσετε τα σχόλιά σας και να κάνω μία κλήρωση χωρίς να το γνωρίζετε απο πριν ώστε να δωρίσω στον νικητή ή στην νικήτρια το βιβλίο μου. Όμως! Εδώ υπάρχει ένα μεγάλο όμως! Εγώ δεν είμαι ένα βιβλίο. Καλά ένα βιβλίο δε θα μπορούσα να είμαι έτσι κι αλλώς αλλά εννοώ οτι η επαφή μου μαζί σας κρατάει χρόνια, πριν καν θελήσω πραγματικά να ψάξω τί είναι αυτό που θέλω να κάνω πλήρως στη ζωή μου!

Εγώ δεν είμαι το "περιεχόμενο" ένος βιβλίου, είμαι όμως σίγουρα το "περιεχόμενο" το μπλοκ! Λέω εκφράσου, όχι εκφράζω! Λέω εκφραστείτε, όχι εκφράζομαι! 

Πρόσφατα με ρώτησε μια φίλη μου στην καφετέρια, "Τί είναι αυτό που ονειρεύεσαι για το βιβλίο σου;" και της απάντησα ειλικρινά οτι αυτό που θέλω είναι επειδή δε μπορώ να είμαι κοντά σε όλο τον κόσμο και να βοηθάω είτε με το να ακούω, είτε με το να συμβουλεύω, είτε απλώς με το να είμαι εκεί παρούσα, είναι να ξέρω πως υπάρχει κάτι δικό μου κάπου κοντά σε ανθρώπους που μπορεί έστω και έτσι να τους βοηθήσει, να τους ταξιδέψει, να τους γαληνέψει ή απλώς να τους κρατήσει συντροφιά σαν να ήμουνα εγώ εκεί.

Το ιδανικό για μένα είναι κάποια στιγμή, κάποιος άνθρωπος που είναι μόνος, να καταφεύγει στα βιβλία μου και να βρίσκει αν όχι μια λύση στα προβλήματά του, να βρίσκει μια διέξοδο. Και αναφέρομαι σε πνευματικά-ψυχολογικά κυρίως προβλήματα! Πολλές φορές θέλω να κλάψω και δε μπορώ, άρα πιθανό να συμβαίνει και σε άλλους ανθρώπους, διαβάζω κάτι δικό μου και το καταφέρνω! Μακάρι να συμβεί και σε άλλους αυτό. Ειναι λύτρωση, ακόμη και το δάκρυ είναι λύτρωση για το φορτίο που μπορεί να έχεις μέσα σου! Όσο για τη χαρά και την αισιοδοξία νομίζω πως εύκολα μπορώ να τη μεταδώσω γιατί την διαθέτω μπόλικη, οπότε αν ο άλλος είναι δεκτικός στο να μοιραστούμε κάτι μαζί, γιατί να μη προσπαθήσω; :) 

Όταν δημιούργησα το μπλοκ δεν ήξερα καν οτι μπορώ να γράψω μια ιστορία! Έγραφα καλες εκθέσεις αλλά ήταν τελείως άσχετο αυτό! Το όνομα όμως του μπλοκ ήταν πραγματικά κάτι που είχε να κάνει με τους συνανθρώπους μου! Εκφράσου! Εκφράσου για να μην χάσεις εντελώς τον εαυτό σου! Η έκφραση είναι μια μορφή Ελευθερίας αλλά η προτροπή του να θυμίζεις στον άλλο να εκφράζει τα όσα νοιώθει είναι η ίδια η Ελευθερία. Συνήθως όταν μιλάμε για Ελευθερία, τιμάμε με αυτόν τον τρόπο την Ελευθερία που επιδιώκουμε οι ίδιοι, ξεχνώντας όμως οτι κάποιος άλλος έχει περισσότερο ανάγκη αυτή την προτροπή! Ειναι σαν να εισαι δεμένος, να έχεις μόλις λυθεί και να κάθεσαι να κοιτάς τους άλλους και να τους λες λυσου! Οχι δεν ειναι ετσι! Οποιος λυθει πρωτος βοηθαει τους αλλους, οποιος κρατήθηκε δέσμιος πρέπει να κυρήσσει την "ασχήμια" των δεσμών και την ομορφιά της "μάχης" για την Ελευθερία!

