Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

2019 ΚΑΛΟΥΔΙΑ - MY SECRET SANTA




Εκφραστικοί μου, καλημέρα.
Χρόνια πολλά και πάλι.
Καλή χρονιά, με υγεία, δημιουργία, έκφραση, τύχη και κάθε καλό.

Ελπίζω να περάσατε όμορφα και να ξεκουραστήκατε. 

Αν και το δικό μου μυστικό ταίρι (περισσότερες πληροφορίες για το δρώμενο του μυστικού Άγιου Βασίλη ΕΔΩ) ταλαιπωρήθηκε, με χαρά μοιράζομαι μαζί σας τα παρακάτω πανέμορφα πλεκτά στολίδια καθώς και την χειροποίητη κάρτα που μου έστειλε η αγαπημένη μας, Αλεξάνδρα Μητραβέλλα. 









Φίλοι μου, είναι πανέμορφα και χάνουν στις φωτογραφίες.
Αλεξάνδρα μου και Μαριλένα μου, σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για όλο το τρέξιμο και την διαδικασία!
Τα στολίδια έχουν ήδη αγκαλιάσει το δέντρο μου!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στον αγαπημένο μας σινεφίλ, Γιάννη Πιτ για την κάρτα ευχών που έλαβα! 
Ακόμη ένα μεγάλο ευχαριστώ στην συλλεκτική Μαρία για το χριστουγεννιάτικο δωράκι και την πανέμορφη και άκρως μοσχομυριστή κάρτα ευχών που μου έφερε.
Και για το τέλος, ακόμη ένα μεγάλο ευχαριστώ στην αναγνώστρια και φίλη πλέον, Αλεξάνδρα Μουριοπούλου, για τα δωράκια που μας έστειλε, οικογενειακώς!

Συγκινημένη και γεμάτη ευγνωμοσύνη!
Φιλιά πολλά! Την αγάπη μου σε όλους!

Σχόλια

  1. Καλή χρονιά Κική μου! Να χαίρεσαι τα υπέροχα δωράκια που έλαβες και πιο πολύ να χαίρεσαι τούτη την αγάπη που απλόχερα λαβαίνεις!
    Να είναι η χρονιά σου γλυκιά και δημιουργική!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή χρονιά με υγεία πάνω απ όλα και άφθονες όμορφες στιγμές! 🏵️🌼🌸

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ομορφα δώρα από όμορφουςόμορφους Ανθρώπους οπως λέω συνήθως.
    Καλή Χρονιά Κική μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να τα χαρείς όλα Κικάκι και καλή χρονιά με υγεία! 🎅

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολύ όμορφα δώρα Κική μου! Να είσαι καλά και να τα χαρείς! Καλή κι ευτυχισμένη χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι ομορφιές της Αλεξάνδρας ! μπράβο ! να τις χαρείς Κική μου. Και οι δυό σας. Με πολλές μου ευχές και πάλι. Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τέλεια! και του χρόνου!
    Καλή χρονιά με υγεία , αγάπη και πολλές δημιουργικές στιγμές!!
    Χρόνια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να χαρείς όλα τα δώρα σου, κορίτσι μου, μα πάνω απ'όλα να απολαμβάνεις τη θετική αύρα των ανθρώπων που σου τα προσέφεραν!
    Καλή χρονιά να έχεις, με υγεία και πολληηηηηή αγάπη!
    ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πανέμορφα όλα τα δώρα σου, Κική μου. Να τα χαρείς. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, φίλη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. So you can take the Escorts In Lahore to bars, to the gatherings, to the clubs, and to wherever that you need.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλή χρονιά με υγεία,αγάπη και ωραίες στιγμές
    να χαρείς όλα τα όμορφα δώρα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κική μου καλησπέρα και καλό μήνα να χεις!!! Δεν ξέρεις πόσο χάρηκα που έλαβες το δωράκι σου σώο!!
    Ενα τεράστιο ευχαριστώ για την επιμονή και την υπομονή και την δική σου και της Αλεξάνδρας που ταλαιπωρηθήκατε με τα τερτίπια στα ελτα!!
    Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για την συμμετοχή σας στην μυστική μας ανταλλαγή!! Πολλά φιλιά αγάπης κι εκτίμησης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να

ΧΟΡΟΙ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

    Παραδοσιακοί χοροί Εύβοιας Εύβοια   Στο όμορφο νησί της Εύβοιας ο κορυφαίος χορός είναι ο καβοντορίτικος ή καλλιανιώτικος που χαρακτηρίζεται από ένα ιδιαίτερο χορευτικό και μουσικό στυλ. Άλλοι χοροί του νησιού είναι ο συρτός και ο µηλωνιάτικος, παραλλαγή του συρτού χορού. Στην περιοχή χορεύεται ακόµα ο λεγόµενος όρθιος μπάλος (διαφοροποιείται από τον κυκλαδίτικο µπάλο) από ένα ή δύο ζευγάρια. Βόρειο Εύβοια   Στη Β. Εύβοια συναντάµε περισσότερο τους λεγόµενους στεριανούς χορούς όπως τσάµικα, καγκέλια, πατινάδες και συρτούς. Από τους πιο διαδεδοµένους χορούς ήταν ο Χειµαριώτικος, οργανική αργή µελωδία που παιζόταν και µε φύλλο από κοτσύκι ή άλλο δέντρο. Ακολουθούσε ο Συρτός, ο Τσάµικος και κάποιες φορές χορευόταν και το ηπειρώτικο Στα Τρία. Όσον αφορά το Συρτό, όταν παρατηρήθηκε (µε βάση τις καταγραφές) ότι οι µεγάλης ηλικίας άνθρωποι δεν κάνουν δύο διαδοχικά σταυρώµατα αλλά πάτηµα και άρση, ειπώθηκε ότι τα σταυρώµατα "τα κάναν οι δασκάλοι". Η τέχνη του

Φθινόπωρο

    Τα μάτια σου για εμένα είναι, ένα μελαγχολικό φθινόπωρο που πασχίζει μέσα από πλημμύρες να αναγεννηθεί.   Η δική μου Εύκρατη Ζώνη  σε πολιορκεί θανάσιμα  και ως Φθινοπωρινή Ισημερία  έχει ορίσει τον ανέλπιστο εκείνο μήνα,  της συμφοράς.   Κανένα χειμερινό ηλιοστάσιο δεν μας παρέδωσε την "φλόγα", όσο κι αν την διεκδικήσαμε εμείς, θανάσιμα.   Όσο η μέρα μειώνεται, τόσο ο ήλιος της καρδιάς μου γεμίζει και όσο η θερμοκρασία της γης πέφτει, τόσο ανεβαίνει η ψυχική μου αναλγησία.   Σαν εποχή της συγκομιδής σε κουβαλάω μαζί μου και αποδομούμαι, σαν το σενάριο εκείνο, το πιο εφιαλτικό.   Τα φυλλοβόλα δέντρα θα χάσουν το φύλλωμα τους και τα αειθαλή θα παρακολουθούν θέλοντας να λάβουν μέρος στην μυσταγωγία της φύσης.    Πάντα θα ρέει μέσα μου, ο αμυντικός μηχανισμός της χλωροφύλλης.    Είναι που η δική μου ρίζα πηγάζει κατευθείαν από την καρδιά  -ως άλλη μία -  άσβηστη φλόγα.   Τα χρώματα και η αρμονία σου,  κάνουν την υφήλιο να μοιάζει  με έναν καφέ παράδεισο. Τον δικό μου Παράδει