Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

O KΥΡΙΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΡΙ - ΤΕΧΝΩΝ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ







Δεν ξέρω αν πέθανα ή αν έχω πεθάνει χρόνια πριν πάντως λένε πως πριν πεθάνεις βλέπεις όλη τη ζωή σου σαν ταινία ....
Ο λόγος της μάνας στο παιδί έχει δύναμη,αυτήν εμπιστεύεται και αυτήν πιστεύει.
Όταν ήμουν μικρό παιδί αποδεχόμουν απόλυτα τον εαυτό μου, δεν υπήρχε κάτι που να με φόβιζε. Μόνο το σκοτάδι μούδιαζε τον εγκέφαλο μου και με αποπροσανατόλιζε. Μου ξυπνούσε κάτι που έμαθα μεγάλος, τις αρνητικές σκέψεις.
Φοβόμουν το θάνατο, μετά τη ζωή και μεγάλωνα με το <<Δεν θα κάνεις τίποτα στη ζωή σου >> Θα μπορούσα ή μπόρεσα να ζήσω μια ζωή γεμάτη ευδαιμονία με έναν και μόνο τρόπο, να είμαι απλά ο εαυτός μου. Όμως αυτό το κατάλαβα αργότερα, αφού το σκοτάδι που φοβόμουν μικρός με ακολούθησε για χρόνια.





 Λόγια δημιουργού:

" Ο μονόλογος αυτός φτιάχτηκε με μεράκι και αγάπη πρώτα για τον άνθρωπο και ύστερα για το θέατρο. Είναι μοναδικό το συναίσθημα όταν βλέπεις την φαντασία σου να παίρνει σάρκα και οστά. Η γέννηση του κύριου τίποτα άρχισε με λίγες σκέψεις στο χαρτί και έφτασε μέχρι τη δεύτερη φάση του πανελλήνιου φεστιβάλ νέων συγγραφέων στο Από κοινού θέατρο για να ξεκινήσει το ταξίδι της ως θεατρική παράσταση φτιαγμένη να μιλά κατευθείαν στην καρδιά του θεατή."


Πρεμιέρα την Παρασκευή 15/2 στις 21:15μμ για τον ψυχολογικό θεατρικό μονόλογο "Ο κύριος Τίποτα" στο θέατρο Περί Τεχνών (Μαυρογένους 2, απέναντι από Δαριγκ)
Τιμές εισητηρίων 8€
Εισητηρια για δύο 14€
Φοιτητές / άνεργοι 6€
Τηλέφωνο κρατήσεων 6987392701






BIΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ



«Γεννήθηκε στην Αθήνα στις  12/4/1994 και μεγάλωσε στη Χαλκίδα.  Από την παιδική του ηλικία ήταν δραστήριος και ανήσυχο πνεύμα. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια αντεγκληματικής πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, συναισθηματικής νοημοσύνης στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Έλαβε μέρος σε συνέδριο Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και παρακολούθησε το σεμινάριο προφορικής ιστορίας της ΕΠΙ στο Αγρίνιο  Σπουδάζει «Διαχείριση Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων» στο πανεπιστήμιο Πατρών με έδρα το Αγρίνιο. Όντας φοιτητής ασχολήθηκε με το ερασιτεχνικό θέατρο, ανακαλύπτοντας την μεγάλη του αγάπη  για την υποκριτική τέχνη.  Από το 2014-2016 έπαιξε πλήθος ερασιτεχνικών παραστάσεων. Το χειμώνα του  2016 έκανε το ξεκίνημα του στη παιδική –εφηβική σκηνή του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Αγρινίου, με την παράσταση ‘Δον Κιχώτης ‘ του Θερβάντες στο ρόλο του  Σάντσο Πάντσα.   Το 2017 συνέχισε στη καλοκαιρινή κεντρική σκηνή του  Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Αγρινίου με την κωμωδία ‘Ρωμαίος και Ιουλιέτα’ του Μπόστ στο ρόλο του Μερκούτιου, Ηγεμόνα , Λαυρέντιου. Την ίδια χρονιά πήρε μέρος στην ταινία ‘Το θαύμα της θάλασσας των Σαργασσών’ του βραβευμένου σκηνοθέτη Σύλλα Τζουμέρκα όπου θα προβληθεί στο τέλος του 2018  Έκανε παρουσιάσεις βιβλίων ποίησης και μυθιστορήματος . Στα τέλη του 2017 ολοκλήρωσε τη συγγραφή του θεατρικού  ψυχολογικού μονολόγου με τίτλο « Ο κύριος Τίποτα»  όπου και προκρίθηκε στη δεύτερη φάση πανελλήνιου φεστιβάλ νέων συγγραφέων δίνοντας δύο παραστάσεις σε μορφή αναλογίου στο Από Κοινού Θέατρο.  Έγραψε το βιβλίο «SOS για αρχάριους εραστές του θεάτρου» και ετοιμάζει το τρίτο βιβλίο του «σκέψεις στο συρτάρι» Είναι λάτρης της θετικής ενέργειας και της επίτευξης στόχων.
 ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

Σχόλια

  1. Ολόψυχα καλή επιτυχία. Τέτοιες προσπάθειες θέλουν τις ευχές και τη στήριξή μας Κική.
    Όλα να πάνε καλά. Την καλησπέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ ενδιαφέρον φαινεται. Καλη επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να