Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

            
Καλημέρα στην όμορφη μπλοκογειτονιά μας!
Λοιπόν για σήμερα σας έχω ένα δοκίμιο επίσης λίγο παλιό, το οποίο το έγραψα εμπνεόμενη από τους αχάριστους ανθρώπους πού μιλιούνια κυκλοφορούν ανάμεσά μας.
Να σας πω ένα μικρό μυστικό για να τους ξεχωρίζετε;
Κοιτάνε δεξιά κ αριστερά με τις άκρες των ματιών τους, δε χρειάζεται να κουνήσουν το κεφάλι τους, μόνο τις κόρες των ματιών και οι στόχοι τους εχουν ήδη εντοπισθεί.
Επίσης όταν χαμογελάνε, χαμογελάνε τόσο δήθεν γλυκά που το στόμα τους αυτόματα θυμίζει στόμα αλεπούς. Σα να γελάει η πονηρή αλεπού σκεφτείτε…..
Όμως στη δική τους περίπτωση το χαμόγελο αυτό δε μοιάζει με αλεπούς… αλλα με ύαινας! Όχι πονηριά απλώς, κακία!
Όμως μη σας ξεγελάει! Αυτοί θα είναι πάντα οι χαμένοι όλων!
Το γιατί; Θα το βρείτε διαβάζοντας τη παρακάτω ανάρτηση!
Επειδή και αυτό είναι λίγο μεγάλο θα χρειαστεί να πατήσετε επάνω στο διαβάστε περισσότερα για να το δείτε ολοκληρωμένο.
Φιλιά πολλά σε όλους! 

* Α θα ήθελα να κάνω μία μικρή επισήμανση. Το συγκεκριμένο δοκίμιο το βρήκα ούτε και εγώ ξέρω σε πόσα σαιτ αναδημοσιεύμενο! Σε κανένα όμως δεν αναφερόταν πηγή! Ευτυχώς δεν έγραφαν πως ήταν δικό τους αλλά και το ότι πήραν κάτι δικό μου, δε με ρώτησαν, δε με ενημέρωσαν κάν που αν το έκαναν αυτό θα με έκαναν περήφανη και χαρούμενη που με τιμούσαν με αυτό το τρόπο, εμένα με πείραξει πολύ. 
Με πείραξε κυρίως για δύο λόγους. Πρώτον γιατί παίρνουν ένα μεγάλο κείμενο που ο άλλος έχει δώσει κομμάτι της ψυχής του και έχει κουραστεί για να το γράψει έστω κι αν συντακτικά έχει λάθη και δεύτερον γιατί δε μπορεί να έρχεσε εσύ στο μπλοκ μου, να διαβάσεις ένα κείμενο με αυτό το τίτλο, να συμφωνείς μαζί του γιατί προφανώς για να το προωθείς σημαίνει πως σου αρέσει και συμφωνείς και στο τέλος τί ακριβώς κάνεις;
Γίνεσαι ένα με το τίτλο του! Έρχεσαι εδώ, μου "κλέβεις" κάτι εφόσον δε με ενημερώνεις και το βάζεις στη δική σου σελίδα δίχως να αναφέρεις το οτιδήποτε. Αν αυτό δεν είναι δείγμα αχαριστίας τότε τί είναι;




Ο ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.