Το μπλοκ αυτό, με το έντονο μπορντό χρώμα μου έφερε στη ζωή μου δύο πολύ σημαντικά αγαθά! Το πρώτο και το κυριότερο είναι οτι μου έφερε ανθρώπους, πολλούς ανθρώπους που βλέπω οτι με αγαπάνε με ένα δικό του ο καθένας τρόπο και εμένα αυτό με γεμίζει ουσιαστικά! Το δεύτερο αγαθό είναι οτι στην ουσία με βοήθησε να βρω τι κρύβω μέσα στη ψυχή μου και με ποιον τρόπο θέλω αυτό να το βγάλω προς τα εξω! Καπου εκεί ανέπτυξα μεσα μου μια πιο στενη σχεση με τη φαντασια και τη συγγραφη καπως πιο αεννα θα τολμησω να πω. 

Το μπλοκ εχει ποικιλομορφα θεματα γιατι ετσι ειμαι εγω. Μεσω του μπλοκ, του τιτλου του μπλοκ θελω να θυμιζω στους ανθρωπους το ποσο σημαντικο ειναι να μη χανουν τον εαυτο τους και όταν τον χάνουν να μην απογοητεύονται και να προσπαθουν να τον ξαναβρουν!

Για να μη σας κουράζω, όποιος θέλει να διαβάσει η να θυμηθεί τα όσα πρεσβεύει για μένα αυτη η μικρή μα μεγάλη λέξη, μπορεί να πατήσει ΕΔΩ και να ενημερωθεί πλήρως.

Για όλα τα παραπάνω λοιπόν δεν ήθελα το δώρο μου να είναι ένα αντίτυπο του βιβλίου, ήθελα να είναι κάτι πιο βαθύ και πιο ουσιαστικό, ήθελα να είναι κάτι που πρεσβεύει όλα όσα μπορεί να είμαι εγώ και όσα με ενδιαφέρουν με τον τρόπο τους την κάθε φορα. Ήθελα να είναι δηλαδή ένα κομμάτι που απο το 2010 μεγαλώνει κι ομορφαίνει! :)

Το δώρο μου λοιπόν θα είναι κάτι που φτιάχτηκε με πολλή αγάπη και μεράκι! Εγώ έβαλα τη φαντασία και ο μπαμπάς μου έβαλε κάτι απο το μεράκι και την τέχνη στα χέρια που διαθέτει!

Συγκεκριμένα όταν είχα πάει χωριό και καθόμουνα στο τζάκι του είπα! "Μπαμπά θυμάσαι τότε που πήγαινα σχολείο και στη χειροτεχνία με βοήθησες να φτιάξω τον ανεμόμυλο που είχα φανταστεί; Μπορείς να με βοηθήσεις να φτιάξω κάτι που θέλω να κάνω δωράκι σε έναν εκφραστικό μου φίλο;" Ε και με βοήθησε! Και το αποτέλεσμα για μένα είναι εκπληκτικό! :)

Αυτό λοιπόν είναι το δωράκι που κληρώνεται και σύντομα στέλνεται με πολλή αγάπη στον τυχερό νικητή/νικήτρια!

Δε θα σας το ανεβάσω ακόμη να το δείτε σε φωτογραφία γιατί η όλη έκπληξη στο νικητή θα χαθεί, θα το μοιραστώ μαζί σας όμως αργότερα, αφού θα έχει φτάσει στα χεράκια που το κέρδισαν.

Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, είναι κάτι μικρό, όμορφο, έχει φτιαχτεί με αγάπη και είναι καθαρά έργο χειροτεχνίας. Του μπαμπά βέβαια, οχι δικό μου αλλά δε πειράζει! Μετράει και η σκέψη φυσικά! :)

Ο τρόπος που επέλεξα να κληρώσω το δωράκι ήταν με βάση τα σχόλια που μου αφήσατε στην αναρτηση για το βιβλίο. Με τη σειρά που μου γράψατε, είπα στον μπαμπά μου να μου πει έναν αριθμό απο το 1 έως το 60 (θεώρησα οτι αφού εκείνος το έφτιαξε εκείνος έπρεπε να επιλέξει, εξάλλου δεν ήξερε και ποιος άνθρωπος είναι στον κάθε αριθμό σχολίου) και εκείνος επέλεξε το νούμερο 18. Το νούμερο 18 λοιπόν στο σχόλιο ανήκει στην αγαπημένη μας Μαρίνα, την blogger της διπλανής πόρτας!

