Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

BLOGGERS, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!



"Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα μάτια σου, το βλέμμα σου.
Άστραφταν, έλαμπαν.
Ονειροπολούσες αγάπη μου, ονειροπολούσες και μέσα στα μάτια σου είδα τότε και δεν θα ξεχάσω ποτέ, την σπουδαιότητα των ονείρων.
"

 
~~ Ένα μικρό α
πόσπασμα από το νέο μου βιβλίο αλλά άκρως δυναμικό σαν την Αγάπη που πραγματεύεται.
Ξέρετε, ξεκινώντας τη συγγραφή τούτου του έργου, είχα στο μυαλό μου πως η Αγάπη θα πρέπει να δηλώσει απουσία - μα η ιστορία των σκουριασμένων καραβιών - μου έδειξε, την αλήθεια. Οι άνθρωποι (ως ύλη) δηλώνουν απουσία, το συναίσθημα ποτέ.

H τρυφερή φωτογραφία που βλέπετε και που επέλεξα να συνοδέψω το επάνω απόσπασμα - που μιλάει για την σπουδαιότητα των ονείρων - ανήκει στην αγαπημένη μου Μαρία Νικολάου την οποία και ευχαριστώ για ακόμη μία φορά για την συνολική της στήριξη και αγάπη.





" Λες και όλα να άρχισαν τώρα, εδώ.
Και εδώ, να τελειώνουν.
Για μένα τουλάχιστον.
Τρομάζω στη σκέψη πως δεν θα καταλάβεις.
Κι από την άλλη, δεν μπορώ να σου περιγράψω με λέξεις τίποτα και εγώ θέλω να σου πω τόσα πολλά και η καρδιά μου, με προστάζει για πρώτη και τελευταία φορά, να σου μιλήσω ανοιχτά και εγώ παλεύω, παλεύω να μην υπακούσω μα δεν μπορώ.
Έρμαιό της!
Συγνώμη, μα δεν μπορώ.
Χάνω."

~~ Ένα μικρό απόσπασμα από το νέο μου βιβλίο αλλά άκρως δυναμικό σαν την Αγάπη που πραγματεύεται.

H πανέμορφη φωτογραφία που βλέπετε και που επέλεξα να συνοδέψω το επάνω απόσπασμα, ανήκει στο αγαπημένο μου συλλεκτικό κορίτσι Συλλέγω Στιγμές blog by Μαρία Παρασκευοπούλου την οποία και ευχαριστώ για ακόμη μία φορά για την συνολική της στήριξη και αγάπη.
__________

Ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους bloggers που με έχετε στηρίξει μέχρι στιγμής - ανεξάρτητα από το εάν η στήριξη έχει να κάνει με την προμήθεια ενός, δύο, τρειών, όλων των βιβλίων ή με κάποια κοινοποίηση, βίντεο, συνέντευξη ή έστω ενός καλού λόγου για εμένα και το έργο μου - μέσα από τα βάθη της ψυχής μου. Δεν υπάρχει λόγος να αναφέρω ονόματα, έχω φροντίσει άλλωστε να εκφράζω τις ευχαριστίες μου προσωπικά, θέλω όμως να σας πω, ό,τι νιώθω ιδιαίτερα ευγνώμων απέναντί σας! Τις πιο εγκάρδιές μου ευχές για την τόση αγάπη!

Είμαι πολλή ευτυχισμένη για την πορεία αυτή των τεσσάρων χρόνων και ομολογώ πως ρίχτηκα στην συγγραφή "της Αγάπης που θα δηλώσει Πιστεύω" (το τρίτο μέρος της τριλογίας) με αστείρευτο μεράκι και πάθος. Ομολογώ πως θα βάλω τα δυνατά μου!

Ευχαριστώ και λίγο παραπάνω τις δικές μας Μαρίες για τις όμορφες φωτογραφίες που μου στέλνουν και μου δίνουν τη δυνατότητα να συνοδεύω τα επιλεγμένα μου, αποσπάσματα. 

Να είστε όλοι καλά! Την αγάπη μου! 
Καλό ΣΚ, εκφραστικοί! Και προσοχή με τον καιρό!

Σχόλια

  1. Κοπέλα μου, η στήριξη όλων μας είναι δεδομένη! Ό,τι καλύτερο, φίλη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαστε κοντά σου Κική μου, στο βαθμό που μπορεί ο καθένας. Σε πιστεύουμε. Αγαπάμε και εμείς αυτό που κάνεις και συνέχισέ το με κάθε μας ευχή.
    Κάτσε τώρα γιατί δεν κατάλαβα. Η Εικόνα στο εξώφυλλο του βιβλίου, με τις τρεις πανέμορφες φωτογραφίες είναι των κοριτσιών ; ή δεν κατάλαβα καλά.
    Φιλιά κορίτσι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε διαβάζουμε και σε θαυμάζουμε Κικίτσα μου.
    Να συνεχίσεις δυναμικά.
    Να είσαι καλά και φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ... Απών Η Απούσα; ;;;
    Λείπω χρόνια για να παρακολουθώ από κοντά τις αλλαγές, μα με προβλημάτησες....

    Φιλί "κρυωμένο" από Ν.Υ.
    μα αγκαλιά ζεστή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ Κική μου!!!!
    Συνέχισε να γράφεις!!!
    Την αγάπη μας!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κική μου απαράδεκτο από μένα μα τώρα πρόσεξα ότι το μικρό σου όνομα είναι Κυριακή και έχω και τα δύο πρώτα βιβλία σου να πάρει η ευχή! Καλή επιτυχία σε ότι κάνεις γλυκιά μου , ότι γεμίζει τη ψυχή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κική μου αξίζεις τη στήριξή μας, το θαυμασμό, την αγάπη μας!
    Εύχομαι από καρδιάς, καλοτάξιδο το βιβλίο σου και κάθε επιτυχία σε ό,τι καταπιάνεσαι!
    Πολλά φιλιά φίλη αγαπημένη!
    Μαρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εύχομαι κάθε επιτυχία στη συγγραφή σου και οτιδηποτε άλλο κάνεις Κική μου! Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάντα τέτοια να τα μοιραζόμαστε με φίλους αγαπημένους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να