              Μεγάλο προσόν να είσαι αχάριστος τη σήμερον ημέρα.
              Ω ναι καλά διαβάσατε, μεγάλο προσόν.
            Ποιός το περίμενε να ερχόταν η στιγμή που ο/η αχάριστος/αχάριστη ή αν θέλετε η αχαριστία γενικώς θα θεωρείτε προσόν και μάλιστα μεγάλο, ίσως και το μεγαλύτερο.
            Και μη που πείτε πως τη σημερινή εποχή δεν είναι προσόν το να είσαι αχάριστος γιατί θα διαφωνήσω μαζί σας.
            Εγώ αυτό βλέπω, αυτό παρατηρώ να συμβαίνει καθημερινά τριγύρω μου. Βλέπω τους αχάριστους ανθρώπους να επιβιώνουν και να αναδύονται στη κοινωνία μας διαρκώς, τη στιγμή που οι ευγνώμων άνθρωποι βυθίζονται ολοένα και περισσότερο στην αφάνεια και στη θλίψη.
            Προσωπικές σχέσεις, φιλικές σχέσεις, οικογενειακές σχέσεις, σχέσεις απλής συνεργασίας μα και επαγγελματικές σχέσεις τείνουν να «πλημμυρίζουν» από το συναίσθημα της αχαριστίας, το οποίο αντί να ελαττώνεται έχει αρχίσει να αυξάνεται με γοργούς ρυθμούς, τόσο γοργούς που νομίζω πως σε λίγα χρόνια κανένας δε θα ντρέπεται να παραδεχθεί δημόσια πως είναι αχάριστος, αντίθετα θα το βροντοφωνάζει με τόλμη, πάθος και πυγμή θεωρώντας πως έχει το καλύτερο προσόν του κόσμου.
            Σε λίγα χρόνια βλέπω στα βιογραφικά τους σημειώματα οι άνθρωποι να αναγράφουν ή μάλλον να αναγράφουμε (γιατί όχι να βάλω και τον εαυτό μου μέσα) στις προσωπικές ικανότητες με μεγάλα γράμματα τη λέξη ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ, η οποία εννοείτε ότι θα μπει μπροστά από τις άλλες που τότε θα θεωρούνται και παρλιακές.
            Εμ τι, θα διαβάζει ο άλλος το βιογραφικό σου, θα βλέπει ότι είσαι αχάριστος και σου λέει τέλεια εδώ είμαστε, αυτός είναι ο κατάλληλος υποψήφιος για τη θέση εργασίας. Μόνο έτσι θα πάμε μπροστά σαν εταιρεία. Ποιά εχεμύθεια, ποιά οργανωτικότητα, ποιά ευχάριστη προσωπικότητα. Αχαριστία, αχαριστία η μόνη λέξη  που υποδηλώνει το απαραίτητο προσόν που πρέπει να έχει κάποιος για να καταφέρει να σώσει την εταιρεία μας. Έτσι θα σκέφτονται τα μεγαλοστελέχη. Ένας αχάριστος δε μπορεί παρά να πείθει τους άλλους να τον βοηθάνε φτάνοντας γρήγορα στο στόχο του και εννοείτε πως ποτέ δε παραδέχεται πως ζήτησε τη βοήθεια των άλλων και πώς ποτέ δε θα αναγνωρίσει στους άλλους το ότι τον βοηθήσαν. Για το ενδεχόμενο να βοηθήσει κάποιον άλλο χωρίς προσωπικό όφελος δε το συζητάμε καν. Είναι σαν αρχή αυτό το πράγμα. Ποτέ ένας αχάριστος δε βοηθάει τους άλλους χωρίς προσωπικός όφελος, το οποίο εννοείτε ότι θα είναι μεγαλύτερο από το όφελος του άλλου, του ανθρωπάκου ντε, γιατί για έναν αχάριστο όλοι οι υπόλοιποι είναι/είμαστε ανθρωπάκια. Κοινώς τίποτα μπροστά σε αυτόν και την αχαριστία του.
            Και μη μου πείτε πως αυτοί οι άνθρωποι δεν επιβιώνουν γιατί δε θα σας πιστέψω. Εγώ αυτούς βλέπω καθημερινά τριγύρω μου μα και μέσα από τις τηλεοράσεις, τα έντυπα, τα ραδιόφωνα, να αναδύονται και να εξελίσσονται προς το καλύτερο πατώντας πάνω στα ανθρωπάκια που τα θεωρούν ένα ακόμη σκαλοπάτι προς την επιτυχία, τη δική τους προσωπική αποκλειστικά ευτυχία που συνήθως δεν είναι τίποτα περισσότερο από δυο πράγματα. Χρήμα και δόξα! Δόξα και χρήμα! Δεν έχει σημασία η σειρά τους, σημασία έχει μόνο η απόκτησή τους. Ο τρόπος         ; Δεν έχει σημασία ο τρόπος μη γελιέστε! Σημασία έχει το αποτέλεσμα! Μόνο το αποτέλεσμα. Μάλλον μόνο το επιτυχές αποτέλεσμα! Αυτό και μόνο αυτό μετράει!! Χρήμα και Δόξα! Δόξα και Χρήμα. Σα να λέμε σκατά πασπαλισμένα με χρυσόσκονη! Με συγχωρείτε για τη λέξη αλλά αυτή της αρμόζει τη συγκεκριμένη στιγμή.
            Και τώρα που τα πα και ξαλάφρωσα μη γελιέστε η αχαριστία δεν είναι προσόν και δε θα γίνει (ευτυχώς για όλους μας) ποτέ! Και ξέρετε γιατί;
            Έχετε ακούσει τη λαϊκή ρήση που υποστηρίζει πως «Τη ρουφιανιά πολύ αγάπησαν, το ρουφιάνο όμως ουδείς»;
            Ε εδώ, στη περίπτωση της αχαριστίας ισχύει ακριβώς το αντίθετο. «Τον αχάριστο πολύ αγάπησαν, την αχαριστία όμως ουδείς»
            Γιατί κάποια στιγμή η αχαριστία πληρώνεται και πληρώνεται πολύ πιο ακριβά από όσο θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί το μυαλουδάκι ενός αχάριστου. Γιατί για μυαλουδάκι πρόκειται. Κι αυτό γιατί οι αχάριστοι δεν έχουν μυαλό, δεν έχουν εξυπνάδα, το μόνο που έχουν είναι μια κακόβουλη πονηριά που κάποια στιγμή θα μετατραπεί σε μια απέραντη χαώδη βλακεία που θα οδηγήσει από μόνη της το αφεντικό της στη καταστροφή του.
            Και είναι κρίμα αυτό, πραγματικά είναι κρίμα γιατί και οι αχάριστοι είναι άνθρωποι και έχουν καρδιά, απλώς έχουν ξεχάσει πως τους χρησιμεύει και σε άλλες περιπτώσεις πέρα από το να τους κρατά απλά στη ζωή….