Συγχαρητήρια Μαρίνα μου! Περιμένω στο μαιλ μου: kikh_k@hotmail.com τα στοιχεία της διεύθυνσής σου να το ταχυδρομήσω απο βδομάδα! :)

Εύχομαι να σου αρέσει!

Σας ευχαριστώ και πάλι πολύ! :)

Να είστε όλοι καλά και να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!

Φιλιά πολλά σε όλους! <3

Σχόλια

  1. Χρόνια πολλά στον μπαμπά ότι καλύτερο!!!
    Όμορφη η κίνηση σου.... :)
    Καλό σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα, τί παιδί είσαι 'συ? Όχι, πες μου, τί παιδί είσαι?
    Πώς τα καταφέρνεις κάθε φορά να μας κάνεις λιώμα, μόνο εσύ το ξέρεις!!!
    Συγχαρητήρια στο κορίτσι!
    Να τον χαίρεσαι τον πατερούλη σου, Κική μου!
    Να είναι γερός και σε καμαρώνει!!!
    Μια πελώώώώρια-πελώώώώρια αγκαλιά και πολλά γλυκά φιλάκια για ένα σσσσούπερ Σαββατοκύριακο!!!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
    Κάθε καλό σου εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα τι γλυκια που εισαι φιλεναδα!!!!
      λιωνω εγω τωρα! :)
      σ ευχαριστω πολυ!
      φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  3. Πρώτα από όλα χρόνια πολλά στον μπαμπά και πάντα να φτιάχνει όμορφα πράγματα μαζί με την κόρη!!
    Κικού μου πολύ όμορφη η κίνησή σου και σίγουρα το Μαρινάκι θα χαρεί πάρα πολύ.
    Είμαι σίγουρα ότι θα είναι ένα πανέμορφο δώρο.
    Να πάει πάρα πολύ καλά το βιβλίο σου και να μας πεις πως λέγεται και πότε θα βγει!
    Πολλά πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενταξει κοπελαρα μου!
      θα σας τα πω ολα με λεπτομερειες οταν βγει! :)
      σ ευχαριστω πολυ!
      φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  4. Γουρικη νάναι η Μαρίνα για σένα,όπως ήσουν εσύ για κείνη Κικίτσα μου
    Ανυπομονούμε να δούμε το δώρο του χρυσοχέρη εκφραστικού μπαμπά!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ γλυκιά και τρυφερή η κίνηση σου Κική μου να προσφέρεις δωράκι και μάλιστα ένα δώρο που προέρχεται από ένα τόσο δικό σου άνθρωπο!!!! Να χαίρεσαι τον μπαμπά σου για πολλά πολλά χρόνια ακόμα!!!!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ όμορφη και γλυκιά η σκέψη σου, Κική!!
    Είμαι περίεργος να δω το έργο του μπαμπά, τον οποίο να τον χαίρεσαι!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ ευχαριστω πολυ καλε μου φιλε!
      να εισαι καλα και να περνας ομορφα ευχομαι!

