Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΈΝΑΣ ΆΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ - ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΑΣΗ




Εκφραστικοί μου, καλημέρα.
Ελπίζω να σας βρίσκω καλά.


Σήμερα θα γεμίσουμε με παθιασμένα χρώματα, κόκκινο και μαύρο.
Θα ενημερωθούμε για μία νέα κυκλοφορία βιβλίου και θα έχουμε την τιμή και χαρά να συζητήσουμε  με την συγγραφέα του, την αγαπημένη μου, Κατερίνα Καραμπάση.

Πάμε γρήγορα γρήγορα να κάνουμε τις απαραίτητες συστάσεις.







« Τρεις άνδρες. Ανάμεσα τους ένας συνδετικός κρίκος, η Ανδριάνα. Καθένας απ' αυτούς θα σημαδέψει κι ένα κομμάτι της ζωής της, παρελθόν, παρόν και μέλλον. Μέσα από μυστικά, αποκαλύψεις κι έναν έρωτα που έχει χάσει τον δρόμο του ,η τράπουλα θα ξαναμοιραστεί απ' την αρχή. Ποιοί όμως, θα συνεχίσουν να παίζουν; Κι όσοι παίξουν, θα καταφέρουν τελικά να κερδίσουν την παρτίδα απ' την Ανδριάνα ή όχι;».


Εκδότης Όστρια Βιβλίο
Κατηγορίες Ελληνική Πεζογραφία
ISBN 978-960-604-253-9
Barcode 9789606042539









ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη. Στα 16 της  παντρεύτηκε από έρωτα, ο οποίος μετρά μέχρι σήμερα 33 χρόνια γάμου. Έχει δυο κόρες και αν και είναι μόλις 47 ετών, είναι γιαγιά 4 εγγονών. Από πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε να γράφει παιδικά παραμύθια και μυθιστορήματα . Ήταν ο δικός της τρόπος έκφρασης.  Σήμερα, είναι μια συγγραφέας με αρκετές ηλεκτρονικές δημοσιεύσεις παιδικών παραμυθιών όπως  «Η Πλατανούπολη » και «Ο Λόγος και ο Αντίλογος ». Πρόσφατα εκδόθηκε το πρώτο της μυθιστόρημα από τις εκδόσεις Όστρια « Ένας άντρας που γεννήθηκε για μένα» κερδίζοντας πολύ καλές κριτικές και εντυπώσεις. Η αγάπη της για την συγγραφή την οδηγεί στην έμπνευση του κάθε βιβλίου . 





Και τώρα πάμε να γνωρίσουμε καλύτερα την εκφραστική μας, φίλη - συγγραφέα., Κατερίνα Καραμπάση:


Κατερίνα μου, καλώς ήρθες στην εκφραστική μας γωνιά.


1. Μίλησέ μας για εσένα και την σχέση σου με την συγγραφή.
Από μικρή ηλικία διάβαζα μικρά παραμυθάκια και ιστορίες και κάποια στιγμή μου γεννήθηκε η ανάγκη να μεταφέρω στο χαρτί όλα όσα ένιωθα και σκεφτόμουν, ήταν η ανάγκη μου να εκφραστώ και μέσα απο την συγγραφή διοχευτεύω ολοι μου την φαντασία και την δημιουργικοτητά μου. Είναι ένας τρόπος ξεκούρασης για μένα και με κάνει να νιώθω πολύ όμορφα!


2. Σύστησέ μας το νέο σου βιβλίο, τι πραγματεύεται και που στηρίζεται η πηγή έμπνευσή του. 
Μέσα από έναν συνειρμό σκέψεων, κάποια στιγμή α;ναρωτήθηκα πόσο τυχερή ήμουν, που αν και παντρεύτηκα μικρή γνώρισα εναν υπέροχο άνθρωπο που τον έχω δίπλα μου 33 χρόνια!!! Ετσι γεννήθηκε η Ανδριάνα, η Ηρωίδα μας, που κάνοντας ένα τεράστιο λάθος απο απειρία μένει έγκυος και εγκλωβίζεται σε έναν γάμο χωρίς αγάπη, πάθος και ρομαντισμό. Θα την δούμε να παλεύει με τον ίδιο της τον εαυτό να καταπιέζει τα συναισθηματά της αλλά και να συγκρούεται με την ηθική της. Η ζωή όμως καθώς είναι απρόβλεπτη όλα ανατρέπονται μέσα απο έναν ξαφνικό θάνατο, μέσα απο κρυμμένα μυστικά διαλύεται και ξαναγιενιέται απο την στάχτη της. Και με τον επίλογο του βιβλίου, πιστεύω ότι η λύτρωση και η ικανοποίηση θα είναι εκέινο που θα νιώσει ο κάθε αναγνώστης καθώς ο έρωτας γράφει την δική του ιστορία!