Σχόλια

  1. Πολύ ωραίο το κείμενό σου! Μόλις το διάβασα κατάλαβα γιατί όλοι το ήθελαν για δικό τους...
    Δυστυχώς αυτά τα πράγματα συμβαίνουν και δε ξέρω αν μπορούμε να τα σταματήσουμε...
    Γιατί κατά βάθος είμαστε όλοι μας λίγο αχάριστοι...με διαφορετικό τρόπο ο καθένας, λιγότερο ή περισσότερο...όλοι μας, έστω και για μία στιγμή στη ζωή μας φανήκαμε αχάριστοι.
    Το θέμα είναι τι κάνεις μετά... Πως θα αντιδράσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Rylie μου οντως ολοι μας γινομαστε αχαριστοι εστω και καποια στιγμη στη ζωη μας, ομως αυτο δε μας κανει κακους ανθρωπους, μας κανει αδυναμους. δεν ειναι κακο αυτο. γι αυτο αλλωστε υπαρχει η εξελιξη. μαθαινουμε απο τα λαθη και γινομαστε πιο δυνατοι και πιο σοφοι αν θες αυτη τη φορα.

      το κακο ειναι ενας αχαριστος ανθρωπος να γινετε ολοενα και περισσοτερο αχαριστος. εκει μιλαμε για χαοτικη κατασταση. βεβαια στο τελος αυτοι οι ανθρωποι μονο χαμενοι βγαινουν για το λογο που ανεφερα και στο κειμενο.

      δε θα ελεγα πως στους αχαριστους ανθρωπους παντως πρεπει να αντιδραμε με αχαριστια, νομιζω πως δυναμωνουν ετσι, αυτοι οι ανθρωποι την αγαπη φοβουνται....

      σ ευχαριστω για το σχολιο! να εισαι καλα γλυκια μου! ευχαριστω και παλι! <3 <3 <3

      Διαγραφή
  2. ΚΙΚΗ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΔΟΚΙΜΙΟ ΣΟΥ! "ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥ" ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΎΣΑΝ ΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ`! ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω για το σχολιο Φενια μου και για τις ληροφοριες. ομολογω οτι δεν ηξερα τιοτα αο αυτα.