      Διαγραφή
  7. Χρόνια πολλά νά χαίρεσαι τόν μπαμπά σου Κική!!
    Νά χαρεί τό δωράκι σου η Μαρίνα!!
    Καλό Σ/Κ!!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε διάβασα το πρωί Κικίτσα μου αλλά είχα δώσει ρεπό στον εαυτό μου και στην πληκτρολόγηση ☺
    Γενναιόδωρη καρδιά μου εσύ!
    Μπράβο στη διπλανούλα μας!
    Καλότυχη να είναι πάντα!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Α και χρόνια πολλά στον μπαμπά σου !!! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τώρα διάβασα για το βιβλίο σου. Τις τελευταίες ημέρες με κάποιο προσωπικό θέμα δεν πέρασα παρά από πολύ λίγα μπλογκς και δεν το είχα μάθει. Συγχαρητήρια λοιπόν κι από μένα. Καλή αρχή εύχομαι και καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πρώτα απ' όλα Κικίτσα μου πολύχρονος να 'ναι ο πατέρας σου, να ζήσει για να σε καμαρώνει και να ζήσεις κι εσύ για να τον χαίρεσαι!
    Σ' ευχαριστούμε καλή μου φίλη για τα καλά κι ευγενικά σου λόγια!Η καλοσύνη, η αγάπη κι η ζεστασιά της ψυχής σου μεταφέρει ούριο άνεμο για να παρασέρνει κάθε άνθρωπο σε τέτοια μονοπάτια!Τι να πω και τι άλλο να προσθέσω γλυκιά μου σ' αυτόν τον συγκινητικό χείμαρρο των λόγων σου.Δε θέλω να χαλάσω αυτήν την ανάγκη της εκφραστικής εξομολόγησης!Οι εκφράσεις σου άλλωστε καθρεπτίζονται καθημερινά σε κάθε γραμμή των κειμένων σου και μέσα απ' αυτά χαίρομαι πάρα πολύ που γνώρισα έναν πραγματικό Άνθρωπο!
    Με τα θερμά μου συγχαρητήρια στην τυχερή αφήνω την καλησπέρα με την αγάπη μου!!!
    Να 'σαι πάντα καλά!!!:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πω πω τι να γραψω τωρα εγω καλε μου φιλε;
      με κατασυγκινησες και με κατασκλαβωσες οπως κανεις παντα αλλωστε!
      εισαι τοσο μα τοσο καλος!
      μια καθαρη ψυχη εισαι!
      χαιρομαι τοσο που σε γνωριζω!
      ευχαριστω για ολα μεσα απο την ψυχη μου!

      Διαγραφή
  12. Συγχαρητηρια για το βιβλιο!
    Συγχαρητηρια στη Μαρινα!
    Χρονια πολλα στον μπαμπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρόνια πολλά στον μπαμπά σου Κική μου!
    Είμαι σίγουρη πως το δώρο που έφτιαξε θα είναι υπέροχο (κι εγώ είμαι περίεργη να το δω) και θα το χαρεί η τυχερή Μαρίνα!
    Φιλιά πολλά και καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κάθε φορά γεμίζει συναισθήματα η ψυχή μου εδώ Κική μου , γιατί έχεις το χάρισμα να μεταδίδεις ότι νιώθεις απλά και όμορφα !!! Να το χαρεί το απλό δημιούργημα του μπαμπά η τυχερή , που για μένα δεν είναι απλή ούτε η σκέψη σου ούτε η υλοποίησή της από τον μπαμπά !! Να τον χαίρεσαι και από εδώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγαπημενη μου ευχαριστω παρα μα παρα πολυ για ολα!
      να εισαι καλα ευχομαι και να διασκεδαζεις! φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  15. Να τον χαίρεσαι τον πατερούλη σου και πάντα χρυσοχέρης. Πολύ τρυφερή καρδούλα έχεις κορίτσι μου να σαι πάντα καλά με επιτυχίες. Να χαίρεται το δώρο της η Μαρίνα...
    Όμορφη ανάρτηση Κική μου με λόγια καρδιάς..
    Καλό σου Σ/Κο με πολλά χαμόγελα
    Φιλιά πολλά γλυκιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κική μου, όσα έγραψες, απλά να σου πως πως σε νιώθω, πως νιώθεις!
    Χρόνια πολλά στον μπαμπά σου. Να τον χαίρεσαι και να σε χαίρεται!
    Συγχαρητήρια στην Μαρίνα μας και σ' ευχαριστούμε!
    Καλό Σαββατοκύριακο να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να χαίρεσαι το μπαμπά και τις όμορφες σκέψεις που μοιράζεσαι, Κική!!!!!!
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. να χαίρεσαι τον μπαμπά σου και τυχερούλα Μαρίνα..... μπράβο σου φίλη .... πολλές ευχές και πολλά φιλιά ένα όμορφο σ/κ να έχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ ευχαριστω πολυ αγαπημενε μου Νικολα!
      να εισαι καλα και αν εχεις μια ομορφη μερα!
      φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  19. Καλή τύχη στη διπλανή, στη παραδιπλανή, σε όλους μας βρε παιδιά μου τέσπα! Καλή τύχη και στο βιβλίο σου, για άλλη μια φορά! Ο μπαμπάς, διαμάντι Κικάκι μου! Καλό σου σ/κ πολλά φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μια ανάρτηση γεμάτη γλύκα, γεμάτη ψυχική ομορφιά!! Τι να πω, Κική μου!!! Να΄σαι πάντα καλά, πάντα τόσο εκφραστικά γενναιόδωρη !!! Χρόνια πολλά και στον πατέρα σου , να΄ναι πάντα γερός και δυνατός , να τον χαίρεσαι με όλο σου το είναι !! Οσο για τη Μαρίνα , πάντα καλοτυχη!!
    Καλό Σαββατοκύριακο να'χεις! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ευγενική όπως πάντα!
    Και η διπλανή να είναι πάντα τυχερή!
    Και ο μπαμπάς χιλιόχρονος!
    Φιλί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κική μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ.
    Πολύ χάρηκα, γιατί ποτέ δεν έχω κερδίσει κάτι.
    Είμαι σίγουρη πως το δώρο σου θα είναι τέλειο, γιατί έχει φτιαχτεί με αγάπη και μεράκι και ανυπομονώ να το παραλάβω.
    Να χαίρεσαι τον πατερούλα σου και εσύ να έχεις κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.
    Σε γλυκοφιλώ και σου εύχομαι μια πανέμορφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χρόνια πολλά στον μπαμπά σου
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χρόνια Πολλά στον μπαμπάκα σου και μπράβο που σε βοήθησε τότε, να φτιάξεις τ' όμορφο δωράκι που θα δώσεις στο Μαρινάκι μας!
    ΑΦιλάκια και να έχεις μια όμορφη και δημιουργική βδομάδα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πόσο γλυκιά και ευγενική ψυχή έχεις, Κική μου!
    Να χαίρεσαι το μπαμπά σου και η Μαρίνα να χαρεί το δώρο σου!
    Φιλιά πολλά, καλή σου εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αχ μια τετοια κορη θα θελα και γω κάποια στιγμη, όταν ερθει ο καιρός! Τι γλυκο πλασμα εισαι εσυ;;; Να χαιρεσαι το μπαμπάκα σου και τα βιβλια σου!
    Καλό ξημέρωμα!
    Φιλια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Να χαίρεσαι τον πατέρα σου και σου εύχομαι και εσύ με τη σειρά σου, στο μέλλον, να βοηθάς στις χειροτεχνίες το δικό σου παιδί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστω πολυ Σταματη μου!
      Δυστυχως με τις χειροτεχνιες δεν τα παω καλα αλλα οτι μπορω θα κανω! :)