3. Το επόμενό σου βήμα ξέρουμε ποιο θα είναι; Μπορείς να μας δώσεις μία πρώτη γεύση;
 Το επόμενο βήμα έχει γίνει εδώ και καιρό, καθώς πολύ σύντομα τελειώνω το δεύτερο μυθιστόρημα μου, καθώς το μικρόβιο της συγγραφής δεν σε αφήνει ποτέ να ησυχάσεις! Ενα ερωτικό μυθιστόρημα και μια πολύ δυνατή ιστορία που πιστεύω οτι θα καθηλώσει και θα αγαπηθεί πολύ!

4 .Έχεις κάποιο πρότυπο στο χώρο της λογοτεχνίας το οποίο σε έχει επηρεάσει στην καθημερινότητα σου, στον τρόπο που σκέφτεσαι και κατά συνέπεια λειτουργείς και πράττεις; Σε έχει επηρεάσει και στο κομμάτι της συγγραφής; Κι αν ναι ποιος είναι ο καθοριστικός του ρόλος σε όλα αυτά;

Όχι, δεν έχω κάποιο πρότυπο, μου αρέσουν όλα τα λογοτεχνικά αναγνώσματα και διαβάζω με βάση την διάθεσή μου. Ξεχωρίζω και αγαπώ πολύ τον Σαίξπηρ, καθώς το πρώτο μου βιβλίο ήταν ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα και μάλιστα σε ηλικία 8 ετών. Από Έλληνες, θα ξεχώριζα την Πηνελόπη Δέλτα και το Παραμύθι Χωρίς όνομα, το οποίο με έχει μαγέψει και φυσικά τον Ευγένιο Τριβιζά, καθώς τρέφω μεγάλη αγάπη στα παιδικά βιβλία.

 
 5. Τι όνειρα και φιλοδοξίες έχεις για το μέλλον σου στο χώρο της λογοτεχνίας; Υπάρχει κάποιο είδος στο οποίο θα ήθελες πολύ να δοκιμαστείς;
Πιστεύω ό,τι το όνειρό μου, είναι και αυτό που έχει κάθε συγγραφέας, να μπορώ να γράφω όταν θέλω και νιώθω την ανάγκη να εκφραστώ, καθώς όπως γνωρίζεται ένας συγγραφέας δύσκολα μπορεί να επιβιώσει μόνο μέσα απο την συγγραφή του, με αποτέλεσμα η έλλειψη χρόνου να καθυστερεί την ολοκλήρωση του έργου του. Όσο για το μέλλον μου στον χώρο της λογοτεχνίας, νομίζω πως μόνο ο χρόνος μπορεί να δείξει αν κάποιος αυτό που κάνει το κάνει με την καρδιά του και με πολλή αγάπη καταθέτοντας ένα κομμάτι της ψυχής του. Αλλωστε αυστηροί κριτές είναι οι αναγνώστες και οι μόνοι που μπορούν να σου δείξουν αν αξίζεις να συνεχίσεις ή όχι. Δεν το έχω σκεφτει η αλήθεια είναι να δοκιμαστώ σε κάποιο άλλο είδος λογοτεχνίας καθώς έχω ασχοληθεί και με την συγγραφή παιδικων βιβλίων και μπορώ να πω ότι είναι ένα είδος λογοτεχνίας που αγαπώ γιατί τρέφω ιδιαιτερη αγάπη στα παιδιά!!!! Αν θα επρεπε να διαλέξω όμως, σίγουρα θα διάλεγα το μυθιστόρημα, χωρίς όμως αυτό να αποκλείσει στο μέλλον σε κάποιο αλλο είδος , ίσως ενός αστυνομικού μυθιστορήματος.



ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΝ ΚΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΓΡΑΦΕΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΏς ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΕ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΥ! 

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΓΆΠΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣΎΝΗ!!



Ένα μεγάλο ευχαριστώ κι από εμένα στην Κατερίνα μας, με την ευχή να είναι καλοτάξιδο αυτό της έργο και σύντομα να έρθουν καινούργια πονήματα.










Μίλα μου ψιθυριστά, αν μου μιλάς γι’ αγάπη.


Aρκεί ένα λεπτό για να ερωτευθείς, μια ώρα για να συμπαθήσεις και μια μέρα για ν΄αγαπήσεις. Όμως μια ολόκληρη ζωή δεν αρκεί για να ξεχάσεις.

















Σπουδαία υπόθεση, να καταφέρεις να βρεις το άλλο σου μισό σε μια ζωή που πάντα κάτι θα σου λείπει. Ευχή μου, όλοι να το βρούμε κι αν το έχουμε βρει, να καταφέρουμε, συνετά, να το κρατήσουμε.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να