      να εχεις ενα ομορφο βραδυ και ενα αξεχαστο σκ σου ευχομαι ολοψυχα! ευχαριστω ολυ!!! <3 <3

      Διαγραφή
  3. Πόσο δίκιο έχεις!
    Είναι ακριβώς όπως τους περιγράφεις...και επιβιώνουν πάντα...σαν τις κατσαρίδες...
    Είναι τόσο κρίμα που σου πήραν το κείμενο χωρίς να πουν που το βρήκαν!...αυτό κι αν είναι αχαριστία...

    Να είσαι καλά..φιλιά πολλά και καλό Σαββατόβραδο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα γελαω με τη αρομοιωση σου με τις κατσαριδες!!! οντως ετσι ειναι!!! ειβιωνουν καργα! χαχαχα

      χαιρομαι να ρωθουνε κειμενα μου, αληθεια χαιρομαι, αν μου το ζητουσαν θα τους ελεγα οχι μονο αυτο κι αλλα αρτε αλλα το να το αιρνουν ετσι με στεναχωρει.

      αλλα τι να εις... κ αυτα στο ρογραμμα ειναι.

      να εισαι καλα φιλη μου! καλο σου βραδυ! φιλια ολλα!

      Διαγραφή
  4. Προτιμώ να με λένε Χαζέα πρά να φερθώ αχάριστα!
    Πολύ όμορφο το κείμενό σου Κική μου!
    Αλλά θα σταθώ στην αντιγραφή του λίγο περισσότερο!
    Νιώθω τον πόνο σου...τον ένιωσα πρόσφατα!
    Και μετά το περιστατικό που μου έτυχε ψάχνοντας στο διαδίκτυο με λέξεις κλειδιά διαπίστωσα κι εγώ με θλίψη ότι κείμενά μου έχουν δημοσιευτεί χωρίς αναφορά στην πηγή και σε κάποια περίπτωση με άλλο όνομα! Και μάλιστα σε σάιτ γνωριμιών!
    χεχε! Θύμωσα στην αρχή ...έπειτα εγκατέλειψα το ψάξιμο!
    Τουλάχιστον όσοι με διαβάζετε ξέρετε ότι δεν γράφω σπουδαία αλλά τολμώ να αφήνω σκέψεις δικές μου !

    Γράψε κάπου σε εμφανές σημείο ό,τι έγραψα κι εγώ:
    "Επιτρέπεται μόνο αναδημοσίευση με αναφορά πηγής" και
    ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ Ή ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ!.

    Όχι ότι με καλύπτει ...τουλάχιστον να μην μου ξαναπούν "Αχ δεν ήξερα ότι δεν επιτρεπόταν"!

    Φιλάκια πολλά !
    Καλό Σαββατόβραδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ Αριστεα μου! γλυκια μου Αριστεα! γι αυτο οταν σου συνεβει σου εγραφα συνεχεια μεγαλα μυνηματα και σου ελεγα και για μενα, το ειχα ζησει και ηξερα ως θα ενοιωθες και σε εσενα ηταν ακομη χειροτερο γιατι ειχαν βαλει ονομα! καλα εσενα σε ρημαξαν! τι να κανουμε αρεσεις φιλεναδα γι αυτο!!! χιχιχιχ

      εισαι υεροχη! γραφεις υεροχα! εγω σε λατρευω!!! το λεω και το εννοω!!!

      ειχα γραψει αυτο με την αντιγραφη στα δεξια του σαιτ καου στη μεση, υαρχει ακομη αλλα δε τους νοιαζει. σημασια δε δινουνε. τα αιρνουν και δρομο.


      καλο βραδυ γλυκια μου φιλη!!!! και καλο μηνα! φιλια ολλα!!!