      Καλα να περνας!

      Διαγραφή
  28. Να χαίρεσαι τον μπαμπά σου Κική μου και μπράβο στην όμορφη κίνηση που κάνατε παρεούλα! Τυχερή η Μαρίνα! Οφείλω να σου πω μέσα από την καρδιά μου (γιατί δυστυχώς χάνω αναρτήσεις όλων σας αφού δεν μπαίνω καθημερινά στο pc μου...:( ) να είναι το βιβλίο σου καλοτάξιδο και προτοπόρο σε όλα όσα θ' ακολουθήσουν! Τα έχουμε πει και πιο προσωπικά, σου έχω εμπιστοσύνη και το αξίζεις όλα στο δρόμο σου να έρθουν όπως τα σχεδιάζεις.
    Τα γλυκά φιλιά μου σου στέλνω και την αγάπη μου καλή μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστω για ολα μεσα απο την καρδια μου καλη μου φιλη!
      Ευχομαι οτι καλυτερο και σε σενα! Φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  29. Συγχαρητήρια στη νικήτρια σε σένα τη συγγραφέα και να χαίρεσαι τον πατέρα σου Κική!

    Ζητώ συγνώμη μα δε ξέρω τον τίτλο του βιβλίου σου,πες μου το σε παρακαλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστω πολυ Μορφεα μου!
      Θα κανω συντομα αναρτηση!
      Καλα να περνας ευχομαι!

      Διαγραφή
  30. Χρονια πολλα στον μπαμπακα σου Κικη μου αν και αργοπορημενα, και μπραβο σου για την ομορφη σκεψη.. Ειμαι σιγουρη πως συντομα θα απολαυσουμε ενα υπεροχο εκφραστικο βιβλιο απο σενα καθως τα οσα γραφεις βγαινουν απο μεσα σου.
    Να σαι παντα καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να