Δευτέρα, 1 Απριλίου 2019

THOUGHT OF YOU

Ένα μεγάλο και ζεστό ευχαριστώ στην συγγραφέα - ποιήτρια και φίλη θα έλεγα Smaragdi Mitropoulou και την "Ανδριακή εφημερίδα", για την ζεστή φιλοξενία - τόσο εμού αλλά όσο και του αγαπημένου μου λογοτέχνη, ποιητή και φίλου Θεοφάνης Λ. Παναγιωτόπουλος - για την προβολή των έργων μας, τόσο στην έντυπη μορφή της αλλά όσο και στην ηλεκτρονική. Τιμή και χαρά μας. Να είστε όλοι καλά! Ακολουθήστε το λινκ που σας δίνω για να οδηγηθείτε στην στήλη "θαλασσινά μονοπάτια του βιβλίου" και εύχομαι να σας ταξιδέψει βαθιά η "αλμύρα" τους: https://andriakipress.gr/2019/03/31/thalassina-monopatia-toy-vivlioy/?fbclid=IwAR2hr3Z7CBwk8GOiOFAU5msaMer2xKZhtcMv2-UQxmkT3c4joE1eTpEjqEkEκφραστικοί μου, καλημέρα.
Ελπίζω να σας βρίσκω καλά.
Θα ήθελα να με συγχωρέσετε που δεν έχω τον απαιτούμενο χρόνο ώστε να επισκεφτώ τα σπιτάκια σας και να σας απολαύσω με τον τρόπο που θα ήθελα αλλά πάντα προσπαθώ έστω και "κλεφτά" να σας παρακολουθώ ώστε να ξέρω πως είστε καλά. Γενικότερα, οι περισσότεροι από εσάς πάντα υπάρχετε στην σκέψη και στην καρδιά μου και θέλω να είστε καλά. 

Τον τελευταίο καιρό βρίσκομαι ανάμεσα σε εκδηλώσεις που είτε συμμετέχω με κάποιον τρόπο είτε θέλω να παραστώ με αποτέλεσμα να μην έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο, κάπως έτσι λοιπόν, μπαίνω, μοιράζομαι αυτά που θέλω και συνεχίζω το δημιουργικό μου τρέξιμο.

Σήμερα όμως, εκτός από νέα εβδομάδα, νέο μήνα, έχω και τα γενέθλιά μου και ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις ευχές που ξέρω πως θα λάβω ή έχω πάρει ήδη στο φβ από εσάς και κάποιους άλλους φίλους.

Δεν θα "κεράσω" γλυκάκι, σας έχω όμως ένα υπέροχο βίντεο που μου το έστειλε πρόσφατα μία νέα μου φίλη και με χαρά θέλω να το μοιραστώ μαζί σας:Καλό μήνα!
Να περνάτε όμορφα όπου κι αν είστε, ό,τι κι αν κάνετε!


3 σχόλια:

 1. Καλό μήνα, ευχές ξανά για ό,τι καλύτερο. 😍 Συνέχισε δημιουργικά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ωωωωωω πολύχρονη γλυκιά μου! Χρόνια γεμάτα ομορφιά, υγεία, χάρη. Χρόνια γεμάτα δημιουργία, έργο και έμπνευση. Κάθε μου ευχή Κική μου να σε συνοδεύει σε κάθε σου βήμα.
  Φιλιά και καλό μήνα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ομορφούλα μου να είσαι πάντα καλά και δημιουργική. Εύχομαι καλό μήνα γλυκιά μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