      Διαγραφή
  5. αχαχα!Έχεις κι εσύ απωθημένα τελικά Κική μου!Κι αναρωτιόμουν μήπως ταξίδευα μόνος μου σ΄ αυτό το σύμπαν!
    Το κείμενό σου σούπερ(γι΄ άλλη μια φορά) κι αφού τ΄ αναδημοσίευσαν στη θέση σου θα χαιρόμουν, εφόσον κιόλας δεν αναφέρουν πως είναι και δικό τους.Κι όποιος ενδιαφέρεται να μάθει τίνος είναι, αρκεί να δει τις ημερομηνίες δημοσίευσης στις μηχανές αναζήτησης.Μη χολοσκάτε με τέτοια βρε παιδιά!
    Ξεχάστηκα και φεύγω να πάω να δω στον καθρέπτη γρήγορα μήπως έχω καμιά αχαριστία κολλημένη πάνω μου και δεν τη βλέπω... σε όμορφους μπελάδες μ΄ έβαλε το υπέροχο κείμενό σου καλή μου φίλη.
    Να ΄σαι καλά και να χαμογελάς!Έχεις την αγάπη μου!:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε μου! καλε μου φιλε!!!
      λοιον σου ειχα γραψει στην σχετικη σου αναρτηση την γνωμη μου για τις αναδημοσιευσεις. ο σωστος τροος ειναι αντα με αναφορα ηγη.
      ειλικρινα θα χαιρομουν και χαιρομαι να με αναδημοσιευουν αλλα αν δε μου το ουνε ως θα το μαθω να χαρω;;; ειναι κ αυτο.χαχαχαχα

      ειραχθηκα γιατι εγω κυριολεκτικα στιβω τη ψυχη μου για να δωσω κατι καλο στους φιλους μου, γραφω μεγαλα κειμενα, δε λειαμε τα λογια και τα αισθηματα ου βγαινουν εκει, ομως εσυ ου ερχεσε και με αναδημοσιευεις καντο σωστα. κανε με να χαρω, οχι να λυαμε.

      και αλια εαζα ακομη μεγαλυτερα κειμενα. ολλα κειμενα και μεγαλα. σελιδων. κουραζομουνα γι αυτο αλλα μου εδινε χαρα, ομως μετα αρχισα να στεναχωριεμε γιατι λεω δε μου φερονται ομορφα.

      μορει να ειμαι λαθος αλλα ετσι αοσθανομαι κ το λεω...

      να εισαι καλα!!!

      καλο βραδυ φιλε μου!

      και καλο μηνα!

      φιλακια ολλα!

      Διαγραφή
  6. Αχαριστία..

    Θα πιαστώ από το κλείσιμο της ανάρτησης σου..
    Διάβασα κάπου πως: "Αγαπάς ένα μηδενικό, όταν αγαπάς έναν αχάριστο. Πλαύτος"
    Δε συμφωνώ απόλυτα, γιατί ένας αχάριστος άνθρωπος δε παύει να είναι άνθρωπος και να έχει καρδιά.. άλλο αν όπως καταλήγεις τη χρησιμοποιεί μόνο για να ζει..
    Από την άλλη, δεν είμαι και σίγουρη πως ένας αχάριστος άνθρωπος μπορεί να γιατρευτεί..και να συνειδητοποιήσει τη δύναμη και την αξία της αγάπης. Αν δε μάθεις να προσφέρεις, όχι να προσφέρεις για να πάρεις, μα να μάθεις να δίνεις μέσα από την καρδιά σου τότε τι νόημα έχει όλη αυτή η καθημερινή πάλη;

    Βέβαια, πιστεύω ακόμη πως κατά ένα μικρό ποσοστό υπήρξαν στιγμές της ζωής μας που ήμασταν αχάριστοι.. άλλωστε και αυτό, οι πράξεις μας το υποδηλώνουν και τα συναισθήματα των άλλων απέναντί μας..

    Είμαι από εκείνους τους ανθρώπους που προσπαθούν να χρησιμοποιούν τη φράση "καλή καρδιά" στην αχαριστία.. Επίσης, θεωρώ πως όσο ευγνώμων είσαι, κάποια στιγμή θα δεις την ευγνωμοσύνη να σου χτυπά την πόρτα..
    Αν αξίζεις, θα δει και θα εκτιμήσει κάποιος την αξία σου..

    Και καταλήγω πως όλα είναι όπως τα βλέπουμε.. ίσως για δικό μας καλό, θα ήταν καλύτερα να βλέπαμε τη θετική οπτική γωνία κάθε φορά..
    Αν δεν ήταν οι αγνώμονες, πως θα εκτιμούσαμε τους ευγνώμονες;

    Πολλά φιλιά Κική μου!! Καλό ξημέρωμα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το σχολιο σου ειναι καταληκτικο!!! οσα λες εκει ειναι ολυτιμα! ο τροος ου τα εθεσες συγκλονιστηκος!!!!

      χαιρομαι αρα ολυ οταν σε διαβαζω! ακομη τα σχολια σου ειναι θησαυρος! το λεω και το εννοω!

      το τελευταιο ερωτημα σου ειναι σταθμος!!!!! τα ειες ολα!!!

      φιλια ολλα!!! καλο βραδυ!!!! <3

      Διαγραφή
  7. Είναι πράγματι άσχημο, σύμπτωση πέρσι ομίζω στις 29/8 ο γνωστός ηθοποιός Ντίνος Καρύδης αντέγραψε και αναδημοσιευσε στο facebook το κείμενο που έγραψα ΓΙΑ ΣΑΣ πρίν ακριβως μπω στο χειρουργειο και το έκανε σε..γένος αρσενικό λες και μπήκε εκείνος !!!Το κείμενο μου δημοσιεύτηκε σαν δικό του από..εφημερίδες, περιοδικά, τηλεόραση,. δακρύβρεκτες εκπομπές όπως της Τατιάνας, κτλ...Όμως δεν υπολόγησε αυτούς που παρακολουθούν το μπλοκ μου ( έχω και φαν η ..άτιμη σιτεμένη) και έγινε ..καταγγελιά και..χαμός στο facebook και Τwitter για..μένα..χωρίς εμένα..χα! χα!Όταν συνήλθα 2 μέρες μετά έσπασαν τα τηλέωνα στη κλινική..του έγραψα ένα μύνημα που το έστειλα και σε ΟΛΑ τα μέσα που έκαναν δημοσίευση του κειμένου.Με πήρε στο τηλέφωνο λοιπόν και μου ζήτησε συγνωμη και ούτε λίγο ούτε πολύ μου δήλωσε οτι το έκανε για λόγους δημοσιότητος!!!Μέχρι η γυναίκα του μου έστειλε μήνυμα..Δεν το συνέχισα, δέχθηκα τη συγνώμη αφού πρώτα έκανα δημοσίευση στο facebook του έβαλα και τη..σχετική κατσάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχτιδα μου ειλικρινα δεν ειχα ιδεα... δεν ηξερα τι ειχε συμβει.... αειχα κ εγω αο τα μλοκ και δεν ειχα αντιληφθει τι ειχε συμβει...

      ενταξει, δεν εχω λογια... εμεινα με ανοιχτο το στομα σε οσα διαβασα.

      τουλαχιστον αοκαλυφθηκε η αληθεια. ειναι αδικο να συμβαινουν τετοια ραγματα. εγω ετσι νοιωθω.


      καλο βραδυ γλυκια μου! φιλακια αχτιδενια!!!! και καλο μηνα!! <3

      Διαγραφή
  8. Το κείμενό σου είναι ωραίο και έχεις δίκιο σε όσα λες περί αχαριστίας.
    Λυπήθηκα για το clopy-paste, όμως, αμάν πια. Ίσως θα έπρεπε να βάλεις κάποιο κώδικα προστασίας αντιγραφής...
    Καλό μήνα να έχεις, φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι εβαλα το κωδικα. δεν εχω ροβλημα στο να αρεις κατι με ηγη αλλα να υαρχει και η σχετικη αναφορα. εδω μιλαμε για ολοκληρα κειμενα οχι για λιγες γραμμες. γι αυτο στεναχωριομουνα. αλλα ενταξει τι να κανουμε τωρα. ερασμενα ξεχασμενα. χιχιχι

      καλο μηνα! καλο βραδυ! φιλακια ολλα!

      ευχαριστω για τη αρουσια σου εδω! <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να